Golvskydd & Mattskydd till bra priser - Elite-Kontorsmöbler

Golvskydd 

  • 860 kr 99865Leverans 2-5 dagar
    Tillgänglig i flera utföranden.
    Ett transparent golvskydd som effektivt skyddar golvet från slitage och nedsmutsning. Du får dessutom en högre komfort genom att kontorsstolen rullar lätt och behagligt. Undersidan av golvskyddet är antiglidbehandlad. Golvskyddet är tillverkad av återvinningsbar, transparent vinylplast. Ovansidan är lätt mönstrad för att minska halkrisken och hörnen är...
  • 1 035 kr 99980Leverans 2-5 dagar
    Ett svart golvskydd som effektivt skyddar golvet från slitage och nedsmutsning. Du får dessutom en högre komfort genom att kontorsstolen rullar lätt och behagligt. Antiglidbehandlad undersida. Tillverkad av återvinningsbar, vinylplast. Ovansidan är lätt mönstrad för att minska halkrisken och hörnen är snyggt rundade.

Golv- och mattskydd för både skydd och god komfort 

Att ha ett golvskydd under sin kontorsstol är ett effektivt sätt att skona golvet från kontorsstolens plasthjul. Golvskyddet ökar dessutom komforten eftersom stolen rullar betydligt mycket lättare på plastunderlaget.

Välj mellan flera varianter

Våra golv- och mattskydd finns i flera varianter. Välj mellan underlägg med piggar på baksidan för mattor och mjuka underlag, samt slät baksida för hårda underlag. Golvskydden är tillverkade av återvinningsbar vinylplast och finns i flera olika utföranden, svart eller transparent. Föredrar du att stå upp och arbeta har vi även praktiska arbetsplatsmattor som ger dig ett bekvämare och mer ergonomiskt underlag.

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan