Industristolar - Elite-Kontorsmöbler

Industristolar 

 • 2 370 kr 2 520 kr Spara: 150 kr 991Leveranstid: 1-3 dagar
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Klassisk hästsadelstol som ger en avslappnad hållning och rak rygg, vilket bidrar till att du kan sitta längre stunder. Den formstöpta polyuretan-sitsen ger en god sittkomfort, samt är praktisk, robust och klarar av tuffare miljöer med olika typer av vätskor och kemikalier. Sitsen är dessutom väldigt rengöringsvänlig.Levereras med octopus-plastkryss och...
 • 1 279 kr 1000Leveranstid: 2-4 dagar
  Tillgänglig i flera utföranden.
  En verkstadsstol för dig som vill kunna komma ner på en lägre arbetshöjd och samtidigt sitta bekvämt. Den formstöpta sitsen i PU-skum ger god sittkomfort och är enkel att göra ren. Lägg dina verktyg i det stryktåliga nylonunderredet och ha dem nära till hands när du arbetar. Lättrullade hjul (75 mm), varav två med broms. En mycket praktisk stol i tuffa...
 • 1 590 kr 993Leveranstid: 2-4 dagar
  En verkstads- och montörstol för dig som vill kunna komma ner på en lägre arbetshöjd och samtidigt sitta bekvämt. Den formstöpta sitsen i PU-skum ger god sittkomfort och är enkel att göra ren. Utrustad med stålkryss med fotring och lättrullade hjul (75 mm), varav två med broms. En mycket praktisk stol i tuffa miljöer med oljor, vätskor och kemikalier.
 • 1 490 kr 993Leveranstid: 2-4 dagar
  En snygg och praktisk åkstol för dig som vill kunna arbeta smidigt och bekvämt. Den formstöpta sitsen i PU-skum ger god sittkomfort och är enkel att göra ren. Utrustad med blankpolerat aluminiumkryss och lättrullade hjul (50 mm). En mycket praktisk stol i tuffa miljöer med oljor, vätskor och kemikalier.
 • 2 590 kr 996Leveranstid: 2-4 dagar
  Gamma är en snygg och praktisk åkstol för dig som vill kunna arbeta smidigt och bekvämt. Sitsen i kallskum är klädd i svart läder och ger god sittkomfort, samt är enkel att göra ren. Utrustad med steglöst vinklingsbar sits och blankpolerat aluminiumkryss, samt lättrullade hjul (50 mm).
 • 2 490 kr 998Leveranstid: 2-4 dagar
  En bekväm och flexibel arbetsstol med vinklingsbar sits, som avlastar kroppen och gör arbetet enklare. Stolen passar i alla miljöer och tål användning i såväl lager, som verkstad och industri. Den formstöpta sitsen i PU-skum ger god sittkomfort och är enkel att göra ren. Hygieniskt och lättrengörligt, blankpolerat aluminiumstativ med lättrullade hjul (50...
 • 2 190 kr 1000Leveranstid: 2-4 dagar
  En bekväm och flexibel arbetsstol med vinklingsbar sits, som avlastar kroppen och gör arbetet enklare. Stolen passar i tuffa miljöer som lager, verkstad och industri. Den formstöpta sitsen i PU-skum ger god sittkomfort och är enkel att göra ren. Stryktålig trumpetfot i slagfast plast som ger stor rörelsefrihet för fötter och ben och passar särskilt bra...
 • 1 950 kr 999Leveranstid: 2-4 dagar
  En bekväm och flexibel arbetsstol med vinklingsbar sits, som avlastar kroppen och gör arbetet enklare. Stolen passar i tuffa miljöer som lager, verkstad och industri. Den formstöpta sitsen i PU-skum ger god sittkomfort och är enkel att göra ren. Stryktåligt fotkryss i slagfast plast som ger stor rörelsefrihet för fötter och ben.
 • 2 690 kr 983Leveranstid: 2-4 dagar
  En bekväm och flexibel hög arbetsstol med vinklingsbar sits, som avlastar kroppen och gör arbetet enklare. Stolen passar i tuffa miljöer som lager, verkstad och industri. Den formstöpta sitsen i PU-skum ger god sittkomfort och är enkel att göra ren. Utrustad med ett stabilt och stryktåligt stålkryss på glidfötter, samt fotring.
 • 1 990 kr 1000Leveranstid: 3-5 dagar
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Klassisk hästsadelstol som ger en avslappnad hållning och rak rygg, vilket bidrar till att du kan sitta längre stunder. Den formstöpta polyuretan-sitsen ger en god sittkomfort, samt är praktisk, robust och klarar av tuffare miljöer med olika typer av vätskor och kemikalier. Sitsen är dessutom väldigt rengöringsvänlig.Levereras med octopuskryss och...
 • 2 150 kr 1000Leveranstid: 3-5 dagar
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Klassisk hästsadelstol som ger en avslappnad hållning och rak rygg, vilket bidrar till att du kan sitta längre stunder. Den formstöpta polyuretan-sitsen ger en god sittkomfort, samt är praktisk, robust och klarar av tuffare miljöer med olika typer av vätskor och kemikalier. Sitsen är dessutom väldigt rengöringsvänlig.Levereras med trumpetfot och...
 • 1 659 kr 996Leveranstid: 2-4 dagar
  En verkstads- och montörstol för dig som vill kunna arbeta smidigt och bekvämt. Den formstöpta sitsen i PU-skum ger god sittkomfort och är enkel att göra ren. Utrustad med stålkryss med fotring och lättrullade hjul (75 mm), varav två med broms. En mycket praktisk stol i tuffa miljöer med oljor, vätskor och kemikalier.
 • 2 129 kr 995Leveranstid: 2-4 dagar
  En verkstadsstol för dig som vill kunna komma ner på en lägre arbetshöjd och samtidigt sitta bekvämt. Den formstöpta sitsen i PU-skum ger god sittkomfort och är enkel att göra ren. Utrustad med stålkryss med fotring och verktygshylla, samt lättrullade tvillinghjul (75 mm) varav två med broms. En mycket praktisk stol i tuffa miljöer med oljor, vätskor och...
 • 1 699 kr 998Leveranstid: 2-4 dagar
  En verkstadsstol för dig som vill kunna arbeta smidigt och bekvämt. Den formstöpta sitsen i PU-skum ger god sittkomfort och är enkel att göra ren. Utrustad med stålkryss med fotring och verktygshylla, samt lättrullade hjul (75 mm) varav två med broms. En mycket praktisk stol i tuffa miljöer med oljor, vätskor och kemikalier.
 • 2 290 kr 998Leveranstid: 2-4 dagar
  En bekväm och flexibel arbetsstol med vinklingsbar sits, som avlastar kroppen och gör arbetet enklare. Stolen passar i tuffa miljöer som lager, verkstad och industri. Den formstöpta sitsen i PU-skum ger god sittkomfort och är enkel att göra ren. Stryktåligt fotkryss i slagfast plast med fotring och lättrullade hjul (65 mm).
 • 959 kr 978Leveranstid: 2-4 dagar
  En industristol på glidfötter för dig som vill kunna arbeta smidigt och bekvämt. Den formstöpta sitsen i PU-skum ger god sittkomfort och är enkel att göra ren. Utrustad med Octopuss plastkryss och glidfötter. En mycket praktisk stol i tuffa miljöer med oljor, vätskor och kemikalier.
 • 1 490 kr 999Leveranstid: 2-4 dagar
  En industristol på glidfötter för dig som vill kunna arbeta smidigt och bekvämt. Den formstöpta sitsen i PU-skum ger god sittkomfort och är enkel att göra ren. Utrustad med Stella stålkryss, fotring och glidfötter. En mycket praktisk stol i tuffa miljöer med oljor, vätskor och kemikalier.
 • 1 250 kr 993Leveranstid: 2-4 dagar
  En åkstol för dig som vill kunna arbeta smidigt och bekvämt. Den formstöpta sitsen i PU-skum ger god sittkomfort och är enkel att göra ren. Utrustad med Octopus plastkryss med fotring och lättrullade hjul (65 mm). En mycket praktisk stol i tuffa miljöer med oljor, vätskor och kemikalier.
 • 2 790 kr 999Leveranstid: 1-3 dagar
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Klassisk hästsadelstol som ger en avslappnad hållning och rak rygg, vilket bidrar till att du kan sitta längre stunder. Den formstöpta sitsen är vadderad med skum och klädd i konstläder och är enkel att rengöra, samt klarar av vätskor och kemikalier.Levereras med octopuskryss och hjul.
 • 3 490 kr 984Leveranstid: 1-3 dagar
  Tillgänglig i flera utföranden.
  En klassisk sadelstol utan ryggstöd som ger dig avslappnad hållning och rak rygg. Formstöpt sits vadderad med skum ger dig en god sittkomfort. Sitsen är klädd i konstläder och är enkel att rengöra, samt klarar av vätskor och kemikalier. Levereras med kromat fotkryss. Välj mellan vinklingsbar sits (Easy seat) eller flexibel sits (Flexmatic) som justerar...
 • 2 990 kr 997Leveranstid: 1-4 dagar
  Med pilatesstolen Air Seat aktiverar och stärker du muskler i rygg och bål medan du arbetar. Allt tack vare den följsamma luftkudden i sitsen, vars effekt påminner om den hos en pilatesboll.Triggar ett aktivt sittande. Tränar bålens muskelatur. Lättrullade hjul (65 mm), varav två med broms. Svart sits i konstläder. 
 • 1 159 kr 991Leveranstid: 2-4 dagar
  En robust industripall med justerbar sitthöjd och fotring, som lämpar sig väl för bland annat svetsning. Då den är tillverkad i matierial som står emot gnistor. Den formstöpta sitsen i PU-skum ger god sittkomfort och är enkel att göra ren. Utrustad med Spider stålkryss och fotring. En robust och praktisk stol för extrema miljöer.
 • 1 990 kr 997Leveranstid: 2-4 dagar
  En flexibel och mycket bekväm arbetsstol med supermjuk, vinklingsbar sits, som avlastar kroppen och gör arbetet enklare. Stolen passar i tuffa miljöer som lager, verkstad och industri. Den nya rengöringsvänliga, formstöpta sitsen i integralskum ger god sittkomfort. Stryktåligt fotkryss i slagfast plast som ger stor rörelsefrihet för fötter och ben.
 • 2 290 kr 999Leveranstid: 2-4 dagar
  En flexibel och mycket bekväm ståstol för kontor med supermjuk, vinklingsbar sits, som avlastar kroppen och gör arbetet enklare. Stolen passar i tuffa miljöer som lager, verkstad och industri. Den nya rengöringsvänliga, formstöpta sitsen i integralskum ger god sittkomfort. Stryktålig trumpetfot som ger stor rörelsefrihet för fötter och ben och passar...
 • 2 450 kr 1000Leveranstid: 2-4 dagar
  En flexibel och mycket bekväm arbetsstol med supermjuk, vinklingsbar sits, som avlastar kroppen och gör arbetet enklare. Stolen passar i tuffa miljöer som lager, verkstad och industri. Den nya rengöringsvänliga, formstöpta sitsen i integralskum ger god sittkomfort. Hygieniskt och lättrengörligt, blankpolerat aluminiumkryss med lättrullade hjul (50 mm).
 • 2 190 kr 998Leveranstid: 2-4 dagar
  En flexibel och mycket bekväm arbetsstol med supermjuk, vinklingsbar sits, som avlastar kroppen och gör arbetet enklare. Stolen passar i tuffa miljöer som lager, verkstad och industri. Den nya rengöringsvänliga, formstöpta sitsen i integralskum ger god sittkomfort. Stryktåligt fotkryss i slagfast plast med fotring och lättrullade hjul (65 mm).
 • 1 890 kr 1000Leveranstid: 2-4 dagar
  En praktisk och robust industristol med vinklingsbar sits som är tillverkad i stryktåliga material och passar bra i extrema miljöer. Sits och ryggstöd i formpressad, slagtålig plast och stålkryss med glidfötter.  Klarar svetsning och är beständig mot många vätskor och kemikalier.
 • 2 190 kr 998Leveranstid: 2-4 dagar
  En praktisk och robust industristol med vinklingsbar sits som är tillverkad i stryktåliga material och passar bra i extrema miljöer. Sits och ryggstöd i formpressad, slagtålig plast och stålkryss med fotring och glidfötter.  Klarar svetsning och är beständig mot många vätskor och kemikalier.

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan