Golvskydd kontorsstol | Elite Kontorsmöbler - Elite-Kontorsmöbler

Golvskydd 

  • 860 kr 99865Leverans 2-5 dagar
    Tillgänglig i flera utföranden.
    Ett transparent golvskydd som effektivt skyddar golvet från slitage och nedsmutsning. Du får dessutom en högre komfort genom att kontorsstolen rullar lätt och behagligt. Undersidan av golvskyddet är antiglidbehandlad. Golvskyddet är tillverkad av återvinningsbar, transparent vinylplast. Ovansidan är lätt mönstrad för att minska halkrisken och hörnen är...
  • 1 035 kr 99980Leverans 2-5 dagar
    Ett svart golvskydd som effektivt skyddar golvet från slitage och nedsmutsning. Du får dessutom en högre komfort genom att kontorsstolen rullar lätt och behagligt. Antiglidbehandlad undersida. Tillverkad av återvinningsbar, vinylplast. Ovansidan är lätt mönstrad för att minska halkrisken och hörnen är snyggt rundade.

Golvskydd kontorsstol

Undvik repor med tåliga golvskydd för kontor. Hos oss hittar du golvskydd till kontorsstolar, i transparent plast, med eller utan piggar för hårda som mjuka golv.

Slipp repor och håll arbetsplatsen fin

Utrusta din kontorsstol med underlägg så håller du golvet fint längre. Har du en stol med hjul finns nämligen risken att grus eller annan smuts fastnar och dras över golvet när du rullar stolen, vilket resulterar i fula repor. Har du trägolv kan du även få fördjupningar i golvet om du sitter på skrivbordsstol när du rullar den.

Golvskydd kontor – för hårda golv och heltäckningsmatta

Våra golvskydd för kontorsstol är av hög kvalitet och finns i två storlekar. Med ett stort underlägg skyddar du effektivt golvet under skrivbordet. Du får även ökad rörlighet då hjulen glider lättare, vilket är fördelaktigt om golvet är täckt med en mjuk matta. Upptäck och köp högkvalitativa skydd för dina golv hos oss!

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan