Golvskydd - Elite-Kontorsmöbler

Golvskydd 

 • 560 kr 99959Leverans 2-5 dagar
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Ett transparent golvskydd som effektivt skyddar golvet från slitage och nedsmutsning. Du får dessutom en högre komfort genom att kontorsstolen rullar lätt och behagligt. Antiglidbehandlad undersida. Tillverkad av återvinningsbar, transparent vinylplast. Ovansidan är lätt mönstrad för att minska halkrisken och hörnen är snyggt rundade.Finns i tre storlekar.
 • 1 035 kr 99990Leverans 2-5 dagar
  Ett svart golvskydd som effektivt skyddar golvet från slitage och nedsmutsning. Du får dessutom en högre komfort genom att kontorsstolen rullar lätt och behagligt. Antiglidbehandlad undersida. Tillverkad av återvinningsbar, vinylplast. Ovansidan är lätt mönstrad för att minska halkrisken och hörnen är snyggt rundade.
 • 660 kr 99995Leverans 2-5 dagar
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Ett transparent mattskydd som effektivt skyddar mattan från slitage och nedsmutsning. Du får dessutom en högre komfort genom att kontorsstolen rullar lätt och behagligt. Tillverkad av återvinningsbar, transparent vinylplast. Ovansidan är lätt mönstrad för att minska halkrisken och hörnen är snyggt rundade. Piggarna på baksidan är 6 mm långa och ger bra...

Ett golvskydd är ett effektivt sätt att skona golvet från kontorsstolens plasthjul. Golvskyddet ökar komforten eftersom stolen rullar betydligt mycket lättare på plastunderlaget. Underläggen finns med piggar på baksidan för mattor och mjuka underlag samt slät baksida för hårda underlag. Golvskydden är tillverkade av återvinningsbar vinylplast och finns i flera olika utföranden, svart eller transparent. 

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan