Ljudabsorbenter till kontor - Elite-Kontorsmöbler

Ljudabsorbenter 

Stora kontor och lokaler där många människor ska kunna vistas på en och samma gång, ställer också väldigt stora krav på olika typer av avskärmning. Det kan vara allt från skärmar mellan kontorsplatser för att hålla nere ljudnivån och personbarriärer som håller ordning och reda vid köbildning vid evenemang. Alla olika typer av avskärmning fyller nästan alltid en kritisk funktion. Låt oss hjälpa er ta fram en lösning som passar era specifika behov.

Snygga ljudabsorbenter som även minskar buller finner du här. Med dessa kan du vara högljudd utan att störa andra och samtidigt få den arbetsro du förtjänar. Vi vet att oljud tar mycket av din energi och att du arbetar mycket bättre i en miljö där på ljudmässigt får bestämma. Vi har över 13 ljudabsorbenter i sortimentet, samtliga är svensktillverkade av högsta kvalité (ljudklass A), dessutom är priset lågt. Allt från skärmväggar och skrivbordsskärmar till takabsorbenter och väggabsorbenter.

Köp någon av våra ljudabsorbenter och få en lugnare omgivning, du kommer att märka en skillnad på ditt befinnande. Ljud är en källa till mycket stress och alla behöver åtminstone någon timmes tystnad varje dag. Våra ljudabsorbenter skapar tystnad.

 • Bordsskärmar
  Bordsskärmar

  Bordsskärmar är anpassade efter kontorsmiljöer där verksamheten är samlad men det ändå krävs en viss avskildhet för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter. Bakgrund- och samtalsljud innebär en hel del distraktion och kan vara mycket tröttande. Med en behaglig ljudvolym på arbetsplatsen minskar stress och huvudvärk samtidigt som det allmänna välmåendet på kontoret ökar. Att investera i bordsskärmar och ljudabsorbenter i tyg är att investera i effektivitet, arbetsmiljö och ett bättre resultat på arbetet som utförs.

  Förutom att vara ljudavskärmande är bordsskärmar ett utmärkt sätt att fysiskt avgränsa arbetsytorna vilket även det kan öka trivseln hos medarbetarna. Om man exempelvis har ett höjbart skrivbord på arbetsplatsen är det inga problem att montera bordsskärmar på dem. Vi har ett flertal olika typer av bordsskärmar som på ett effektivt sätt ljudisolerar ditt kontor.  Våra ljudabsorbenter finns i många olika färger och designer som passar alla kontorsmiljöer. Letar du efter fler alternativ för att ljudeffektivisera ditt kontor, kolla in en passande skärmvägg och våra ljudabsorbenter för tak.

 • Takabsorbenter
  Takabsorbenter

  Ett flexibelt sätt att förkorta efterklangstiden i allmänna miljöer är att sätta upp takabsorbenter. Dessa är dessutom ofta ett bra komplement till andra typer av ljudabsorberande skärmar och åtgärder. Kolla även in våra ljudabsorbenter för väggar som är minst lika effektiva för att dämpa ljud.

 • Väggabsorbenter
  Väggabsorbenter

  Väggabsorbenter kan göra stor skillnad på en arbetsplats med mycket öppna ytor. Ljud kan inte bara vara skadligt för din hälsa, det är också ofta distraherande och tröttande. Ditt och dina anställdas arbetstempo kan påverkas mycket positivt om du har en eller flera ljudisolerande väggabsorbenter från oss.

  En väggabsorbent absorberar ljud och ekon mycket effektivt i hem och på arbetsplatser. I många äldre hus fattas ljudisolering vilket gör att radio och tv apparater kan höras bra i närliggande rum vilket kan vara frustrerande. Vi har en enkel lösning till dessa problem. Våra väggabsorbenter skapar ro och gör det möjligt med högre volym från till exempel TV-apparater sent på kvällarna utan att det stör någons sömn. Det är enkelt och billigt att skapa en tystare omgivning. Vi vet hur skönt och behövligt det är med tystnad och erbjuder lösningar till billigt pris. Oavsett om du är en privatperson eller företagschef har vi väggabsorbenter som verkligen kommer att göra skillnad. Det går att göra det riktigt snyggt också, var inte orolig för det estetiska det går att få det riktigt snygg och funktionellt, inget utesluter det andra när det gäller våra produkter. Köp väggabsorbent eller flera hos oss och bli överraskad över deras funktionalitet. Vi har även ljudabsorberande takmotiv, och en och annan bordsskärm & golvskärm om du vill kika på fler alternativ för att få en behaglig ljudnivå.

 • Golvskärmar / Skärmväggar
  Golvskärmar / Skärmväggar

  Med rätt sorts ljuddämpning kan du få en mycket skönare, lugnare och tystare arbetsmiljö. Vi har golvskärmar och skärmväggar som ljudisolerar både kontor och hem. Idag är det vanligt med öppna planlösningar både i hemmet och på kontoret. Det är väldigt praktiskt på många plan men det bidrar ofta till en hög ljudnivå som kan påverka arbete och trivsel negativt och i förlängningen även hörseln. Lösningen på problemet är rätt ljudisolering med rätt sorts ljudabsorbenter.

  Vi har isolerande skärmväggar och golvväggar som dämpar ljud på ett effektivt sätt och som kan göra en arbetsdag betydligt lugnare. En skärmvägg är perfekt för kontoret men kan lika gärna användas i andra miljöer som till exempel garage eller verkstäder där ljudnivån behöver dämpas. Ta en titt i vårt sortiment nedan och se om du hittar en skärmvägg eller golvskärm som skulle kunna passa er verksamhet, vi har flera olika färger och modeller för alla smaker. Har du inte behov av hela golvskärmar tillhandahåller vi också skärmar för bord & skrivbord.

 • Tillbehör
  Tillbehör

  Här hittar du olika ben och benpaket för ljudabsorbenter i olika design. De flesta modeller finns i två olika utföranden, krom eller svartlackat stål. Det går även att välja om du vill ha hjul på benen för att lättare kunna flytta runt ljudabsorbenten. 

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan