Ljudabsorbenter | Från 550 kr | Elite - Elite-Kontorsmöbler

Ljudabsorbenter 

Underkategorier

 • Bordsskärmar
  Bordsskärmar

  Bordsskärm ger arbetsro på kontoret

  Över 50 000 nöjda kunder – Prisgaranti – Snabb leverans

  Bordsskärmar är ett utmärkt sätt att skapa bättre arbetsmiljö och öka koncentrationen i såväl öppna kontorslandskap som enskilda arbetsrum. Med smart avskärmning till ditt skrivbord störs du mindre av vad dina kollegor gör och kan i stället rikta fullt fokus till dina arbetsuppgifter. Hos Elite hittar du skärmar för alla skrivbord och kontor!

  Avskärmning för skrivbord

  Vi erbjuder ett stort utbud av skärmar som gör att du alltid hittar en bordsskärm som passar ditt skrivbord, plånbok och stil! Oavsett vilken du väljer får du en skrivbordsskärm som skärmar av skrivbordet vilket ger avskildhet, och kan bidra till att du upplever mindre stress och bättre prestationsförmåga.

  Minska ljudnivån med en bordsskärm

  I öppna kontorslandskap och större lokaler är det lätt hänt att ljudnivån drar i väg, och ett effektivt sätt att minska bullernivåerna är att investera i en skärm till skrivbordet. En stor del av våra skärmar är fyllda med ljudabsorberande material som reducerar ljudvolymen på kontoret, och samtliga är klädda i tyg som i bidrar till ett behagligare ljudklimat utan störande ekon. Vill du veta ännu mer om hur ljudabsorbenter fungerar och vad du ska tänka på när du väljer absorbent rekommenderar vi vår artikel Ljudabsorbenter och avskärmning på kontor – så fungerar ljudabsorbenter.

  Varför bordsskärmar på kontoret?

  • Med avskärmning för skrivbordet tillåts du arbeta ifred för att kunna prestera på topp!
  • Bordsskärmar absorberar och dämpar delar av det ljud som studsar omkring i lokalen vilket ger ett behagligt ljudklimat i hela kontorslandskapet. Dessutom bidrar lägre ljudnivåer till att du kan uppleva minskad stress och ökad koncentration.
  • Med skärmar till skrivborden får kontoret ett enhetligt utseende utan en massa plotter som stör, något som både ger kontoret ett snyggt yttre och skapar bättre arbetsro.

  Tips till dig som ska köpa skrivbordsskärm:

  • En bordsskärm med ljuddämpande material är det mest effektiva sättet att reducera ljudnivån på kontoret. Fyllnadsmaterialen stenull och glasull har den allra bästa ljuduppsugningsförmågan, men även polyester absorberar ljud väl.
  • Skärmar till borden är ett stort och viktigt steg på vägen till ett ljudsäkrat kontor, men bör kombineras med andra typer av ljudabsorbenter för att fånga upp ljudvågor överallt i rummet. I vårt breda sortiment hittar du bland annat golvskärmar, väggabsorbenter och ljudabsorberande möbler.
  • Kombinera gärna din avskärmningsvägg med ett höj och sänkbart skrivbord, då skärmen följer med bordets rörelser och du slipper risken att förlora skärmens ljudabsorberande effekt när höjden på skrivbordet ändras.
  • Fundera över vilka behov du har: vill du att skärmen ska kunna monteras fast på bordsskivan, eller skulle en fristående bordskärm som ställs direkt på bordet passa dig bättre? Fristående bordskärmar är enkla att flytta runt till olika platser eller ställas undan helt, vilket kan vara ett bra alternativ för aktivitetsbaserade kontor utan fasta arbetsplatser.

  Köp bordsskärmar och avskärmning för skrivbord till ditt företag hos Elite idag!

 • Golvskärm & skärmvägg
  Golvskärm & skärmvägg

  Skärmväggar för kontor

  Vi har golvskärmar och rumsavdelare för kontor som dämpar ljud på ett effektivt sätt och gör arbetsdagen lugnare. Är du ute efter att köpa skärmvägg, har vi ett stort utbud att välja bland. Söker du andra typer av ljudabsorbenter för kontorslandskap och offentliga miljöer, hittar du även det i vårt sortiment.

  Må bättre med avskärmning och sänkt ljudnivå

  Idag är det vanligt med öppna planlösningar på kontoret. Det är praktiskt på många sätt för ökad tillgänglighet och enklare samarbeten, men bidrar även till högre ljudnivåer som kan påverka arbete och trivsel negativt. Lösningen på problemet är en ljudabsorberande skärmvägg. Genom att sänka ljudnivån i kontorslandskapet kan du öka koncentrationen och minska stressen hos dina medarbetare. Med en golvskärm mellan skrivborden eller mellan stolarna i väntrummet, minskar du även risken för att sjukdomar sprids på arbetsplatsen.

  Skärmvägg – en praktisk rumsavdelare för kontor

  Med en ljudabsorberande skärmvägg kan du enkelt dela upp rummet och på så sätt skapa fler utrymmen i rummet. Ställ flera golvskärmar på rad för att dela av matsalen, eller använd dem för att skärma av en hörna i rummet och skapa ett litet kontorsrum. Våra skärmar fungerar utmärkt som rumsavdelare på kontor. Väggarna går även enkelt att flytta om du behöver möblera om eller byter lokal. Med bra ljudisolering kring skrivbordet blir det dessutom lättare att koncentrera sig på arbetet.

  Köpa golvskärm – 3 tips för optimalt resultat

  Att köpa golvskärm till stora kontorslandskap eller skärmvägg till skrivbord behöver inte vara svårt, och med våra tips blir det ännu lättare!

  1. Välj tjocka absorbenter

  Många köper för tunna ljudabsorbenter, som inte ger tillräcklig ljudisolering. Tänk därför på att välja tillräckligt tjocka golvabsorbenter - fyra centimeter är ett bra riktmärke, men de får gärna vara ännu tjockare för maximal effekt.

  2. Köp tillräckligt många skärmar 

  För att få ut så mycket som möjligt av dina ljudabsorbenter är det viktigt att inreda med tillräckligt många golvskärmar till skrivbord och andra öppna ytor. Ett bra riktmärke är att köpa skärmar som tar upp 10% av kontorets yta i kvadratmeter, men ju fler skärmväggar i kontorslandskap desto bättre ljuddämpning.

  3. Kombinera olika ljudabsorbenter för bästa effekt

  En hög skärmvägg eller rumsavdelare för kontor är perfekt för att exempelvis placera mellan skrivbord i öppna landskap, men tänk också på att kombinera olika typer av ljudabsorbenter, exempelvis väggabsorbenter och takabsorbenter, för att få ut maximal effekt.

  Tveka inte att kontakta oss för mer information om våra produkter eller för att få hjälp med din beställning!

 • Takabsorbenter
  Takabsorbenter

  Söker ni prisvärda takabsorbenter?

  Ljudabsorbenter i tak är ett flexibelt sätt att förkorta efterklangstiden i allmänna miljöer. Takabsorbenter är en bra lösning om ni har problem med höga ljudnivåer på kontoret, och inte vill belamra kontoret med fler möbler. Takabsorbenter är även ett bra komplement till andra typer av ljudabsorbenter. Här hittar du ljuddämpande skärmväggar och andra lösningar som arbetar tillsammans med takabsorbenter för att skapa en bra ljudmiljö på kontoret.

  Stort sortiment av billiga ljudabsorbenter

  Hos oss kan ni köpa takabsorbenter till bra priser. Vi har ett brett sortiment - välj mellan flera modeller i olika färger. Här hittar ni en takhängd ljudabsorbent som dämpar alla behov. Vi har flera varianter av billiga takabsorbenter att fästa i innertak.

  Kolla exempelvis in några av våra storsäljare:

  - In the grid från 725 kr
  - Tiles Nova EcoSUND från 725 kr
  - Sound Off kvadrat från 975 kr
  - Sound Off cirkel från 1 150 kr

  3 tips att tänka på när ni ska köpa absorbenter till tak

  Att sätta upp ljudabsorbenter i taket har många fördelar. Dels tar de inte upp någon rumsyta, dels är det faktiskt taket som drar åt sig mest ljud i ett kontor. Här delar vi med oss av våra bästa tips till er som ska köpa takabsorbenter till kontoret.

  1. Välj takabsorbenter som är minst 40 mm tjocka
   Ju tjockare takabsorbent, desto effektivare ljuddämpning. På kontor brukar vi rekommendera att välja en absorbent som är minst 40 millimeter tjock. Väljer ni en tunnare kan ni räkna med sämre absorbering.

  2. Välj fler takabsorbenter än ni tror – minst 10 % av rumsvolymen
   Våra kunder frågar ofta hur många ljudabsorbenter de behöver och då brukar vi svara att vår rekommendation är att absorbenterna ska uppgöra minst 10 % av rumsvolymen. Dock är detta den lägsta riktlinjen och kan ni få plats med fler absorbenter i taket är det bara en fördel och då kommer ni också få ut så mycket som möjligt av absorbenterna.

  3. Montera takabsorbenterna rätt - 5 mm från taket
   För att få ut maximalt av absorbenterna i taket bör ni montera absorbenterna med ca 5 millimeters avstånd från taket. Monterar ni dem såhär kommer ljudet tro att absorbenterna är tjockare än vad de faktiskt är.

  Köp takabsorbent online

  Utforska vårt sortiment här på hemsidan och beställ hem ny takabsorbent idag. Tveka inte att kontakta oss om ni behöver hjälp med att hitta rätt absorbenter till ert kontor!

 • Väggabsorbenter
  Väggabsorbenter

  Välj en väggabsorbent i bästa kvalitet

  Över 50 000 nöjda kunder – Snabba leveranser – Minst 5 års garanti

  Väggabsorbenter kan göra stor skillnad på ett kontor eller en arbetsplats med mycket öppna ytor. Höga ljudnivåer kan inte bara vara skadligt för hälsan, det kan också vara mycket distraherande och utmattande. Ditt och dina anställdas arbetstempo kan påverkas mycket positivt om ni har en eller flera ljudisolerande väggabsorbenter på kontoret.

  Praktiskt, prisvärt och stilrent med väggabsorbenter på kontor

  En väggabsorbent absorberar ljud och ekon mycket effektivt i hem och på arbetsplatser. Med våra väggabsorbenter på ditt kontor skapas ro och möjliggör för en högre ljudvolym utan att det blir alltför distraherande.

  Det är enkelt och billigt att skapa en tystare omgivning med väggabsorbenter. Vi vet hur skönt och välbehövligt det är med tystnad och erbjuder lösningar till billigt pris. Här kan du fynda billiga ljudabsorbenter för vägg av bästa kvalitet.

  Oroa er inte för det estetiska, det går att få till riktigt snygga och funktionella lösningar, inget utesluter det andra när det gäller våra produkter. Köp en väggabsorbent eller flera hos oss och bli överraskad över dess funktionalitet.

  Billiga ljudabsorbenter för vägg med hög kvalitet

  Kolla in vårt sortiment ovan och hitta en billig ljudabsorbent via oss idag. Vi har ett stort sortiment av väggabsorbenter för kontor och andra typer av arbetsplatser. Välj mellan flera modeller, färger och varumärken - vi har exempelvis produkter från EcoSund och Fazett i vårt sortiment.

  Kombinera väggabsorbenter med andra ljudabsorbenter för bästa effekt

  Ljudet studsar på väggar, i tak och på golv i ett rum och därför gäller det att ljudabsorbera alla hårda ytor där ljudet kan studsa fritt. För att uppnå bästa möjliga effekt rekommenderar vi att du kombinerar våra väggabsorbenter med såväl takabsorbenter som golvskärmar och bordsskärmar. Hos oss finns mängder av ljudabsorbenter att välja mellan. Se hela vårt sortiment av ljudabsorbenter för att se vad som passar bäst i din lokal.

 • Frihängande ljudabsorbenter
  Frihängande...
 • Ljudabsorberande möbler
  Ljudabsorberande möbler

  Ljudabsorberande möbler

  Över 50 000 nöjda kunder - Prisgaranti - Snabba leveranser

  Hos Elite hittar du ljudabsorberande möbler för alla kontor. Vi har smarta lösningar för att dämpa ljudnivåerna med möbler som smälter in i inredningen. Här hittar du allt från ljuddämpande fåtöljer och soffor till diskreta och mångsidiga pelare och ljudabsorberande bord som fyller flera funktioner.

  Ljudabsorberande soffa till kontoret

  Ljudabsorberande soffor och fåtöljer är perfekta att använda i lite större lokaler där du behöver kunna sitta lite ifred utan att störa eller bli störd av andra. En ljudabsorberande fåtölj eller soffa är oftast tillverkad med hög rygg och höga kanter för att absorbera så mycket ljud som möjligt, och för att samtidigt fungera som rumsavdelare. En ljudabsorberande soffa eller fåtölj är perfekt för att snabbt komma lite avsides för att ta samtal eller få lite tyst.

  Ljudabsorbenter för hela kontoret hos Elite

  För en bra arbetsmiljö är ljudnivåer en otroligt viktig aspekt. Hos oss hittar du mängder av olika ljudabsorbenter för kontoret. En ljudabsorberande skärmvägg som delar av kontoret eller heltäckande takabsorbenter – du hittar alla ljudisolerande lösningar hos oss. Tveka inte att kontakta oss för mer information och skräddarsydda lösningar.

 • Tillbehör
  Tillbehör

  Här hittar du olika ben och benpaket för ljudabsorbenter i olika design. De flesta modeller finns i två olika utföranden, krom eller svartlackat stål. Det går även att välja om du vill ha hjul på benen för att lättare kunna flytta runt ljudabsorbenten. 

 • 2 367 kr 2 630 kr -10% 100Leveranstid: 2-3 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Soneo är ett funktionellt och stilrent inslag på arbetsplatsen. Skärmen kan både användas singel eller som sammankopplade enheter. I arbetsmiljöer med hög ljudbelastning ger Soneo utmärkt ljudabsorption och skapar en högre arbetsro. Skärmfötter köpes separat.
 • 530 kr 1004Leveranstid: 3-5 dagar
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Benpaket för fristående skärmar. Innehållande 2st stödben.Välj mellan Grå, Vit eller Svart
 • 530 kr Leveranstid: 3-5 dagar
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Benpaket för softline och sone golvskärmar som kopplas tillsammans. Levereras inkl. skärm kopplingar.Välj mellan Grå, Vit eller Svart
 • 1 872 kr 2 080 kr -10% I lager
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Softline är en ljudabsorberande golvskärm som lever upp till den moderna arbetsplatsens krav på funktionalitet. Golvskärmen passar utmärkt till offentliga miljöer som tex. kontor eller skolor för att dämpa ljudnivån, skärma av samt skapa en lugnare atmosfär och bättre arbetsro.  Softline går att få i flera olika färger samt storlekar för att enkelt kunna...
 • 1 062 kr 1 180 kr -10% 92I lager
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Den tidlösa klassikern Softline finns nu i en lite tunnare variant; Softline 30. Den tunnare karaktären ger ett nättare intryck, utan att förlora den avskärmande effekten. Trots att den är tunnare, klarar skärmen av att absorbera ljud för att skapa ett bra ett ljudlandskap. Spännande, eller diskreta skärmkombinationer skapas genom valet av färg och...
 • 1 510 kr 1200Leveranstid: 2-3 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Soneo bordsskärm är likt golvskärmen uppbyggd av en massiv träram fylld med ljudabsorberande mineralullskiva och klädd i tyg. Skärmens tjocklek är 30mm. Bordsfästen köps separat.
 • 845 kr 975Leveranstid: 3-4 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Sound Off Takabsorbent cirkel Offwhite är en takabsorbent i fin design som fungerar utmärkt för att dämpa ljudnivån i olika offentliga miljöer. Sound Off passar utmärkt på tex kontoret, restaurangen, caféet eller i skolan för att skapa en behagligare miljö.  Takabsorbenten går att få i olika färger, storlekar samt med eller utan LED-belysning.  Välj...
 • 1 206 kr I lager
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Molnformade takabsorbenter som finns i två storlekar. Molnen är fyllda med A-klassat material och skumlaminerat tyg för en bra ljudabsorption. Kan endast beställas med blixtlås. Takupphängning med lina ingår.
 • 1 150 kr I lager
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Grinda Bordsskärm är en ljudabsorberande bordsskärm som har en rak och stilren design som går att få i flera olika färger samt storlekar. Bordsskärmen passar utmärkt för miljöer där målet är att skärma av samt dämpa ljudnivån, tex på kontoret eller i skolan.  Grinda bordsskärm har goda ljudabsorberande egenskaper och är ett perfekt tillbehör till kontoret...
 • 1 580 kr Leveranstid: 4-6 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Grinda Golvskärm är en ljudabsorberande golvskärm i stilren design som går att få i flera olika färger samt storlekar för att enkelt anpassas utifrån ditt behov samt din miljö.  Grinda golvskärm passar utmärkt i miljöer där målet är att sänka ljudnivån och skapa en lugn och behaglig atmosfär, tex på kontoret eller i skolan. Golvskärmen hjälper till att...
 • 2 052 kr 2 280 kr -10% Leveranstid: 2-3 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Lintex Edge Plus är en ljudabsorberande golvskärm med en fin och funktionell design som passar bra i många olika typer av miljöer. Golvskärmen passar bra i miljöer där syftet är att dämpa ljudnivån och skärma av.  Golvskärmen är utmärkt till kontorsmiljöer eller i skolan där du gärna vill skapa en lugnare atmosfär och bättre arbetsro.  Skärmfötter köpes...
 • 1 621 kr 96I lager
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Med Edge bordsskärm blir det lättare att få till en trevlig arbetsmiljö på kontoret. Skärmen absorberar och dämpar effektivt ljud, samt skärmar av skrivbordet mot resten av rummet. Skärmarna som är 400 mm höga kan endast toppmonteras. Skärmarna som är 700 mm höga kan endast frontmonteras.  Stoppning i återvunnen polyester. Kantlist i gummi.Obs!...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 164 kr 1 464 kr Spara: 300 kr 96Leveranstid: 2-3 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Stilren väggabsorbent med 50 mm återvunnen polyester för största möjliga ljuddämpning. Lintex Edge väggabsrobent passar utmärkt i offentliga miljöer där ljudnivån lätt blir hög, väggabsorbenten dämpar ljudnivån och skapar en mer stillsam atmosfär.  Väggabsorbenten passar utmärkt på tex kontoret, restaurangen, skolan eller cafét. Lintex Edge går att få i...
 • 259 kr 58Leveranstid: 3-5 dagar
  Tillgänglig i flera utföranden.
  T-fot Blade för Lintex Edge fristående skärmar.Pris är för en fot. Finns i svart, polerad eller bambu.
 • 179 kr 82Leveranstid: 3-5 dagar
  Tillgänglig i flera utföranden.
  U-fot Tub för Lintex Edge fristående skärmar.Pris är för en fot. Finns i svart eller polerad.
 • 231 kr 25Leveranstid: 3-5 dagar
  Tillgänglig i flera utföranden.
  T-fot Arc för Lintex Edge fristående skärmar.Pris är för en fot. Finns i svart eller grå
 • 449 kr 79Leveranstid: 3-5 dagar
  Tillgänglig i flera utföranden.
  T-fot Blade med hjul för Lintex Edge fristående skärmar.Pris är för en fot. Finns i svart, polerad eller bambu.
 • 1 584 kr 1 760 kr -10% 97I lager
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Softline är en ljudabsorberande golvskärm som lever upp till den moderna arbetsplatsens krav på funktionalitet. Dessa skärmar får ett nytt djup; 30mm, vilket resulterar i en nättare, ljudabsorberande skärm. Skärmen passar bra i tex. stora kontorslandskap för att på ett enkelt och snyggt sätt dämpa ljudnivån och skapa en bättre arbetsro. I detta paket...
 • 840 kr 100Leveranstid: 3-4 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Fazett Väggabsorbent består av moduler formade som romber, som sätts ihop till en större absorbent. Genom att välja olika färger på dina moduler kan du skapa häftiga 3D-effekter.   Stoppad med ljudabsorberande och brandsäker stenull. Sitter endast 1,9 cm från väggen. Perfekt i offentliga utrymmen så som kontor, restauranger, skolor och kaféer.Obs! I...
 • 6 990 kr 100Leveranstid: 3-4 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  En ny ljudabsorberande skärm för ett tystare och mer harmoniskt arbetsklimat med absorptionsklass A. Detta är en golvskärm framtagen för att dämpa ljudnivån i allmänna miljöer. Genom att placera skärmen i utrymmen där många människor befinner sig samtidigt, uppnår ni en mer balanserad ljudnivå. Golvskärmen går att få i många olika färger, se nedan. 
 • 895 kr 1000I lager
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Airflake är en hängande, ljudabsorberande skärm som kan byggas på i oändlighet! Tillverkad i formpressad och tygbeklädd fiberfilt i hexagon form. Fästes i en rak, eller svängd aluminiumskena för tak-, eller väggmontering. Kan även monteras direkt på vägg och i undertak. OBS, glöm ej att köpa till airflake peg för ihopkoppling av modulerna samt air...
 • 2 195 kr 992I lager
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Airflake Blade är en hängande ljudabsorbent som monteras på en skena i taket eller på väggen. Ett modernt och enkelt sätt att bygga ljuddämpande väggar som skärmar av och ökar arbetsron.Säljs i 10-pack. Jämnar ut och absorberar ljud. Innehåller återvunnet material. Monteras lätt ihop med plastkopplingar.Obs! Skena för upphängning köps separat.
 • 895 kr 1000I lager
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Airflake är en hängande, ljudabsorberande skärm som kan byggas på i oändlighet! Tillverkad i formpressad och tygbeklädd fiberfilt i hexagon form. Fästes i en rak, eller svängd aluminiumskena för tak-, eller väggmontering. Kan även monteras direkt på vägg och i undertak. OBS, glöm ej att köpa till airflake peg för ihopkoppling av modulerna samt air...
 • 2 195 kr 999I lager
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Airflake är en hängande, ljudabsorberande skärm som kan byggas på i oändlighet! Tillverkad i formpressad och tygbeklädd fiberfilt i hexagon form. Fästes i en rak, eller svängd aluminiumskena för tak-, eller väggmontering. Kan även monteras direkt på vägg och i undertak. OBS, glöm ej att köpa till airflake peg för ihopkoppling av modulerna samt air...
 • 5 150 kr 1000I lager
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Airbloom är en hängande, ljudabsorberande skärm med naturen som inspirationskälla. Modulerna kan kombineras med varandra i flera olika former och storlekar. Dekorativ avskärmning som tar bort störande ljudreflexer. Med Airbloom kan du skapa ett rum i rummet. Fästes i en rak, eller svängd aluminiumskena för tak-, eller väggmontering.
 • 925 kr 1000I lager
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Airbloom är en hängande, ljudabsorberande skärm med naturen som inspirationskälla. Modulerna kan kombineras med varandra i flera olika former och storlekar. Dekorativ avskärmning som tar bort störande ljudreflexer. Med Airbloom kan du skapa ett rum i rummet. Fästes i en rak, eller svängd aluminiumskena för tak-, eller väggmontering.
 • 2 195 kr 1000I lager
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Airbloom är en hängande, ljudabsorberande skärm med naturen som inspirationskälla. Modulerna kan kombineras med varandra i flera olika former och storlekar. Dekorativ avskärmning som tar bort störande ljudreflexer. Med Airbloom kan du skapa ett rum i rummet. Fästes i en rak, eller svängd aluminiumskena för tak-, eller väggmontering.
 • 1 995 kr 500Leveranstid: 2-3 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Triline Wall är en väggabsorbent som byggs upp till önskad storlek med olika moduler. Varje modul har en fin triangelformad design som splittrar ljudvågorna och hindrar ekon. I priset ingår 1 modul. Kan monteras horisontellt och vertikalt. Möjligt att skapa flera olika mönster. Monteras med dolda skenor.  Med ljudabsorberande fyllning.
 • 1 950 kr 1000I lager
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Airbloom är en hängande, ljudabsorberande skärm med naturen som inspirationskälla. Modulerna kan kombineras med varandra i flera olika former och storlekar. Dekorativ avskärmning som tar bort störande ljudreflexer. Med Airbloom kan du skapa ett rum i rummet. Fästes i en rak, eller svängd aluminiumskena för tak-, eller väggmontering.
 • 774 kr I lager
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Effektiv ljudabsorbent som dämpar ljudnivån i ditt rum. Ljudabsrobenten hängs upp i taket och är gjord utav A-klassat och 100% återvunnet material. Den går att beställa med eller utan LED-belysning samt i olika storlekar.  Takabsorbenten passar utmärkt i offentliga miljöer där målet är att dämpa ljudnivån. Sound Off passar bra på tex kontoret,...
 • 1 880 kr 100Leveranstid: 3-4 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Bordsskärmen Dezibel är utvecklad med fokus på bästa möjliga produktuppbyggnad och har optimala mått för ljuddämpning mellan arbetsplatser. Dezibel-skärmen är utformad för att reducera ljudnivån i offentliga miljöer. Skärmen består av en perforerad MDF-skiva, fylld med mineralull och klädd med tyg. Bordsfästen köpes separat.
 • 65 kr I lager
  Airflake peg är ett tillbehör för att kunna koppla ihop Airflake modulerna med varandra. Det ingår 10st per påse.
 • 1 545 kr I lager
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Air upphängningsskena är ett tillbehör till Air serien. Skenan är till för att kunna fästa Air produkterna i taket. 
 • 2 060 kr 100Leveranstid: 2-3 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Domo Wall är en väggabsorbent som går att få i rektangulär och kvadratisk modell. Modulerna går att montera horisontellt eller vertikalt, vilket ger en stor valfrihet att skapa egna mönsterformationer. Domo Wall finns i flera olika storlekar samt färger.  Välj utförande nedan.
 • 2 710 kr 100Leveranstid: 2-3 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Soneo Wall är en väggabsorbent som med sin släta form kan täcka en större väggyta och samtidigt smälta in i miljön. Väggabsorbenten är extra djup för att erbjuda ett förbättrat ljudupptag. Finns i flera färger samt storlekar för att möta ditt behov. Välj utförande nedan.
 • 6 300 kr I lager
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Scala takabsorbent är utmärkt för miljöer där målet är att sänka ljudnivån och skapa en skönare och tystare atmosfär. Scala passar bra på tex kontoret, restaurangen, caféet, skolan eller större öppna ytor.  Välj till integrerad belysning i takabsorbenten.4st vajerkit för justerbar upphängning ingår. 
 • 8 990 kr I lager
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Lily takabsorbent har goda ljudabsorberande egenskaper och passar bra i alla miljöer där målet är att dämpa ljudnivån samt skapa en behagligare atmosfär. Lily takabsorbent passar utmärkt på tex kontoret, restaurangen, caféet eller i skolan.  Välj till integrerad belysning vid önskemål.
 • 6 780 kr I lager
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Scala väggpanel är en ljudabsorbent med goda absorberande egenskaper som hjälper till att dämpa ljudnivån samt buller i din miljö. Scala väggpanel passar bra på tex kontoret, restaurangen, caféet, skolan eller biblioteket. Välj mellan olika storlekar, färger samt om du vill ha din väggpanel vertikalt eller horisontellt för att anpassa ljudabsorbenten...
 • 1 700 kr I lager
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Bits Walls triangulära form ger inte bara ett lekfullt och tilltalande uttryck, utan bryter också ljudvågor effektivt och tillför därför bättre akustik till rummet. Väggabsorbenten passar utmärkt för tex kontoret, restaurangen, caféet eller skolan. Väggabsorbenten monteras med dolda upphängningsbeslag vilket möjliggör att panelerna kan hängas såväl...
 • 1 600 kr I lager
  Tillgänglig i flera utföranden.
  ScreenIT A30 är en ljudabsorbent med goda ljusabrobernade egenskaper som hjälper till att minska ljudnivån samt buller i din miljö. Absorbenten passar bra på tex kontoret, restaurangen, caféet eller i skolan.  Välj mellan olika storlekar samt färger för att anpassa absorbenten utifrån din miljö. 
 • 620 kr Leveranstid: 3-4 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Nivå är en takabsorbent i dynamisk design som förbättrar akustiken i rummet. Absorbenten är praktiskt utformad för att passa i bärverk och varje modul sätts enkelt på plats utan verktyg.  Absorberar ljud och reducerar ekon. Lätt att montera utan verktyg. Enkel att plocka ner vid byte av lokal. Anpassad för att sitta i bärverk. Allergivänligt material...

Akustikplattor hemma & kontor

Vi har mängder av olika typer av billiga ljudabsorbenter i sortimentet, samtliga är svensktillverkade av högsta kvalité (ljudklass A). Hos oss hittar ni ljuddämpande material för alla. Allt från ljuddämpande väggabsorbenter, till ljudabsorberande möbler och takabsorbenter. Oavsett vilken lösning ni önskar till ert kontor är vi övertygade om att vi har akustikplattor som passar er. Dessutom har vi billiga ljudabsorbenter som inte tummar på kvaliteten, trots de bra priserna.

Bra absorbenter för bättre koncentration

Ljud är en källa till mycket stress. Våra absorbenter skapar tystnad både på stora som små arbetsplatser. Vi garanterar att ni kommer märka en stor skillnad på ert välbefinnande, eftersom ljud är en källa till stress och vi behöver iallafall någon timmes lugn och ro varje dag. Att ha en behaglig ljudnivå är såklart extra viktigt på ett kontor där medarbetare och kollegor måste ha möjlighet att kunna koncentrera sig utan onödigt buller och ljud som påverkar koncentrationen på ett negativt sätt.

Stora kontorslokaler där många befinner sig varje dag ställer även väldigt höga krav på ljudabsorbenterna och olika sorters avskärmningar. Ni kan använda allt från skärmväggar mellan kontorsplatser och hängande ljudabsorbenter i taket till bordsskärmar på alla skrivbord.

Ljudabsorbenter kontor

Att köpa ljudabsorbenter till kontoret kan många tycka är svårt, men det behöver det inte alltid vara. Med bra produkter och lite research ska ni se att det är lättare än ni tror. Här delar vi med oss av några tips: 

Placera rätt

Det räcker inte att köpa hur många ljudabsorbenter som helst, om de inte placeras på rätt sätt. För att få ut som mest av era absorbenter bör ni tänka på att:

 • I ett avlångt kontor ska absorbenterna placeras på kortsidorna, gärna från golv upp till tak.
 • I ett hörn ska ni sätta upp flera på den ena väggen, då hörnytor skapar en stark ljudförstärkning som absorbenterna reducerar.
 • Vid två parallella väggar ska ljudabsorbenterna placeras på den ena av dessa två, då det räcker med att ljudet studsar i den ena väggen och sedan över till den andra väggen (med absorbenten) för att ljudet ska stanna där.

Satsa på tjocka ljudabsorbenter - minst 5 mm

För att få ut så mycket som möjligt av ljudabsorbenterna är det viktigt att inte välja för tunna absorbenter. Satsa på absorbenter som är minst 5 millimeter tjocka, då dessa kommer klara av att reducera ljudet på ett bra sätt. För tunna absorbenter kommer släppa igenom mycket buller och ni kommer inte få ut önskad effekt.

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan