Sittmöbler och hotellinredning - Elite-Kontorsmöbler

Sittmöbler 

Underkategorier

 • Ergonomisk Kontorsstol
  Ergonomisk Kontorsstol

  Ergonomiska kontorsstolar för hela kontoret

  Över 50 000 nöjda kunder – Prisgaranti 

  En ergonomisk kontorsstol är nästan ett måste vid arbete som innebär många timmars stillasittande på samma plats, men det är stor skillnad mellan bra och dåliga stolar. God ergonomi är grunden för hela vårt sortiment. Hos oss hittar du därför alltid en kontorsstol som låter dig sitta bekvämt hela dagen.

  Ergonomiska stolar för bättre ergonomi och hälsa

  Kroppen är ömtålig och en ergonomisk kontorsstol från oss är därför en investering i hälsan. Alla våra ergonomiska stolar är designade för att underlätta blodets naturliga strömningar i kroppen och hjälper till att hålla ryggen rak. De är perfekta för kontorsarbetare med höga krav på god ergonomi.

  Kontorsstolar Stockholm – köp online eller i butik

  Vi har ett brett sortiment med ergonomiska kontorsstolar i flera varianter och färger. Samtliga produkter är dynamiska och anpassar sig efter din sittställning och dina rörelser. Oavsett om du söker en ergonomisk kontorsstol som är billig och diskret eller en snyggare designstol, har vi något för dig. Handla online eller kom förbi vår butik i Stockholm för att provsitta våra populära stolar i verkligheten.

  Ergonomisk kontorsstol för alla typer av kontor

  Hos oss hittar du en ergonomisk kontorsstol för alla typer av kontor. Vi har stolar som passar i öppna kontorslandskap såväl som i stängda kontorsrum. Oavsett om du söker en ergonomisk arbetsstol med armstöd, justerbart ryggstöd eller nackstöd har vi vad du söker efter. Vi har också balansstolar och sadelstolar i vårt sortiment om du vill variera den traditionella kontorsstolen med en aktiv stol som håller i gång kroppen under tiden du sitter. 

  Vilken ergonomisk stol ska man köpa?

  Det kan vara svårt att veta vilken stol man ska köpa och det är något som kräver mycket eftertänksamhet. Här har vi samlat några av de viktigaste sakerna att tänka på när man ska köpa ergonomisk kontorsstol. Vill du ha mer ingående tips på vilken ergonomistol som är bäst, rekommenderar vi vår artikel ”Ergonomisk kontorsstol – ”bäst i test” och tips” för mer information.

  Frågor att fundera över när du ska köpa ergonomisk kontorsstol:

  • Hur mycket kommer du sitta i stolen? Ju fler timmar, desto bättre stol bör du välja
  • Vad tycker du om din nuvarande stol? Vad har du tyckt om med den och vad har du inte tyckt om?
  • Hur vill du sitta med armarna när du jobbar? Vill du låta dem vila på armstöd eller direkt på skrivbordet?

  5 av våra storsäljande ergonomiska kontorsstolar

  • More - för dig som önskar en lättjusterad stol till lite lägre pris
  • Håg Capisco 8106 - för dig som föredrar en aktiv arbetsposition
  • Ergo 312 - för dig som söker en bekväm och prisvärd stol med luftig design
  • Herman Miller Aeron - för dig som ställer höga krav på ergonomin
  • Malmstolen 4000 - för dig som söker mycket god komfort och hög justerbarhet

  Kolla in våra andra produktkategorier. Här hittar du alla våra kontorsstolar, enklare skrivbordsstolar för hem och kontor, billiga och exklusiva konferensstolar samt höj och sänkbara skrivbord. Tveka inte på att kontakta oss för mer information om en produkt eller personlig service. Välkommen till Elite!

 • Balansstol & Sadelstol
  Balansstol & Sadelstol

  Balansstol eller sadelstol - för dig som söker ett aktivt & ergonomiskt sittande

  En sadelstol eller en balansstol är riktigt smidig, den är både bekväm att sitta på och tar inte stor plats utan smälter in i omgivningen på ett naturligt sätt. Våra aktiva stolar är perfekta på kontor såväl som i arbetssituationer där man har med människor att göra, exempelvis inom vården. 

  Balansstol - det ergonomiska valet

  En balansstol / balanspall är mycket ergonomisk och tränar kroppen medan man sitter och arbetar, eftersom funktionen är densamma som hos en pilatesboll. En balanspall från oss har högsta kvalitet och kommer göra stor skillnad för hälsan.

  Sadelstol - det aktiva valet

  En sadelstol hjälper ryggen att hålla ett naturligt läge och är samtidigt gynnsam mot axlar och nacke. En ergonomisk stol med sadel är perfekt att ha på kontoret, där man spenderar många timmar varje dag, men såklart också helt perfekt i hemmet. Fynda en sadelstol billigt via oss!

  Stort sortiment av balansstolar och sadelstolar

  Vi har ett stort sortiment av billiga balansstolar och sadelstolar av högsta kvalitet. Välj mellan våra aktiva stolar i flera varianter, modeller och färger. Vi har exempelvis klassiska sadelstolar som passar perfekt på frisörsalongen såväl som på kontoret, eller så kallade sittbollar (pilatesbollar) som på senare tid blivit ett riktigt populärt alternativ på olika typer av arbetsplatser. Oavsett vilken balansstol eller sadelstol du föredrar, är vi övertygade om att du hittar något som faller dig i smaken här hos oss.

  Fynda en balanspall eller sadelstol billigt online

  Köp en balanspall eller sadelstol billigt här, vi har ett omfattande utbud i olika färger och former som vi hoppas passar er. Om en aktiv stol inte är helt optimalt för ert behov, kanske istället våra ergonomiska kontorsstolar kan vara något – alternativt ett höj och sänkbart skrivbord om man vill ha möjlighet att variera mellan att sitta och stå.

 • Konferensstolar
  Konferensstolar

  Konferensstolar av högsta kvalitet

  Elite har ett stort sortiment konferensstolar för alla behov. Oavsett om du är ute efter en exklusiv eller enkel stol finner du den hos oss.

  Stolar för konferensrum och möten

  För konferens och besök är det viktigt med bra stolar. Kanske söker du fåtöljliknande stolar med armstöd så som A.M från Scandinavian Selection, eller mer traditionella och smidiga konferensstolar med hjul som Ergo 0006C?

  Hos oss finner du alla typer av stolar och möbler som du behöver till konferensen – vi har alla möbler ni behöver till konferensen, allt från konferensbord i flera varianter till kompletta konferensgrupper.

  Tänk igenom mötesrummets inredning noggrant

  Konferenser och möten innebär ofta många timmar stillasittande, vilket kräver bra och bekväma stolar för att deltagarna ska orka hålla koncentrationen uppe. Är stolarna obekväma finns det en risk för att koncentrationen minskar vid längre möten och sammanträden.

  Tänk igenom konferensrummets inredning noggrant

  Konferensrummet är ofta en central plats på kontoret där kollegor samlas, ibland i flera timmar, för möten, utbildningar och workshops. Därför är det viktigt att konferensrummet är välplanerat och har en inredning som är bekväm under hela konferensen. För att lyckas med inredningen i konferensrummet bör du fundera över:

  • Hur många platser behöver ni? Köp stolar så att det garanterat räcker till alla besökare.
  • Vad för typ av stolar behöver ni? Hopfällbara, stapelbara, kanske konferensstolar som är enkla att städa av?
  • Hur permanent ska möbleringen vara? Vid tillfälliga lösningar är det praktiskt med fällbara och stapelbara stolar, som enkelt kan plockas bort när de inte används och som inte tar speciellt mycket plats vid förvaring.

  Köpa konferensstol – 3 tips på vägen

  1. Konferensstolar med armstöd

  Satsa på ergonomiska konferensstolar i så stor utsträckning som möjligt, för att alla deltagare ska sitta bekvämt under hela konferensen. Stolar med armstöd, mjuk vaddering och ett ordentligt ryggstöd är att föredra. När ni sitter bekvämt och avslappnat kommer ni snabbt märka att koncentrationen blir bättre.

  2. Stolar med hjul eller snurrstativ

  Har du en whiteboardtavla i konferensrummet eller vet med dig att ni kommer att hålla många presentationer under era möten, kan en konferensstol med hjul eller snurrstativ vara att föredra. Då kan deltagarna enkelt vrida sig mot tavlan eller varandra.

  Vi har ett stort utbud av konferensstolar med hjul, som exempelvis våra storsäljare:

  • Ergo 338 – prisvärd stol som påminner om en traditionell skrivbordsstol och därför passar lika bra i hemmet som i mötesrummet. Med vitt stativ samt klädd sits och rygg.
  • Herman Miller Setu – elegant konferensstol med luftigt nät som formar sig efter kroppen. Ställer in sig automatiskt för bästa ergonomiska upplevelse.

  3. Stolar med mjuk stoppning 

  Den kanske viktigaste egenskapen hos en konferensstol är dess sittdyna. Sitter deltagarna obekvämt kommer de också ha svårt att koncentrera sig, då de behöver vrida och vända på sig konstant för att försöka hitta en skön position. En behaglig sits motverkar träsmak och kan även ha en positiv påverkan på blodcirkulationen.

  Svårt att hitta rätt konferensmöbler?

  Behöver du hjälp att hitta möbler som passar din kontorsmiljö? Kontakta våra inredare, så får du experthjälp med att anpassa och effektivisera arbetsmiljön. De hjälper dig att hitta allt från besöksstolar till barstolar, för att ni ska sitta bekvämt i alla lägen.

 • Besöksstolar
  Besöksstolar

  Besöksstolarna är perfekta för att skapa ett bra första intryck i lobby, väntrum och entré. En fin besöksstol sätter tonen för hela besöket på kontoret. Precis som med andra möbler till offentliga miljöer, till exempel soffor, behöver besöksstolarna vara slittåliga och praktiska. Välj mellan modern design eller tidlösa klassiker. Vi har stolarna för att ge dina besökare ett härligt och komfortabelt välkomnande. 

 • Matstolar
  Matstolar
 • Fällbara & Stapelbara stolar
  Fällbara & Stapelbara...

  Hopfällbara stolar & stapelbara stolar – spara utrymme på kontoret

  Staplingsbara och fällbara stolar sparar mycket utrymme och gör det möjligt att alltid ha ett par extra stolar redo till konferensrummet. Alla våra stolar är av hög kvalitet, slittåliga och perfekta på mässor och event, men även i konferensrum eller kontorslandskap.

  Stapelbara konferensstolar för alla miljöer

  Våra fällbara stolar finns i modeller för alla behov och lokaler. Extra stolar behövs på alla kontor, och med våra staplingsbara stolar behöver du inte göra avkall på komfort. Våra stapelbara konferensstolar är perfekta vid kundbesök eller tillfälliga ökningar i personalstyrka.

  Stort utbud av staplingsbara stolar

  Vi har ett stort utbud av både stapelbara och hopfällbara stolar, då vi vet att stilen och behov på olika kontor varierar. Därför hittar du här allt från enkla stapelbara trästolar till lätta stolar i plast och i många olika färger. Du kommer garanterat att hitta vad du letar efter här.

  Billiga fällbara stolar för konferensrummet

  Stapel- och fällbara stolar är flexibla och väger förhållandevis lite. I konferensrummet är det enkelt att plocka fram så många stolar som behövs för de närvarande, och efteråt plocka undan dem för att spara plats. Hos oss kan ni köpa hopfällbara stolar billigt utan att behöva tumma på kvaliteten.

  Handla hopfällbara stolar online

  Köp fällbara stolar billigt hos oss och upplev själv kvaliteten i våra prisvärda stolar. Du hittar även ergonomiska kontorsstolar hos oss. Kontakta oss för mer information och skräddarsydda lösningar för just ert kontor.

 • Industristolar
  Industristolar
 • Soffor
  Soffor

  Stilrena & snygga soffor till kontoret eller loungen

  Vi har ett stort utbud av moderna soffor i inbjudande design, som passar lika bra på kontoret som i loungen. Här finns soffor för alla typer av utrymmen, moderna som mer klassiska. Vi erbjuder en variation av modeller, stilar och storlekar för alla behov och tillfällen.

  Kvalitetssoffor till blyga prislappar

  I offentlig miljö är det viktigt att man har en soffa av hög kvalitet, som klarar av det dagliga användandet och den påfrestning som soffan kan utsättas för. Väljer ni att beställa en soffa ur vårt sortiment kan ni alltid räkna med toppkvalitet och produkter som håller sig lika fina år efter år.

  Beställ ur vårt sortiment direkt på hemsidan eller kontakta oss för personlig service.

 • Fåtöljer
  Fåtöljer

  Kvalitetsfåtöljer för alla miljöer

  Över 50 000 nöjda kunder - Snabba leveranser - Prisgaranti - Toppkvalité

  Hos oss hittar ni ett stort sortiment av olika sorters fåtöljer. Det spelar ingen roll om ni söker en modern designfåtölj eller en klassisk Bruno Mathssonfåtölj, vi har modellen som passar dig. I vårt sortiment finner ni även prisvärda soffor och andra möbler till loungen, restaurangen eller kontoret.

  Stort utbud hos Elite

  Vi erbjuder ett stort ett brett utbud fåtöljer i flera färger och stilar. Ser ni något ni gillar, lägg produkten i varukorgen och köp din fåtölj online hos oss. Har ni några frågor är ni välkomna att kontakta oss, så hjälper vi dig.

 • Barstolar
  Barstolar

  Snygga barstolar i ett brett sortiment

  Hos Elite-Kontorsmöbler kan ni köpa barstolar och barpallar i ett brett sortiment. Våra barstolar passar exempelvis perfekt om ni har ont om plats, eftersom de oftast inte tar upp speciellt mycket yta.

  Välj mellan barstolar och barpallar i flera varianter

  Vi har ett stort sortiment med barstolar i flera varianter - välj mellan stilrena och klassiska eller mer moderna stolar i flera färger och material. Med våra snabba leveranser har ni snart era nya stolar på plats. Vi har mängder av barstolar i lager för omgående leverans.

  Hur hög barstol ska man ha?

  Vi rekommenderar ofta att ha ca 25 cm mellanrum mellan barstolen och bordsskivan. Det innebär alltså att om bordet är 105 cm högt, bör barstolen vara ca 80 cm hög. 

 • 2 990 kr 997Leveranstid: 1-4 dagar
  Med pilatesstolen Air Seat aktiverar och stärker du muskler i rygg och bål medan du arbetar. Allt tack vare den följsamma luftkudden i sitsen, vars effekt påminner om den hos en pilatesboll.Triggar ett aktivt sittande. Tränar bålens muskelatur. Lättrullade hjul (65 mm), varav två med broms. Svart sits i konstläder. 
 • 4 790 kr 999Leveranstid: 3-5 dagar
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Jolly är en sadelstol framtagen för läkare. Den har V- skuren sadelfront med nedsänkt centrumlinje vilket gör att ni kan komma närmare patienten.- Max brukarvikt 150 kg. - Jolly besällas i 2 olika sitthöjder 49-62 eller 58-77 cm. - Vi kan även leverera fotreglage för höjdinställning efter önskemål. 
 • 8 070 kr 1000Leveranstid: 3-5 dagar
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Jolly är en sadelstol framtagen för läkare. Den har V- skuren sadelfront med nedsänkt centrumlinje vilket gör att ni kan komma närmare patienten.- Levereras med ryggstöd som kan vinklas 16° framåt och 6° bakåt.- Max brukarvikt 150 kg. - Jolly beställas i 2 olika sitthöjder 49-62 eller 58-77 cm- Levererad fotreglage för höjdinställning. 
 • 1 990 kr 1000Leveranstid: 3-5 dagar
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Klassisk hästsadelstol som ger en avslappnad hållning och rak rygg, vilket bidrar till att du kan sitta längre stunder. Den formstöpta polyuretan-sitsen ger en god sittkomfort, samt är praktisk, robust och klarar av tuffare miljöer med olika typer av vätskor och kemikalier. Sitsen är dessutom väldigt rengöringsvänlig.Levereras med octopuskryss och...
 • 4 680 kr 996Leveranstid: 3-5 dagar
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Klassisk hästsadel som ger en avslappnad hållning och rak rygg vilket gör att man kan sitta längre perioder och undviker en dålig sittställning. - Levereras med ryggstöd som kan vinklas 16° framåt och 6° bakåt.- Dalton kan beställas i 2 olika sitthöjder 49-62 eller 58-77 cm. - Vi kan även leverera fotreglage för höjdinställning efter önskemål. 
 • 595 kr 1000Leveranstid: 1-3 dagar
  Norman är en fällbar och kopplingsbar klappstol som passar utmärkt som event- och feststol. Tillverkad av tåligt plastmaterial och pulverlackat stativ, för att även klara sig utmärkt utomhus. Stapelbar på stolsvagn.
 • 595 kr 1000Leveranstid: 1-3 dagar
  Norman är en fällbar och kopplingsbar klappstol som passar utmärkt som event- och feststol. Tillverkad av tåligt plastmaterial och pulverlackat stativ, för att även klara sig utmärkt utomhus.
 • 695 kr 866Leveranstid: 1-3 dagar
  Modern stol tillverkad i polypropylen plast (PP-plast), UV-skyddadArtic stol är en snygg staplingsbar stol som är vatten & uvtålig, anpassad för såväl inomhus som utomhus. Artic passar därför perfekt till café, restaurang, väntrum, utbildningar & konferenser. Stolen väger endast 4,1 kg men på grund av sin konstruktion är den stark & bekväm att...
 • 695 kr 886Leveranstid: 1-3 dagar
  Modern stol tillverkad i polypropylen plast (PP-plast), UV-skyddadArtic stol är en snygg staplingsbar stol som är vatten & uvtålig, anpassad för såväl inomhus som utomhus. Artic passar därför perfekt till café, restaurang, väntrum, utbildningar & konferenser. Stolen väger endast 4,1 kg men på grund av sin konstruktion är den stark & bekväm att...
 • 695 kr 980Leveranstid: 1-3 dagar
  Modern stol i Tillverkad i polypropylen plast (PP-plast), UV-skyddadArtic stol är en snygg staplingsbar stol som är vatten & uvtålig, anpassad för såväl inomhus som utomhus. Artic passar därför perfekt till café, restaurang, väntrum, utbildningar & konferenser. Stolen väger endast 4,1 kg men på grund av sin konstruktion är den stark & bekväm...
 • 695 kr 963Leveranstid: 1-3 dagar
  Modern stol tillverkad i polypropylen plast (PP-plast), UV-skyddadArtic stol är en snygg staplingsbar stol som är vatten & uvtålig, anpassad för såväl inomhus som utomhus. Artic passar därför perfekt till café, restaurang, väntrum, utbildningar & konferenser. Stolen väger endast 4,1 kg men på grund av sin konstruktion är den stark & bekväm att...
 • 712 kr 973Leveranstid 2-5 dagar
  Tillgänglig i flera utföranden.
  En stapelbar och kopplingsbar konferensstol som gör sig utmärkt vid konferenser, utbildningar, event och mässor. Nice är en snygg och bekväm stol med stark konstruktion och en vikt på endast 4,6 kg!Stolsvagn som rymmer 25-30 st stolar finns att köpa till. Finns i fyra olika utföranden.
 • 725 kr 968Leveranstid 2-5 dagar
  Tillgänglig i flera utföranden.
  RX002 är en modern stapelbar stol som passar utmärkt till utbildningar, konferenser, mässor och event. Stolen väger endast 5,7 kg och tack vare sin kraftiga konstruktion är den stark och bekväm att sitta på under en hel dag.Stolsvagn som rymmer 25 st stolar finns att köpa till.Finns i fyra olika utföranden.
 • 275 kr 900Leveranstid: 1-3 dagar
  Flex är en snygg fäll- och kopplingsbar stol, tillverkad i tålig plast och pulverlackat stativ. Stolen passar perfekt som event- och feststol och är utmärkt för utomhusbruk. Skräddarsytt stolsöverdrag i vitt finns att köpa till. Flex väger endast 2,8 kg och kan enkelt staplas på den tillhörande vagnen som rymmer 50 st stolar.
 • 275 kr 999Leveranstid: 1-3 dagar
  Flex är en snygg fäll- och kopplingsbar stol, tillverkad i tålig plast och pulverlackat stativ. Stolen passar perfekt som event- och feststol och är utmärkt för utomhusbruk. Skräddarsytt stolsöverdrag i vitt finns att köpa till. Flex väger endast 2,8 kg och kan enkelt staplas på den tillhörande vagnen som rymmer 50 st stolar.
 • 275 kr 879Leveranstid: 1-3 dagar
  Flex är en snygg fäll- och kopplingsbar stol, tillverkad i tålig plast och pulverlackat stativ. Stolen passar perfekt som event- och feststol och är utmärkt för utomhusbruk. Skräddarsytt stolsöverdrag i vitt finns att köpa till. Flex väger endast 2,8 kg och kan enkelt staplas på den tillhörande vagnen som rymmer 50 st stolar.
 • 275 kr 986Leveranstid: 1-3 dagar
  Flex är en snygg fäll- och kopplingsbar stol, tillverkad i tålig plast och pulverlackat stativ. Stolen passar perfekt som event- och feststol och är utmärkt för utomhusbruk. Skräddarsytt stolsöverdrag i vitt finns att köpa till. Flex väger endast 2,8 kg och kan enkelt staplas på den tillhörande vagnen som rymmer 50 st stolar.
 • 3 295 kr 996Leveranstid: 1-3 dagar
  Praktisk vagn för transport och förvaring av upp till 50 st Flex fällbara stolar.
 • 3 295 kr 998Leveranstid: 1-3 dagar
  Praktisk vagn för transport och förvaring av upp till 30 st Combo fällbara stolar.
 • 3 295 kr 995Leveranstid: 1-3 dagar
  Praktisk vagn för transport och förvaring av upp till 30 st Ark fällbara stolar.
 • 3 395 kr 996Leveranstid: 1-3 dagar
  En praktisk stolsvagn som förvarar stolarna liggandes. Ett smidigt sätt att transportera den fällbara Torontostolen. Stolsvagnen rymmer 25 st stolar.
 • 2 395 kr 994Leveranstid: 1-3 dagar
  Praktisk vagn för transport och förvaring av 25-30 st Nice stapelbara stolar.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  2 485 kr 2 595 kr Spara: 110 kr 986Leveranstid: 1-3 dagar
  Prissänkt!
  Lättkörd vagn för förvaring och förflyttning av stapelbara stolen RX002. Smidigt för konferenser, restauranger, utbildningar och andra event som varierar antalet använda stolar. Rymmer upp till 25 st stolar.
 • 595 kr 976Leveranstid: 1-3 dagar
  Ark är en stapel- och kopplingsbar klappstol, som är lätt och stilig för det lite finare eventet. Stolen har kromat stativ och finns i svart, grått, eller blått polyestertyg. Till denna stol finns även stolsöverdrag och kopplingsbeslag. Stapelbar upp till 30 st stolar på stolsvagn.
 • 595 kr 945Leveranstid: 1-3 dagar
  Ark är en stapel- och kopplingsbar klappstol, som är lätt och stilig för det lite finare eventet. Stolen har kromat stativ och finns i svart, grått, eller blått polyestertyg. Till denna stol finns även stolsöverdrag och kopplingsbeslag. Stapelbar upp till 30 st stolar på stolsvagn.
 • 595 kr 993Leveranstid: 1-3 dagar
  Ark är en stapel- och kopplingsbar klappstol, som är lätt och stilig för det lite finare eventet. Stolen har kromat stativ och finns i svart, grått, eller blått polyestertyg. Till denna stol finns även stolsöverdrag och kopplingsbeslag. Stapelbar upp till 30 st stolar på stolsvagn.
 • 595 kr 910Leveranstid: 1-3 dagar
  Toronto är en bekväm, slitstark och brandklassad fäll- och kopplingsbar stol som passar perfekt till sammanhang där höga krav på bekvämlighet, ergonomi och säkerhet krävs. Stapelbar upp till 25 st stolar på stolsvagn.
 • 845 kr 744Leveranstid: 3-5 dagar
  Tillgänglig i flera utföranden.
  En snygg och prisvärd stol med kraftig ram och formgjuten sits. Style är stapel- och kopplingsbar och passar utmärkt till konferenser, utbildningar, restauranger, lunchrum, mässor och event.Går att stapla 12 st stolar på höjden.Finns i fyra olika utföranden.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  3 516 kr 4 516 kr Spara: 1 000 kr 939Leveranstid: 3-5 dagar
  Stockholm är en kontorsstol av högsta kvalitet och med hög ergonomi. Den ergonomiska kontorsstolen går enkelt att ställa in utifrån användaren för maximal komfort. Kontorsstolen har en stilren design med ett ryggstöd i svart mesh. Stockholm passar bra i alla olika kontorsmiljöer, stora kontorslandskap som det lilla hemmakontoret.  Kontorsstolen har...
 • 3 490 kr 12Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
  Synch är en ergonomisk kontorsstol av högsta kvalitet. Den har en fin modern design som passar in i alla olika kontorslandskap. Den ergonomiska kontorsstolen har flera olika funktioner som enkelt ställs in utifrån det personliga behovet. Kontorsstolen har synkron gunga, justerbart ryggstöd, justerbart svankstöd, justerbart nackstöd samt armstöd samt...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  10 421 kr 13 712 kr -24% Leveranstid: 2-3 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  HÅG Capisco 8106 är en ergonomisk kontorsstol med sadelsits för dig som vill sitta aktivt och stärka upp bål och rygg. De smarta formerna gör att du rätar upp kroppen automatiskt, vilket ger bättre hållning och minskar risken för värk.Rekommenderas av ergonomer. Motverkar skador i nacke, rygg och axlar. Tränar kroppen över tid. Justerbar ryggstödshöjd...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  10 560 kr 13 360 kr Spara: 2 800 kr 100Leveranstid: 1-5 dagar
  Prissänkt!
  Tillgänglig i flera utföranden.
  HÅG Capisco 8107 är en ergonomisk kontorsstol med nackstöd och sadelsits för dig som vill sitta aktivt. De smarta formerna gör att du rätar upp kroppen automatiskt, vilket ger bättre hållning, stärker bålen och minskar risken för värk.Rekommenderas av ergonomer. Motverkar skador i nacke, rygg och axlar. Tränar kroppen över tid. Justerbar ryggstödshöjd...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 655 kr 5 968 kr -22% Leveranstid: 3 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  HÅG Capisco Puls 8010 är en ergonomisk kontorsstol i plast med sadelsits för dig som vill sitta aktivt. De smarta formerna gör att du rätar upp kroppen automatiskt, vilket ger bättre hållning, stärker bålen och minskar risken för skador och värk.Sits med integrerad kudde för hög komfort. Motverkar skador i nacke, rygg och axlar. Tränar kroppen över...
 • 5 995 kr 958Leveranstid: 3-5 dagar
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Back App ger en rakare och högre sittställning och bör därför användas vid ett höj- och sänkbart skrivbord. Att lätt kunna växla mellan att stå och att sitta har många positiva effekter på kroppen.Ställbar balanskula. Ger bättre hållning och minskar ryggont. Gaslift i blankt förkromat stål. Rekommenderas av de flesta naprapater och kiropraktorer.
 • 7 690 kr 997Leveranstid: 3-5 dagar
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Back App ger en rakare och högre sittställning och bör därför användas vid ett höj- och sänkbart skrivbord. Back app med hjul är extra bra för dig som behöver stor rörlighet, exempelvis som frisör.Ställbar balanskula. Ger bättre hållning och minskar ryggont. Gaslift i blankt förkromat stål. Smidig, avtagbar hjulställning. Rekommenderas av de flesta...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  13 549 kr 15 054 kr -10% I lager
  Prissänkt!
  Tillgänglig i flera utföranden.
  RH Logic 400 är en ergonomisk kontorsstol som erbjuder flera justerbara funktioner och kommer med hela 10 års garanti. Tack vare sin höga kvalitet och skonsamma design har RH Logic 400 blivit Sveriges mest sålda kontorsstol.Luftreglerbart svankstöd. Justerbar sitthöjd. Justerbart ryggstöd. Justerbart sittdjup. Låsbar knäledsgunga.  Svanenmärkt och 10...
 • 8 952 kr I lager
  Tillgänglig i flera utföranden.
  RH Extend 120 är en ergonomisk kontorsstol med en elegant design och flera justerbara funktioner. Med hela 10 års garanti är du säker på att du får en hållbar stol av hög kvalitet!Låsbar knäledsgunga. Justerbart ryggstöd (höjd). Justerbart sittdjup. Justerbar sitthöjd. 10 års garanti!
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 290 kr 8 580 kr -50% Leverans 4-5 veckor
  Prissänkt!
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Cometa är en ergonomisk kontorsstol med god komfort och fin design. Kontorsstolen har en hög rygg i nät som förhindrar att värme byggs upp mellan rygg samt ryggstöd. Den ergonomiska kontorsstolen erbjuder många olika funktioner som gör det möjligt att ställa in stolen utifrån användarens kropp samt behov. Detta medför en bekvämare sittställning vilket i...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 890 kr 6 503 kr Spara: 1 613 kr 100Leverans 4-5 veckor
  Prissänkt!
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Wiki - en lätt och robust stol som är designad för att möta många olika behov, kan användas hemma eller på kontoret. Säljes i 2-pack (Pris för 2 stolar)
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 990 kr 9 980 kr -50% Leverans 4-5 veckor
  Prissänkt!
  Wiki är en Italienskt tillverkad kontorsstol som har en stilren och fin design som passar in i alla olika miljöer. Den ergonomiska kontorsstolen erbjuder flera funktioner som gör det möjligt för användaren att ställa in stolen utifrån det personliga behovet för att uppnå bästa sittställning.  Kontorsstolen går att få i flera olika färger för att enkelt...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  5 705 kr 11 410 kr -50% 100Leverans 4-5 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Wiki - en lätt och robust stol som är designad för att möta många olika behov, kan användas hemma eller på kontoret.  Säljes i 2-pack (Pris för 2 stolar)
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 590 kr 6 104 kr Spara: 1 514 kr 100Leverans 4-5 veckor
  Prissänkt!
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Wiki - en lätt och robust stol som är designad för att möta många olika behov, kan användas hemma eller på kontoret. Säljes i 2-pack (Pris för 2 stolar)
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 190 kr 5 572 kr Spara: 1 382 kr 100Leverans 4-5 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Wiki - en lätt och robust stol som är designad för att möta många olika behov, kan användas hemma eller på kontoret.  Säljes i 2-pack (Pris för 2 stolar)
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  3 590 kr 7 180 kr -50% 94Leverans 4-5 veckor
  Prissänkt!
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Cometa är en ergonomisk kontorsstol med hög rygg och en modern samt stilren design. Kontorsstolen erbjuder flera olika funktioner som gör det enkelt för varje användare att anpassa stolen utifrån det enskilda behovet.  Den ergonomiska kontorsstolen passar bra in i alla olika miljöer med sin fina design. Kontorsstolen passar lika bra i det öppna...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 890 kr 6 503 kr Spara: 1 613 kr Leverans 4-5 veckor
  Prissänkt!
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Tack vare ergonomisk och mjuk sits samt material som andas är denna stol perfekt att använda vid t.ex. möten eller konferenser.  Säljes i 2-pack (Pris för 2 stolar)
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  3 990 kr 7 980 kr -50% Leverans 4-5 veckor
  Prissänkt!
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Energy erbjuder en exklusiv och modern design. Tack vare att det ergonomiska ryggstödet som följer användarens rörelser ges användaren en perfekt komfort.  Den ergonomiska kontorsstolen passar utmärkt för alla då den enkelt ställs in utifrån det personliga behovet för att uppnå högsta sittkomfort. 
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  3 590 kr 7 180 kr -50% 1000Leverans 4-5 veckor
  Prissänkt!
  Energy erbjuder en exklusiv och modern design. Tack vare att det ergonomiska ryggstödet följer stolen användarens rörelser och ger användaren en perfekt komfort. Den ergonomiska kontorsstolen ställs enkelt in utifrån varje specifik användare för att uppnå bästa sittkomfort genom arbetsdagen. 
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  3 504 kr 4 380 kr -20% 990Leverans 4-5 veckor
  Prissänkt!
  Sprint är en kontorsstol som är uppskattad för sin enkla användning. Denna kontorsstol är konstruerad för att passa många olika användare och deras olika behov.  Den ergonomiska kontorsstolen erbjuder bra stöd för kroppen genom hela arbetsdagen och går enkelt att anpassa utifrån det personliga behovet. Sprint passar bra i det öppna kontorslandskapet eller...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  5 290 kr 10 580 kr -50% Leverans 4-5 veckor
  Prissänkt!
  Tillgänglig i flera utföranden.
  DD Dinamica är en dynamisk kontorsstol med högt ryggstöd och nackstöd. Tack vare en kombination av komfort och ergonomiska egenskaper passar kontorsstolen alla olika användare.  Den ergonomiska kontorsstolen ställs enkelt in utifrån det personliga behovet för att uppnå bästa sittkomfort. Kontorsstolen erbjuder ett nackstöd samt armstöd för en bekvämare...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 190 kr 8 380 kr -50% 978Leverans 4-5 veckor
  Prissänkt!
  DD-2 kombinerar minimalistisk design och hög kvalitet. Stolen är konstruerad för att passa många olika användare. Den ergonomisk kontorsstolen har flera olika funktioner som gör det enkelt för varje användare att ställa in kontorsstolen utifrån det personliga behovet.  DD-2 är en kontorsstol i stilren design med en röd fin färg som passar bra för kontoret...
 • 7 980 kr 11 980 kr Spara: 4 000 kr Leverans 4-5 veckor
  Prissänkt!
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Wave är en kontorsstol med exklusiv design av hög kvalitet. Kontorsstolen har ett flertal funktioner för att du enkelt ska kunna justera utifrån ditt personliga behov för att uppnå en bekväm sittställning.  Wave erbjuder justerbar sitthöjd, lutningsfunktion, "anti-shock" ryggstöd, självbromsande hjul samt armstöd. Kontorsstolen passar bra på tex det...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  5 490 kr 10 980 kr -50% 995Leverans 4-5 veckor
  Prissänkt!
  Wave är en kontorsstol som har en exklusiv tidlös design och tack vare sina tekniska egenskaper passar den många olika användare. Den ergonomiska kontorsstolen ställs enkelt in utifrån varje användares personliga behov för att uppnå bästa sittkomfort.  Wave har en exklusiv och stilren design som passar bra i många olika miljöer, kontorsstolen ger ditt...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  5 611 kr 7 611 kr Spara: 2 000 kr Leverans 4-5 veckor
  Prissänkt!
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Origami CU med hög rygg är en konferens- och kontorsstol som kombinerar exklusiv design med hög funktionalitet. Det klassiska utseendet gör att stolen passar lika bra i hemmet som på kontoret.Höj- och sänkbar. Bekvämt stoppad. Kromade aluminiumarmstöd. Kromad stålram utan synliga skruvar. Polerat aluminiumfotkryss med självbromsande nylonhjul.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 990 kr 6 990 kr Spara: 2 000 kr Leverans 4-5 veckor
  Prissänkt!
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Origami CU med låg rygg är en konferens- och kontorsstol som kombinerar exklusiv design med hög funktionalitet. Det klassiska utseendet gör att stolen passar lika bra i hemmet som på kontoret.Höj- och sänkbar. Bekvämt stoppad. Knäledsgunga med viktmotstånd. Kromade aluminiumarmstöd. Kromad stålram utan synliga skruvar. Polerat aluminiumfotkryss med...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  5 190 kr 10 380 kr -50% Leverans 4-5 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Origami CU är en karmstol i exklusiv design som passar utmärkt som konferens- och besöksstol. Designen är genomtänkt och noggrann in i minsta detalj. Den generöst tilltagna sitsen, tillsammans med det sköna ryggstödet, erbjuder användaren hög komfort.Origami CU finns i 100% italienskt läder, samt i konstläder och har kromade armstöd.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 490 kr 8 980 kr -50% 100Leverans 4-5 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Det här är en tidlös och stilren kontorsstol som kombinerar funktion och styrka. Stolen passar utmärkt som tex konferensstol och besöksstol. 
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 490 kr 6 490 kr Spara: 2 000 kr Leverans 4-5 veckor
  Prissänkt!
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Origami IN med hög rygg är en bekväm konferensstol som kombinerar exklusivitet med funktionalitet. Det klassiska utseendet gör att stolen passar i många olika miljöer.Höj- och sänkbar. Kromade armstöd i aluminium. Knäledsgunga med viktmotstånd. Kromad stålram utan synliga skruvar. Polerat aluminiumfotkryss med självbromsande nylonhjul.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 190 kr 6 190 kr Spara: 2 000 kr Leverans 4-5 veckor
  Prissänkt!
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Origami IN med låg rygg, är en bekväm konferens- och kontorsstol som kombinerar exklusiv design med hög funktionalitet. Det klassiska utseendet gör att stolen passar lika bra i hemmet som på kontoret – i moderna som mer traditionella miljöer.Höj- och sänkbar. Knäledsgunga med viktmotstånd. Kromade aluminiumarmstöd. Kromad stålram utan synliga skruvar....
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 290 kr 8 580 kr -50% I lager
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Origami IN är en klassisk, modern och ergonomisk besöks- och konferensstol.Den går att få i flera olika färger för att på bästa sätt passa in i olika miljöer. 
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  3 790 kr 7 580 kr -50% 100Leverans 4-5 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Origami IN är en klassisk, modern och ergonomisk besöks- och konferensstol.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  3 590 kr 7 180 kr -50% Leverans 4-5 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Origami TD  är en konferensstol i modern Italiensk design. Konferensstolen erbjuder en god sittkomfort för användaren för att du ska kunna sitta bekvämt under längre möten.  Konferensstolen passar utmärkt i många olika miljöer och går att få i flertalet utföranden för att passa in i just din miljö. Stolen är en utmärkt konferensstol, besöksstol eller stol...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 590 kr 9 180 kr -50% 997Leverans 4-5 veckor
  Prissänkt!
  En stol med modern och minimalistisk design. Stolen har fina linjer och exklusiva armstöd
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 190 kr 8 380 kr -50% 997Leverans 4-5 veckor
  Prissänkt!
  En stol med modern och minimalistisk design. Stolen har fina linjer och exklusiva armstöd
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 390 kr 8 780 kr -50% 998Leverans 4-5 veckor
  En stol med modern och minimalistisk design. Stolen har fina linjer och exklusiva armstöd
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 390 kr 8 780 kr -50% 1000Leverans 4-5 veckor
  Origami X besöks- och konferensstol har en modern design och är perfekt att använda för besökare eller i mötesrum. 
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 190 kr 8 380 kr -50% 989Leverans 4-5 veckor
  Prissänkt!
  Origami RX kombinerar modernt ryggstöd i mesh med en mjuk och bekväm sits. Kontorsstolen har flera funktioner för att kunna anpassa stolen enkelt utifrån olika användaren. Stolen har en fin design och passar utmärkt som kontorsstol, konferensstol eller besöksstol. 
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  3 990 kr 7 980 kr -50% 997Leverans 4-5 veckor
  Prissänkt!
  Origami RX kombinerar modernt ryggstöd i mesh med en mjuk och bekväm sits. Kontorsstolen har flera funktioner för att kunna anpassa stolen enkelt utifrån olika användaren. Stolen har en fin design och passar utmärkt som kontorsstol, konferensstol eller besöksstol. 
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  3 590 kr 7 180 kr -50% 985Leverans 4-5 veckor
  Prissänkt!
  Origami RE har en ergonomisk design och för extra komfort är sisten och ryggstödet utrustad med andningsbart material. Kontorsstolen har en hög rygg, tiltfunktion, höjdjustering samt armstöd. Stolen passar utmärkt som kontorsstol, konferensstol eller besöksstol. 
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  3 390 kr 6 780 kr -50% 994Leverans 4-5 veckor
  Prissänkt!
  Origami RE har en ergonomisk design och för extra komfort är sisten och ryggstödet utrustad med andningsbart material. Kontorsstolen har en tiltfunktion, armstöd samt har justerbar sitthöjd. Stolen passar utmärkt som kontorsstol, konferensstol eller besöksstol. 
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  3 490 kr 6 980 kr -50% 1000Leverans 4-5 veckor
  Origami RE har en ergonomisk design och för extra komfort är sisten och ryggstödet utrustad med andningsbart material.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  2 990 kr 5 980 kr -50% 1000Leverans 4-5 veckor
  Origami RE har en ergonomisk design och för extra komfort är sisten och ryggstödet utrustad med andningsbart material.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  14 990 kr 23 990 kr Spara: 9 000 kr 1000Leverans 4-5 veckor
  Prissänkt!
  Doge Lux är en elegant kontorsstol som kombinerar design och komfort. 
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  5 990 kr 11 980 kr -50% 995Leverans 4-5 veckor
  Prissänkt!
  Elegance är en klassisk och elegant stol för den moderna livsstilen. Ergonomiskt högt ryggstöd för en bekväm arbetsställning under dagen. Den eleganta kontorsstolen gör sig bra på både kontoret samt i det lilla hemma kontoret. 
 • 1 279 kr 1000Leveranstid: 2-4 dagar
  Tillgänglig i flera utföranden.
  En verkstadsstol för dig som vill kunna komma ner på en lägre arbetshöjd och samtidigt sitta bekvämt. Den formstöpta sitsen i PU-skum ger god sittkomfort och är enkel att göra ren. Lägg dina verktyg i det stryktåliga nylonunderredet och ha dem nära till hands när du arbetar. Lättrullade hjul (75 mm), varav två med broms. En mycket praktisk stol i tuffa...
 • 1 590 kr 993Leveranstid: 2-4 dagar
  En verkstads- och montörstol för dig som vill kunna komma ner på en lägre arbetshöjd och samtidigt sitta bekvämt. Den formstöpta sitsen i PU-skum ger god sittkomfort och är enkel att göra ren. Utrustad med stålkryss med fotring och lättrullade hjul (75 mm), varav två med broms. En mycket praktisk stol i tuffa miljöer med oljor, vätskor och kemikalier.
 • 1 305 kr 997Leveranstid: 3-5 dagar
  Tillgänglig i flera utföranden.
  MIcro taburetten är lätt och kan snabbt flyttas. Sitsen är mjuk och behaglig, perfekt att sitta på - antingen för korta eller längre stunder.
 • 1 950 kr 999Leveranstid: 2-4 dagar
  En bekväm och flexibel arbetsstol med vinklingsbar sits, som avlastar kroppen och gör arbetet enklare. Stolen passar i tuffa miljöer som lager, verkstad och industri. Den formstöpta sitsen i PU-skum ger god sittkomfort och är enkel att göra ren. Stryktåligt fotkryss i slagfast plast som ger stor rörelsefrihet för fötter och ben.
 • 2 190 kr 1000Leveranstid: 2-4 dagar
  En bekväm och flexibel arbetsstol med vinklingsbar sits, som avlastar kroppen och gör arbetet enklare. Stolen passar i tuffa miljöer som lager, verkstad och industri. Den formstöpta sitsen i PU-skum ger god sittkomfort och är enkel att göra ren. Stryktålig trumpetfot i slagfast plast som ger stor rörelsefrihet för fötter och ben och passar särskilt bra...
 • 2 295 kr 999Leveranstid: 3-5 dagar
  Sits i formstöpt polyuretan som ger en god sittkomfort och är praktisk, lätt att göra ren och klarar dessutom många olika typer av vätskor och kemikalier.
 • 2 690 kr 983Leveranstid: 2-4 dagar
  En bekväm och flexibel hög arbetsstol med vinklingsbar sits, som avlastar kroppen och gör arbetet enklare. Stolen passar i tuffa miljöer som lager, verkstad och industri. Den formstöpta sitsen i PU-skum ger god sittkomfort och är enkel att göra ren. Utrustad med ett stabilt och stryktåligt stålkryss på glidfötter, samt fotring.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  2 990 kr 6 990 kr Spara: 4 000 kr 5I lager
  Milano 2-sits soffa har en modern och stilren design som passar utmärkt på tex kontoret, receptionen eller i lobbyn. Soffan erbjuder en hög komfort och en avslappnad sittställning för att du enkelt ska kunna koppla av en stund. 
 • 12 990 kr 991Leverans 3-5 veckor
  Supremax Deluxe Excess Lounger erbjuder det bästa av det bästa.  Fotpall säljs separat. 
 • 12 790 kr 999Leverans 3-5 veckor
  Stor bäddsoffa med en lyxig känsla   Leveranstid: 3-5 veckor
 • 8 290 kr 4000Leverans 3-5 veckor
  Snygg bäddsoffa som även passar bra i loungen.
 • 6 990 kr 10000Leverans 3-5 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  En stilren och funktionell soffa i modern midsekelsdesign.
 • 5 390 kr I lager
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Innovation Zeal är en soffa i modern midsekeldesign som går att få i olika färger för att passa in i just din miljö. Soffan passar utmärkt i lobbyn, fikarummet, receptionen eller på kontoret. Innovation Zeal går även att att använda som dagsbädd eller som bäddsoffa. Soffan passar därför även bra i vilorummet på kontoret.  Välj utförande nedan. 
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  6 390 kr 7 190 kr Spara: 800 kr 994Leverans 3-5 veckor
  Prissänkt!
  En modern och funktionell soffa i snygg design. Kan även användas som dagbädd eller bäddsoffa.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  9 190 kr 10 790 kr Spara: 1 600 kr 999Leverans 3-5 veckor
  Prissänkt!
  En stilren bäddsoffa i skandinavisk design. 
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  11 190 kr 12 790 kr Spara: 1 600 kr 999Leverans 3-5 veckor
  Prissänkt!
  En stilren bäddsoffa i skandinavisk design med ordentliga armstöd. 
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  6 890 kr 7 690 kr Spara: 800 kr 1000Leverans 3-5 veckor
  Prissänkt!
  En stilren och funktionell bäddsoffa i modern design.
 • 7 590 kr 99999Leverans 3-5 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  En tidslös loungesoffa i snygg vintage look. 
 • 9 980 kr 99996Leveranstid: 3-5 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Den tidlösa klassikern Splitback finns nu i en ny modern tappning med läckra armstöd och ben i lackerad ek. Klädsel: Leather Look Black 582 (100% Polyuretan / Martindale: 600 000)
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  11 192 kr 12 792 kr Spara: 1 600 kr 997Leverans 3-5 veckor
  Prissänkt!
  En stilren bäddsoffa i skandinavisk design med ordentliga armstöd. 
 • 7 490 kr 99999Leverans 3-5 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Denna moderna och nytänkande loungesoffa är en fantastisk möbel och blir en trendig inredningsdetalj på arbetsplatsen. En mycket smidig soffa med fäll- och delbar rygg. Klassikerna Splitback finns nu i en ny modern tappning med stilfulla ben i lackerad ek. 
 • 7 590 kr 100000Leverans 3-5 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Dublexo soffa har en modern och elegant design som passar bra i de flesta miljöer. Soffan passar utmärkt som en loungesoffa på tex kontoret eller hotellet. Soffan erbjuder en hög komfort och gör sig bra där du vill erbjuda en avslappningsyta.  Loungesoffan går att få i olika färger för att passa in i just din miljö.  Välj utförande nedan. 
 • 9 990 kr 100000Leverans 3-5 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  En stilren loungesoffa med vackra ben och armstöd i lackerad ek.
 • 9 290 kr 100000Leverans 3-5 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  En stilren och loungesoffa med armstöd, som går att matcha i de flesta miljöer.
 • 8 472 kr 6000Leverans 3-5 veckor
  En stilren och funktionell bäddsoffa med armstöd i modern midsekelsdesign.
 • 7 832 kr 1000Leverans 3-5 veckor
  En snygg bäddsoffa i tvåfärgat tyg och ben i lackerad ek.
 • 9 512 kr 4000Leverans 3-5 veckor
  Snygg bäddsoffa som även passar bra i loungen.


Hos Elite hittar du snygga och bekväma loungemöbler. Det viktigaste med en loungemöbel är att den är iögonfallande och lever upp till förväntningarna på komfort och kvalitet. De passar utmärkt in på hotell, barer, kontor, konferensanläggningar så väl som i hemmet. Eftersom vi vet hur viktigt det är med utseendet på loungemöbler har vi ett stort sortiment som passar alla smaker.  

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan