Industristolar - Elite-Kontorsmöbler

Industristolar 

 • 2 370 kr 2 520 kr Spara: 150 kr 991Leveranstid: 1-3 dagar
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Klassisk hästsadelstol som ger en avslappnad hållning och rak rygg, vilket bidrar till att du kan sitta längre stunder. Den formstöpta polyuretan-sitsen ger en god sittkomfort, samt är praktisk, robust och klarar av tuffare miljöer med olika typer av vätskor och kemikalier. Sitsen är dessutom väldigt rengöringsvänlig.Levereras med octopus-plastkryss och...
 • 1 279 kr 1000Leveranstid: 2-4 dagar
  Tillgänglig i flera utföranden.
  En verkstadsstol för dig som vill kunna komma ner på en lägre arbetshöjd och samtidigt sitta bekvämt. Den formstöpta sitsen i PU-skum ger god sittkomfort och är enkel att göra ren. Lägg dina verktyg i det stryktåliga nylonunderredet och ha dem nära till hands när du arbetar. Lättrullade hjul (75 mm), varav två med broms. En mycket praktisk stol i tuffa...
 • 1 590 kr 993Leveranstid: 2-4 dagar
  En verkstads- och montörstol för dig som vill kunna komma ner på en lägre arbetshöjd och samtidigt sitta bekvämt. Den formstöpta sitsen i PU-skum ger god sittkomfort och är enkel att göra ren. Utrustad med stålkryss med fotring och lättrullade hjul (75 mm), varav två med broms. En mycket praktisk stol i tuffa miljöer med oljor, vätskor och kemikalier.
 • 1 490 kr 993Leveranstid: 2-4 dagar
  En snygg och praktisk åkstol för dig som vill kunna arbeta smidigt och bekvämt. Den formstöpta sitsen i PU-skum ger god sittkomfort och är enkel att göra ren. Utrustad med blankpolerat aluminiumkryss och lättrullade hjul (50 mm). En mycket praktisk stol i tuffa miljöer med oljor, vätskor och kemikalier.
 • 2 590 kr 996Leveranstid: 2-4 dagar
  Gamma är en snygg och praktisk åkstol för dig som vill kunna arbeta smidigt och bekvämt. Sitsen i kallskum är klädd i svart läder och ger god sittkomfort, samt är enkel att göra ren. Utrustad med steglöst vinklingsbar sits och blankpolerat aluminiumkryss, samt lättrullade hjul (50 mm).
 • 2 490 kr 999Leveranstid: 2-4 dagar
  En bekväm och flexibel arbetsstol med vinklingsbar sits, som avlastar kroppen och gör arbetet enklare. Stolen passar i alla miljöer och tål användning i såväl lager, som verkstad och industri. Den formstöpta sitsen i PU-skum ger god sittkomfort och är enkel att göra ren. Hygieniskt och lättrengörligt, blankpolerat aluminiumstativ med lättrullade hjul (50...
 • 2 190 kr 1000Leveranstid: 2-4 dagar
  En bekväm och flexibel arbetsstol med vinklingsbar sits, som avlastar kroppen och gör arbetet enklare. Stolen passar i tuffa miljöer som lager, verkstad och industri. Den formstöpta sitsen i PU-skum ger god sittkomfort och är enkel att göra ren. Stryktålig trumpetfot i slagfast plast som ger stor rörelsefrihet för fötter och ben och passar särskilt bra...
 • 1 950 kr 999Leveranstid: 2-4 dagar
  En bekväm och flexibel arbetsstol med vinklingsbar sits, som avlastar kroppen och gör arbetet enklare. Stolen passar i tuffa miljöer som lager, verkstad och industri. Den formstöpta sitsen i PU-skum ger god sittkomfort och är enkel att göra ren. Stryktåligt fotkryss i slagfast plast som ger stor rörelsefrihet för fötter och ben.
 • 2 690 kr 984Leveranstid: 2-4 dagar
  En bekväm och flexibel hög arbetsstol med vinklingsbar sits, som avlastar kroppen och gör arbetet enklare. Stolen passar i tuffa miljöer som lager, verkstad och industri. Den formstöpta sitsen i PU-skum ger god sittkomfort och är enkel att göra ren. Utrustad med ett stabilt och stryktåligt stålkryss på glidfötter, samt fotring.
 • 1 990 kr 1000Leveranstid: 3-5 dagar
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Klassisk hästsadelstol som ger en avslappnad hållning och rak rygg, vilket bidrar till att du kan sitta längre stunder. Den formstöpta polyuretan-sitsen ger en god sittkomfort, samt är praktisk, robust och klarar av tuffare miljöer med olika typer av vätskor och kemikalier. Sitsen är dessutom väldigt rengöringsvänlig.Levereras med octopuskryss och...
 • 2 150 kr 1000Leveranstid: 3-5 dagar
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Klassisk hästsadelstol som ger en avslappnad hållning och rak rygg, vilket bidrar till att du kan sitta längre stunder. Den formstöpta polyuretan-sitsen ger en god sittkomfort, samt är praktisk, robust och klarar av tuffare miljöer med olika typer av vätskor och kemikalier. Sitsen är dessutom väldigt rengöringsvänlig.Levereras med trumpetfot och...
 • 1 659 kr 996Leveranstid: 2-4 dagar
  En verkstads- och montörstol för dig som vill kunna arbeta smidigt och bekvämt. Den formstöpta sitsen i PU-skum ger god sittkomfort och är enkel att göra ren. Utrustad med stålkryss med fotring och lättrullade hjul (75 mm), varav två med broms. En mycket praktisk stol i tuffa miljöer med oljor, vätskor och kemikalier.
 • 2 129 kr 997Leveranstid: 2-4 dagar
  En verkstadsstol för dig som vill kunna komma ner på en lägre arbetshöjd och samtidigt sitta bekvämt. Den formstöpta sitsen i PU-skum ger god sittkomfort och är enkel att göra ren. Utrustad med stålkryss med fotring och verktygshylla, samt lättrullade tvillinghjul (75 mm) varav två med broms. En mycket praktisk stol i tuffa miljöer med oljor, vätskor och...
 • 1 699 kr 998Leveranstid: 2-4 dagar
  En verkstadsstol för dig som vill kunna arbeta smidigt och bekvämt. Den formstöpta sitsen i PU-skum ger god sittkomfort och är enkel att göra ren. Utrustad med stålkryss med fotring och verktygshylla, samt lättrullade hjul (75 mm) varav två med broms. En mycket praktisk stol i tuffa miljöer med oljor, vätskor och kemikalier.
 • 2 290 kr 998Leveranstid: 2-4 dagar
  En bekväm och flexibel arbetsstol med vinklingsbar sits, som avlastar kroppen och gör arbetet enklare. Stolen passar i tuffa miljöer som lager, verkstad och industri. Den formstöpta sitsen i PU-skum ger god sittkomfort och är enkel att göra ren. Stryktåligt fotkryss i slagfast plast med fotring och lättrullade hjul (65 mm).
 • 959 kr 978Leveranstid: 2-4 dagar
  En industristol på glidfötter för dig som vill kunna arbeta smidigt och bekvämt. Den formstöpta sitsen i PU-skum ger god sittkomfort och är enkel att göra ren. Utrustad med Octopuss plastkryss och glidfötter. En mycket praktisk stol i tuffa miljöer med oljor, vätskor och kemikalier.
 • 1 490 kr 999Leveranstid: 2-4 dagar
  En industristol på glidfötter för dig som vill kunna arbeta smidigt och bekvämt. Den formstöpta sitsen i PU-skum ger god sittkomfort och är enkel att göra ren. Utrustad med Stella stålkryss, fotring och glidfötter. En mycket praktisk stol i tuffa miljöer med oljor, vätskor och kemikalier.
 • 1 250 kr 994Leveranstid: 2-4 dagar
  En åkstol för dig som vill kunna arbeta smidigt och bekvämt. Den formstöpta sitsen i PU-skum ger god sittkomfort och är enkel att göra ren. Utrustad med Octopus plastkryss med fotring och lättrullade hjul (65 mm). En mycket praktisk stol i tuffa miljöer med oljor, vätskor och kemikalier.
 • 2 790 kr 999Leveranstid: 1-3 dagar
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Klassisk hästsadelstol som ger en avslappnad hållning och rak rygg, vilket bidrar till att du kan sitta längre stunder. Den formstöpta sitsen är vadderad med skum och klädd i konstläder och är enkel att rengöra, samt klarar av vätskor och kemikalier.Levereras med octopuskryss och hjul.
 • 3 490 kr 985Leveranstid: 1-3 dagar
  Tillgänglig i flera utföranden.
  En klassisk sadelstol utan ryggstöd som ger dig avslappnad hållning och rak rygg. Formstöpt sits vadderad med skum ger dig en god sittkomfort. Sitsen är klädd i konstläder och är enkel att rengöra, samt klarar av vätskor och kemikalier. Levereras med kromat fotkryss. Välj mellan vinklingsbar sits (Easy seat) eller flexibel sits (Flexmatic) som justerar...
 • 2 990 kr 997Leveranstid: 1-4 dagar
  Pilatesstolen för aktivt sittande, som stärker upp och aktiverar muskelgrupperna i rygg och bål medan du sitter. Stolen har samma effekt som en pilatesboll, den kräver att kroppen aktiverar sig för att sitta upprätt och därmed tränar du även upp muskulaturen kring bålen medan du sitter och arbetar. Svart sits i konstläder.
 • 1 159 kr 991Leveranstid: 2-4 dagar
  En robust industripall med justerbar sitthöjd och fotring, som lämpar sig väl för bland annat svetsning. Då den är tillverkad i matierial som står emot gnistor. Den formstöpta sitsen i PU-skum ger god sittkomfort och är enkel att göra ren. Utrustad med Spider stålkryss och fotring. En robust och praktisk stol för extrema miljöer.
 • 1 990 kr 997Leveranstid: 2-4 dagar
  En flexibel och mycket bekväm arbetsstol med supermjuk, vinklingsbar sits, som avlastar kroppen och gör arbetet enklare. Stolen passar i tuffa miljöer som lager, verkstad och industri. Den nya rengöringsvänliga, formstöpta sitsen i integralskum ger god sittkomfort. Stryktåligt fotkryss i slagfast plast som ger stor rörelsefrihet för fötter och ben.
 • 2 290 kr 999Leveranstid: 2-4 dagar
  En flexibel och mycket bekväm ståstol för kontor med supermjuk, vinklingsbar sits, som avlastar kroppen och gör arbetet enklare. Stolen passar i tuffa miljöer som lager, verkstad och industri. Den nya rengöringsvänliga, formstöpta sitsen i integralskum ger god sittkomfort. Stryktålig trumpetfot som ger stor rörelsefrihet för fötter och ben och passar...
 • 2 450 kr 1000Leveranstid: 2-4 dagar
  En flexibel och mycket bekväm arbetsstol med supermjuk, vinklingsbar sits, som avlastar kroppen och gör arbetet enklare. Stolen passar i tuffa miljöer som lager, verkstad och industri. Den nya rengöringsvänliga, formstöpta sitsen i integralskum ger god sittkomfort. Hygieniskt och lättrengörligt, blankpolerat aluminiumkryss med lättrullade hjul (50 mm).
 • 2 190 kr 999Leveranstid: 2-4 dagar
  En flexibel och mycket bekväm arbetsstol med supermjuk, vinklingsbar sits, som avlastar kroppen och gör arbetet enklare. Stolen passar i tuffa miljöer som lager, verkstad och industri. Den nya rengöringsvänliga, formstöpta sitsen i integralskum ger god sittkomfort. Stryktåligt fotkryss i slagfast plast med fotring och lättrullade hjul (65 mm).
 • 1 890 kr 1000Leveranstid: 2-4 dagar
  En praktisk och robust industristol med vinklingsbar sits som är tillverkad i stryktåliga material och passar bra i extrema miljöer. Sits och ryggstöd i formpressad, slagtålig plast och stålkryss med glidfötter.  Klarar svetsning och är beständig mot många vätskor och kemikalier.
 • 2 190 kr 998Leveranstid: 2-4 dagar
  En praktisk och robust industristol med vinklingsbar sits som är tillverkad i stryktåliga material och passar bra i extrema miljöer. Sits och ryggstöd i formpressad, slagtålig plast och stålkryss med fotring och glidfötter.  Klarar svetsning och är beständig mot många vätskor och kemikalier.

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan