Sittmöbler och hotellinredning - Elite-Kontorsmöbler

Sittmöbler 

 • Ergonomiska Kontorsstolar
  Ergonomiska Kontorsstolar

  Letar du efter en ny och bekväm kontorsstol?

  Vi har ett brett utbud av ergonomiska kontorsstolar – alltid med prisgaranti och fri frakt!

  Undvik ryggproblem med rätt stol

  En ergonomisk kontorsstol eller arbetsstol är ett måste vid ett arbete som innebär många timmars stillasittande.

  De som byter från en enklare standardstol till en mer ergonomisk kontorsstol är överens om att det är stor skillnad. I en ergonomisk stol får du mer energi och mindre risk för belastningsskador.

  Våra ergonomiska kontorsstolar är designade att underlätta blodets naturliga genomströmning i kroppen och hjälper till att hålla ryggen och bålen i en bra position.

  Brett utbud av kontorsstolar som är billiga, snygga och ergonomiska

  Vi har vad du behöver för att kunna jobba effektivt, utan att vara orolig för din hälsa. Samtliga produkter i vårt sortiment är dynamiska och anpassar sig efter din sittställning och dina rörelser - allt från en kontorsstol med hög sitthöjd till en med låg sitthöjd.

  Oavsett om du jobbar vid ett ergonomiskt höj och sänkbart skrivbord eller ett vanligt skrivbord med T-stativ är det väl värt att satsa på en ordentlig stol.

  Vi har också ett brett utbud av ergonomiska sadel- och balansstolar. Glöm heller inte golvskydd så att inte golvet nöts ner.

  Kontakta oss om du har några frågor så hjälper vi dig hitta rätt kontorsstol just för dig och ditt kontor!

 • Balansstol & Sadelstolar
  Balansstol & Sadelstolar

  En sadelstol eller balansstol är riktigt smidig. Den är både bekväm att sitta på och tar inte stor plats utan smälter in i omgivningen på ett naturligt sätt. En sadelstol är perfekt i arbetssituationer där du har med människor att göra, till exempel inom vård och rehabilitering eller till höj och sänkbara skrivbord som vi såklart också säljer. Dina knän kommer inte att sticka ut vilket innebär att du kommer mycket nära till exempel din kund och kan jobba i en skön ställning. Bland annat för frisörer är detta helt perfekt. För vad en sadelstol gör är att hjälpa din rygg att ha ett naturligt läge och är gynnsam mot dina axlar och nacke.

  En sadelstol är såklart också helt perfekt i ditt hem när du exempelvis skriver långa texter eller lagar mat. En balansstol är mycket ergonomisk och tränar din kropp medan du arbetar. Funktionen är nämligen den samma som en pilatesboll. Även i hemmet är en balanspall perfekt och rekommenderas till de som ser mycket på TV. En balanspall från oss har högsta kvalité och kommer göra stor skillnad för din hälsa. Köp din sadelstol och balanspall hos oss. Vi har ett stort omfattande utbud i olika färger och former och hoppas verkligen att du hittar rätt stol eller balanspall för dig.

 • Konferensstolar
  Konferensstolar

  Letar du konferensstolar med rätt djup, bredd, höjd och design?

  På Elite-kontorsmöbler hittar du ett brett sortiment av både billiga och mer exklusiva konferensstolar. Självklart kan du kan köpa köpa till konferensbord som passar ihop med stolarna.

  Hitta bekväma konferensstolar för ökad koncentration

  Konferenser och möten innebär ofta lång tids sittande, vilket kräver bra och bekväma konferensstolar för att hålla koncentrationen uppe. Det finns nästan inget värre än att sitta obekvämt när man försöker lyssna och koncentrera sig. Därför är det fördel med trivsamma och bekväma konferensstolar.

  Letar du till och med efter ännu skönare alternativ, likt kontorsstolar med ergonomisk funktion som substitut till konferensstolen, har vi massvis av olika modeller.

  Alltid gratis rådgivning hos oss!

  Behöver du rådgivning för att hitta arbets- och konferensstolar som passar din arbetsplats? Tveka då inte att kontakta oss!

  Vi hjälper dig att hitta rätt konferens- och besöksstolar, dessutom har vi flertalet stilrena caféstolar eller fäll- och stapelbara stolar som kan passa minst lika bra.

  Oavsett om du är ute efter en exklusiv eller en lite enklare konferensstol hittar du den hos oss. Vi har garanterat något alternativ som passar er och matchar era nuvarande kontorsmöbler perfekt.

 • Besöksstolar
  Besöksstolar

  Besöksstolarna är perfekta för att skapa ett bra första intryck i lobby, väntrum och entré. En fin besöksstol sätter tonen för hela besöket på kontoret. Precis som med andra möbler till offentliga miljöer, till exempel soffor, behöver besöksstolarna vara slittåliga och praktiska. Välj mellan modern design eller tidlösa klassiker. Vi har stolarna för att ge dina besökare ett härligt och komfortabelt välkomnande. 

 • Caféstolar
  Caféstolar

  Vi tillbringar stora delar av våra dagar sittande. Varför inte göra det så bekvämt som möjligt? Vi har flera olika sköna caféstolar som passar alla kontor eller hem. Om du behöver extrastolar som inte alltid står framme finns flera stapelbara alternativ som är perfekta att plocka fram när det kommer besök. Våra caféstolar är gjorda med funktionalitet i åtanke och för att passa ihop med våra café- och matbord. Driver du ett café eller restaurang är det en smart lösning att till ett bra pris handla hos oss!

 • Fäll- & Stapelbara Stolar
  Fäll- & Stapelbara Stolar

  Att välja stapelbara stolar sparar mycket utrymme och gör det möjligt att ha ett par extra stolar redo. Samtliga stolar i denna kategori har mycket hög kvalité och är slittåliga och är perfekta på mässor och event liksom i konferensrum och vid ditt middagsbord. Våra stapelbara stolar är perfekta i alla miljöer. Både på små och stora företag och vi vet att de är jättesköna att sitta i. Helt perfekta när du får besök och verkligen vill att de ska sitta skönt. Som du ser har vi ett stort utbud av stapelbara stolar eftersom vi vet att smaken varierar så mycket som den gör emellan människor och vill verkligen att du ska hitta just rätt modell för dig. Från trä till plast med olika färger. Vi är övertygade att du kommer att hitta rätt modell för dig. Stapelbara stolar är framtiden just för att de är så flexibla med lätt vikt. Många kan staplas på varandra utan att det finns en risk att de rasar. Köp dina stapelbara stolar och tillhörande fällbara bord hos oss och känn vilken kvalité du får för den blyga prislappen.

 • Soffor
  Soffor

  En soffa på kontoret skapar en avslappnad och kreativ känsla i rummet. Soffan fungerar för paus, möten och avslappning. En soffa i kontors- eller offentlig miljö behöver hålla en hög kvalitet för det dagliga användandet och slitaget. Köper du en soffa hos oss kan du vara säker på att du har gjort en investering framtiden, en investering som kommer att hålla i många år framöver. Vi har soffor för alla typer av kontor med allt från moderna klassiker till nyskapande designsoffor.

 • Fåtöljer
  Fåtöljer
 • Barstolar
  Barstolar

  Barstolar är väldigt praktiska, tar lite plats och är inte begränsade till att användas i ett specifikt rum eller sammanhang. Har du ett mindre kontor är det ett perfekt alternativ att använda dig av ett högre cafébord eller bardisk med barstolar till. Välj mellan flera olika höj eller sänkbara modeller i snygga och stilrena designer, hos oss hittar du barstolarna som passar till just ditt kontor, ditt kök eller vardagsrum.

 • 1 950 kr 990Leveranstid: 1-3 dagar
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Globen Pilates är en stol med obegränsade användningsområden, allt från det moderna kontoret till blickfångare i t ex väntrum.   Finns i flera färger.
 • 3 090 kr 997Leveranstid: 1-3 dagar
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Sitsen som stärker och håller muskelgrupperna i rygg och länd aktiva medan du sitter.Stolen har samma effekt som den kända pilatesbollen, den kräver att kroppen ”koncentrerar sig om att sitta” och därmed tränar du upp muskulaturen kring bålen medan du sitter och arbetar.Välj storlek på sits och klädsel nedan.Läs mer och se detaljbilder på tygerna längst...
 • 4 790 kr 1000Leveranstid: 1-3 dagar
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Jolly är en sadelstol framtagen för läkare. Den har V- skuren sadelfront med nedsänkt centrumlinje vilket gör att ni kan komma närmare patienten.- Max brukarvikt 150 kg. - Jolly besällas i 2 olika sitthöjder 49-62 eller 58-77 cm. - Vi kan även leverera fotreglage för höjdinställning efter önskemål. 
 • 8 070 kr 1000Leveranstid: 1-3 dagar
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Jolly är en sadelstol framtagen för läkare. Den har V- skuren sadelfront med nedsänkt centrumlinje vilket gör att ni kan komma närmare patienten.- Levereras med ryggstöd som kan vinklas 16° framåt och 6° bakåt.- Max brukarvikt 150 kg. - Jolly beställas i 2 olika sitthöjder 49-62 eller 58-77 cm- Levererad fotreglage för höjdinställning. 
 • 1 990 kr 1000Leveranstid: 1-3 dagar
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Klassisk hästsadelstol som ger en avslappnad hållning och rak rygg, vilket bidrar till att du kan sitta längre stunder. Den formstöpta polyuretan-sitsen ger en god sittkomfort, samt är praktisk, robust och klarar av tuffare miljöer med olika typer av vätskor och kemikalier. Sitsen är dessutom väldigt rengöringsvänlig.Levereras med octopuskryss och...
 • 4 175 kr 998Leveranstid: 1-3 dagar
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Klassisk hästsadel som ger en avslappnad hållning och rak rygg vilket gör att man kan sitta längre perioder och undviker en dålig sittställning. - Levereras med ryggstöd som kan vinklas 16° framåt och 6° bakåt.- Dalton kan beställas i 2 olika sitthöjder 49-62 eller 58-77 cm. - Vi kan även leverera fotreglage för höjdinställning efter önskemål. 
 • 255 kr 1000Leveranstid: 1-3 dagar
  Combo är en snygg hopfällbar stol som passar perfekt till café, restaurang, väntrum, utbildningar & konferenser. Stolen finns i krom, svart eller med silvergrå stativ, & den är också lätt att torka av på grund av sin tjocka vinyl. Buffalo väger endast 4 kg men på grund av sin konstruktion är den stark & bekväm att sitta på.Uförande:  Kromat...
 • 255 kr 1000Leveranstid: 1-3 dagar
  Combo är en snygg hopfällbar stol som passar perfekt till café, restaurang, väntrum, utbildningar & konferenser. Stolen finns i krom, svart eller med silvergrå stativ, & den är också lätt att torka av på grund av sin tjocka vinyl. Buffalo väger endast 4 kg men på grund av sin konstruktion är den stark & bekväm att sitta på.Uförande:  Svart...
 • 255 kr 1000Leveranstid: 1-3 dagar
  Combo är en snygg hopfällbar stol som passar perfekt till café, restaurang, väntrum, utbildningar & konferenser. Stolen finns i krom, svart eller med silvergrå stativ, & den är också lätt att torka av på grund av sin tjocka vinyl. Buffalo väger endast 4 kg men på grund av sin konstruktion är den stark & bekväm att sitta på.Uförande:  Silvergrå...
 • 425 kr 1000Leveranstid: 1-3 dagar
  Norman är en fällbar & kopplingsbar klappstol som passar utmärkt som event & feststol. Tillverkad av tåligt plastmaterial & pulverlackat stativ för att klara sig utmärkt för utomhusbruk. Finns i grått, svart & vitt Vikt 5,1 kg
 • 425 kr 1000Leveranstid: 1-3 dagar
  Norman är en fällbar & kopplingsbar klappstol som passar utmärkt som event & feststol. Tillverkad av tåligt plastmaterial & pulverlackat stativ för att klara sig utmärkt för utomhusbruk. Finns i grått, svart & vitt Vikt 5,1 kg
 • 425 kr 1000Leveranstid: 1-3 dagar
  Norman är en fällbar & kopplingsbar klappstol som passar utmärkt som event & feststol. Tillverkad av tåligt plastmaterial & pulverlackat stativ för att klara sig utmärkt för utomhusbruk. Finns i grått, svart & vitt Vikt 5,1 kg
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  695 kr 1 065 kr 1000Leveranstid: 1-3 dagar
  Prissänkt!
  Snygg & originell barstol till alla typer av event! Hajen är en snygg staplingsbar barstol som passar perfekt till café, restaurang, väntrum, utbildningar & konferenser. Stolen väger endast 6,3 kg men på grund av sin konstruktion är den stark & bekväm att sitta på.  Sitthöjd: 78 cm  
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  695 kr 1 065 kr 1000Leveranstid: 1-3 dagar
  Prissänkt!
  Snygg & originell barstol till alla typer av event! Hajen är en snygg staplingsbar barstol som passar perfekt till café, restaurang, väntrum, utbildningar & konferenser. Stolen väger endast 6,3 kg men på grund av sin konstruktion är den stark & bekväm att sitta på.  Sitthöjd: 78 cm  
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  695 kr 1 065 kr 1000Leveranstid: 1-3 dagar
  Prissänkt!
  Snygg & originell barstol till alla typer av event! Hajen är en snygg staplingsbar barstol som passar perfekt till café, restaurang, väntrum, utbildningar & konferenser. Stolen väger endast 6,3 kg men på grund av sin konstruktion är den stark & bekväm att sitta på.  Sitthöjd: 78 cm  
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  595 kr 865 kr 992Leveranstid: 1-3 dagar
  Prissänkt!
  Modern stol i plast & stomme i stål.Artic stol är en snygg staplingsbar stol som är vatten & uvtålig, anpassad för såväl inomhus som utomhus. Artic passar därför perfekt till café, restaurang, väntrum, utbildningar & konferenser. Stolen väger endast 4,1 kg men på grund av sin konstruktion är den stark & bekväm att sitta på. Stolen säljs...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  595 kr 865 kr 970Leveranstid: 1-3 dagar
  Prissänkt!
  Modern stol i plast & stomme i stål.Artic stol är en snygg staplingsbar stol som är vatten & uvtålig, anpassad för såväl inomhus som utomhus. Artic passar därför perfekt till café, restaurang, väntrum, utbildningar & konferenser. Stolen väger endast 4,1 kg men på grund av sin konstruktion är den stark & bekväm att sitta på. Stolen säljs...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  595 kr 865 kr 1000Leveranstid: 1-3 dagar
  Prissänkt!
  Modern stol i plast & stomme i stål.Artic stol är en snygg staplingsbar stol som är vatten & uvtålig, anpassad för såväl inomhus som utomhus. Artic passar därför perfekt till café, restaurang, väntrum, utbildningar & konferenser. Stolen väger endast 4,1 kg men på grund av sin konstruktion är den stark & bekväm att sitta på.  Stolen säljs i...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  595 kr 865 kr 1000Leveranstid: 1-3 dagar
  Prissänkt!
  Modern stol i plast & stomme i stål.Artic stol är en snygg staplingsbar stol som är vatten & uvtålig, anpassad för såväl inomhus som utomhus. Artic passar därför perfekt till café, restaurang, väntrum, utbildningar & konferenser. Stolen väger endast 4,1 kg men på grund av sin konstruktion är den stark & bekväm att sitta på.  Stolen säljs i...
 • 459 kr 1000Leveranstid 2-5 dagar
  Tillgänglig i flera utföranden.
  En stapelbar och kopplingsbar konferensstol som gör sig utmärkt vid konferenser, utbildningar, event och mässor. Nice är en snygg och bekväm stol med stark konstruktion och en vikt på endast 4,6 kg!Stolsvagn som rymmer upp till 30 st stolar finns att köpa till. Finns i fyra olika utföranden.
 • 459 kr 1000Leveranstid 2-5 dagar
  Tillgänglig i flera utföranden.
  RX002 är en modern stapelbar stol som passar utmärkt till utbildningar, konferenser, mässor och event. Stolen väger endast 5,7 kg och tack vare sin kraftiga konstruktion är den stark och bekväm att sitta på under en hel dag.Stolsvagn som rymmer 25 st stolar finns att köpa till.Finns i fyra olika utföranden.
 • 195 kr 1000Leveranstid: 1-3 dagar
  Flex är en snygg fällbar stol tillverkad i tålig plast & pulverlackat stativ.Stolen passar perfekt som event & feststol, & är utmärkt för utomhusbruk. Smart väger endast 3,5 kg & kan lätt staplas på en av våra vagnar som rymmer 50 stolar.
 • 195 kr 1000Leveranstid: 1-3 dagar
  Flex är en snygg fällbar stol tillverkad i tålig plast & pulverlackat stativ.Stolen passar perfekt som event & feststol, & är utmärkt för utomhusbruk. Smart väger endast 3,5 kg & kan lätt staplas på en av våra vagnar som rymmer 50 stolar.
 • 195 kr 1000Leveranstid: 1-3 dagar
  Flex är en snygg fällbar stol tillverkad i tålig plast & pulverlackat stativ.Stolen passar perfekt som event & feststol, & är utmärkt för utomhusbruk. Smart väger endast 3,5 kg & kan lätt staplas på en av våra vagnar som rymmer 50 stolar.
 • 195 kr 1000Leveranstid: 1-3 dagar
  Flex är en snygg fällbar stol tillverkad i tålig plast & pulverlackat stativ.Stolen passar perfekt som event & feststol, & är utmärkt för utomhusbruk. Smart väger endast 3,5 kg & kan lätt staplas på en av våra vagnar som rymmer 50 stolar.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  2 745 kr 6 365 kr 1000Leveranstid: 1-3 dagar
  Prissänkt!
  Vagn till max 50 st. Flex stolar
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  2 745 kr 6 365 kr 1000Leveranstid: 1-3 dagar
  Prissänkt!
  Vagn till max 30 st Combo stolar!
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  2 745 kr 6 365 kr 999Leveranstid: 1-3 dagar
  Prissänkt!
  Vagn till max 30 st. ArK stolar
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  2 795 kr 6 365 kr 1000Leveranstid: 1-3 dagar
  Prissänkt!
  Vagn till max 30 st. Smart stolar
 • 990 kr 1000Leveranstid 2-5 dagar
  Vagn till max 30 st Nice-stolar!
 • 1 140 kr 1000Leveranstid 2-5 dagar
  Smidig stolsvagn som Konferensstol RX002 som rymmer 25 st stolar.
 • 298 kr 1000Leveranstid: 1-3 dagar
 • 298 kr 990Leveranstid: 1-3 dagar
 • 298 kr 1000Leveranstid: 1-3 dagar
 • 498 kr 1000Leveranstid: 1-3 dagar
  Tillverkad av tåligt plastmaterial & pulverlackat stativ för att klara sig utmärkt för utomhusbruk. Finns i grått, svart & vitt Vikt 5,1 kg
 • 829 kr 1000Leveranstid 2-5 dagar
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Hylte är en stryktålig och stapelbar klassisk karmstol med hög sittkomfort och som passar många olika behov. Stativ i bok, eller svart och sits och rygg i svart, grått, eller blått tyg.Kan beställas båda monterad och omonterad.Finns i fyra olika utföranden.
 • 695 kr 1000Leveranstid: 1-3 dagar
 • 695 kr 1000Leveranstid: 1-3 dagar
 • 505 kr 999Leveranstid: 1-3 dagar
 • 490 kr 990Leveranstid 2-5 dagar
  Tillgänglig i flera utföranden.
  En snygg och prisvärd stol med kraftig ram och formgjuten sits. Style är stapel- och kopplingsbar och passar utmärkt till konferens, utbildningar, restaurang, lunchrum, mässor och event.Går att stapla 12 st stolar på höjden.Finns i fyra olika utföranden.
 • 2 190 kr 991Leveranstid: 1-3 dagar
  Balanspallen från Elite fungerar liknande en pilatesboll och hjälper dig att hålla en god arbetsställning 
 • 2 990 kr 999Leveranstid: 3-5 dagar
  Wave är en arbetsstol av högsta kvalitet och mycket hög ergonomi.Stolen går enkelt att justera utifrån användare för att få maximal komfort. 
 • 3 490 kr 981Leveranstid: 3-5 dagar
  Brizley Synch är en ergonomisk kontorsstol av högsta kvalitet. Den har en fin modern design som passar in i kontorslandskap. 
 • 7 190 kr 980Leveranstid: 3 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  HÅG Capisco 8106 levereras med sits och ryggstöd. Den sadelformade sitsen kan ställas in från låg sittställning hela vägen upp till stående arbetsställning. Du kan arbeta rörligt och dynamiskt, men ändå i full balans. Sitshöjd, sitsdjup och ryggstödshöjd kan justeras. Gungmotståndet är justerbart och låsbart.  Välj önskad sitthöjd, färg på fotkryss och...
 • 9 550 kr 1000Leveranstid: 3 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  HÅG Capisco 8107 levereras med sits, ryggstöd och nackstöd. Den sadelformade sitsen kan ställas in från låg sittställning hela vägen upp till stående arbetsställning. Du kan arbeta rörligt och dynamiskt, men ändå i full balans. Sitshöjd, sitsdjup och ryggstödshöjd kan justeras. Gungmotståndet är justerbart och låsbart. Välj önskad sitthöjd, färg på...
 • 3 288 kr 1000Leveranstid: 3 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  HÅG Capisco 8010 är en plaststol som levereras med sits och ryggstöd. Sitsen har en integrerad kudde för bättre komfort. Den sadelformade sitsen kan ställas in från låg sittställning hela vägen upp till stående arbetsställning. Du kan arbeta rörligt och dynamiskt, men ändå i full balans.
 • 5 490 kr 998I lager
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Back App rekommenderas av de flesta naprapater och kiropraktorer. Back App ger en rakare och högre sittställning och skall därför användas tillsammans med ett höj- och sänkbart bord. Att växla mellan stående och sittande arbete rekommenderas.
 • 7 290 kr 999I lager
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Back App rekommenderas av de flesta naprapater och kiropraktorer. Back App Mobil har hjul för arbetet där man behöver förflytta sig som ex. frisörer Back App ger en rakare och högre sittställning och skall därför användas tillsammans med ett höj- och sänkbart bord. Att växla mellan stående och sittande arbete rekommenderas.
 • 6 990 kr 1000Leveranstid: 4-6 dagar
  Tillgänglig i flera utföranden.
  RH Logic 400 är i standardutförande utrustad med luftreglerat svankstöd, hjul för mjuka golv och fotkryss i grålackerat aluminium, men kan även förses med en rad tillbehör som bl a nack- och armstöd. RH Logic 400 kan även levereras med XL sits.Svanenmärkt.
 • 5 281 kr 1000Leveranstid: 4-6 dagar
  Tillgänglig i flera utföranden.
  I en RH Extend 120 rör sig rygg- och sitsvinkeln samtidigt när du lutar dig. Stolen behåller sina grundinställningar oavsett om du lutar dig framåt eller bakåt och om du jobbar med öppen eller låst gunga. Ett praktiskt och enkelt alternativ om ni är fler som delar på samma stol. RH Extend 120 är i standardutförande utrustad med hjul för mjuka golv och...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 990 kr 3 343 kr 974Leveranstid: 4-6 dagar
  Prissänkt!
  Ergonomisk kontorsstol med högt konturformat ryggstöd. Justera stolen efter personlig vikt, läng och sittstil för maximal komfort oavsett användare. Stolen har ett svart ryggstöd med svartsits.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 990 kr 3 343 kr 993Leveranstid: 4-6 dagar
  Prissänkt!
  Ergonomisk kontorsstol med högt konturformat ryggstöd. Justera stolen efter personlig vikt, läng och sittstil för maximal komfort.Stolen har ett blått ryggstöd med en blå sits.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 990 kr 3 343 kr 996Leveranstid: 4-6 dagar
  Prissänkt!
  Ergonomisk kontorsstol med högt konturformat ryggstöd. Justera stolen efter personlig vikt, läng och sittstil för maximal komfort.Stolen har ett mörkrött ryggstöd med mörkröd sits.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 990 kr 3 343 kr 996Leveranstid: 4-6 dagar
  Prissänkt!
  Ergonomisk kontorsstol med högt konturformat ryggstöd. Justera stolen efter personlig vikt, läng och sittstil för maximal komfort.Stolen har ett grönt ryggstöd med grön sits.  
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 990 kr 3 175 kr 979Leveranstid: 4-6 dagar
  Prissänkt!
  Snygg och enkel komfortstol i tyg med hög rygg. Justerbar i rygg, sits och armstöd. Anpassa Stolen efter vikt och sittstil. Stolen har svart ryggstöd med svart sits. 
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 990 kr 3 175 kr 995Leveranstid: 4-6 dagar
  Prissänkt!
  Snygg och enkel komfortstol i tyg med hög rygg. Justerbar i rygg, sits och armstöd. Anpassa Stolen efter vikt och sittstil. Stolen har ett vinrött ryggstöd med vinröd sits.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 990 kr 3 175 kr 991Leveranstid: 4-6 dagar
  Prissänkt!
  Snygg och enkel komfortstol i tyg med hög rygg. Justerbar i rygg, sits och armstöd. Anpassa Stolen efter vikt och sittstil. Stolen har en aquafärgad sits samt ryggstöd.  - Svankstöd- Bred sits och rygg - Sits och ryggjustering - Justerbart sitsdjup - Viktreglering - Justerbar sitthöjd -Stort kromat kryss med glidhjul - Gasliften klarar 154 kg - Snygga,...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 290 kr 2 226 kr 995I lager
  Prissänkt!
  Kontorsstol i modern design med flera olika inställningar för du enkelt ska kunna ställa in den utifrån ditt behov. - Gunga som justeras efter kroppsvikt och är låsbar i upprätt läge- Format ryggstöd med svankstöd- Sitthöjdsjustering- T-formade armstöd- Modernt kromat kryss med glidhjul- Gasliften klarar 154 kg
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  2 490 kr 3 814 kr 991Leveranstid: 4-6 dagar
  Prissänkt!
  Lyxig svart komfortstol med hög rygg i läder. Justerbar rygg, sits och armstöd. Synkrongunga som är låsbar i flera lägen och spänningskontroll för individuell vikt.Stolen har konstläder i svart.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  990 kr 2 490 kr 882Leveranstid: 4-6 dagar
  Snygg och stilren kontorsstol i klassisk svart. Justerbar sitthöjd, synkroniserad gunga, spänningskontroll, klädsel i luftig mesh. Victor är en prisvärd kontorsstol för hemmakontoret!
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 890 kr 2 790 kr 959Leveranstid: 4-6 dagar
  Ergonomisk kontorsstol med hög rygg och integrerat nackstöd- Ergonomisk design - Ryggstöd i mesh- Synkroniserad mekanism för sete- och rygginställning- Tiltfunktion som anpassar sig efter individuell kroppsvikt- Gasshöjdjustering- Fotkryss i krom- Gasliften klarar 154 kg
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 990 kr 3 290 kr 858Leveranstid: 4-6 dagar
  Sacramento är en ergonomisk kontorsstol med hög nätrygg i en klassisk design som passar in i många olika miljöer. Kontorsstolen har synkrongunga, viktreglerbar, justerbart svankstöd samt sitt höjd, mm. 
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 990 kr 3 931 kr 996Leveranstid: 4-6 dagar
  Prissänkt!
  Lyxig ergonomisk kontorsstol med integrerad rockhängare. Bred sits i kontsläder och väl formad rygg i nättyg. Anpassa stolen för maximal komfort. 
 • 1 990 kr 794Leveranstid: 4-6 dagar
  Ergonomisk kontorsstol i mesh-tyg med hög rygg och justerbart nackstöd, synkronmekanism och många justeringsmöjligheter. kontorsstolen har en stilren design som passar in i många olika miljöer. 
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 190 kr 1 756 kr 1000Leveranstid: 4-6 dagar
  Prissänkt!
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Stilfull kontorsstol med spänningskontroll för individuell vikt och traditionell tiltfunktion. Arbetsstolen har en komfortabel nätrygg, armstöd samt justerbar sits.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 290 kr 6 993 kr 999Leveranstid: 4-6 dagar
  Prissänkt!
  Ergonomisk kontorsstol i modern design. Flertalet funktioner för att kunna anpassa stolen efter personlig vikt, längd och sittställning. 
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 390 kr 3 158 kr 989Leveranstid: 4-6 dagar
  Prissänkt!
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Modern kontorsstol som kommer i flera olika färger för färgglada arbetsmiljöer.  -Airflow - nättygg-Vikbara arms-Vinkling av sits-Finns i 5 olika färger-Gaspelaren - 110kg
 • 3 990 kr Leverans 4-5 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  En ergonomisk och mycket komfortabel kontorsstol med hög rygg från Cometa-serien. Den perfekta stolen om du letar efter en snygg, skön och funktionell stol till ditt kontor, som du kan sitta i många timmar i sträck.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 890 kr 6 503 kr 100Leverans 4-5 veckor
  Prissänkt!
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Wiki - en lätt och robust stol som är designad för att möta många olika behov, kan användas hemma eller på kontoret. Säljes i 2-pack (Pris för 2 stolar)
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  3 590 kr 4 790 kr 1000Leverans 4-5 veckor
  Ergonomic är en komfortabel kontorsstol med fler funktioner för att enkelt kunna anpassas utifrån olika användare.
 • 4 590 kr 100Leverans 4-5 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Kromade ram och anpassningsbart säte gör den här stolen mångsidig och dynamisk. Wiki erbjuder stabilitet, komfort och snygg design. 
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  3 290 kr 4 390 kr 100Leverans 4-5 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Nylonram och anpassningsbart säte gör den här stolen mångsidig och dynamisk. Wiki erbjuder stabilitet, komfort och snygg design. Går att få i olika färger för att enkelt anpassas utifrån din kontorsmiljö.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 290 kr 5 705 kr 100Leverans 4-5 veckor
  Prissänkt!
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Wiki - en lätt och robust stol som är designad för att möta många olika behov, kan användas hemma eller på kontoret.  Säljes i 2-pack (Pris för 2 stolar)
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  3 190 kr 4 250 kr 100Leverans 4-5 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  En elegant och mångsidig ergonomisk kontorsstol med funktionalitet och komfort. Finns i flera olika färger för att passa in i olika miljöer utifrån er stil.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 590 kr 6 104 kr 100Leverans 4-5 veckor
  Prissänkt!
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Wiki - en lätt och robust stol som är designad för att möta många olika behov, kan användas hemma eller på kontoret. Säljes i 2-pack (Pris för 2 stolar)
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 190 kr 5 572 kr 100Leverans 4-5 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Wiki - en lätt och robust stol som är designad för att möta många olika behov, kan användas hemma eller på kontoret.  Säljes i 2-pack (Pris för 2 stolar)
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  3 190 kr 4 250 kr 100Leverans 4-5 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Den här ergonomiska kontorsstolen med hög rygg från Cometa är den perfekta stolen om du letar efter en snygg och skön stol till ditt kontor. 
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 890 kr 6 503 kr Leverans 4-5 veckor
  Prissänkt!
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Tack vare ergonomisk och mjuk sits samt material som andas är denna stol perfekt att använda vid t.ex. möten eller konferenser.  Säljes i 2-pack (Pris för 2 stolar)
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  3 590 kr 4 790 kr 995Leverans 4-5 veckor
  Energy erbjuder en exklusiv och modern design. Tack vare att det ergonomiska ryggstödet följer användarens rörelser ges användaren en perfekt komfort. 
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  3 190 kr 4 250 kr 1000Leverans 4-5 veckor
  Energy erbjuder en exklusiv och modern design. Tack vare att det ergonomiska ryggstödet följer användarens rörelser ges användaren en perfekt komfort. 
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  5 990 kr 7 990 kr 1000Leverans 4-5 veckor
  Det här stolen erbjuder funktionalitet och komfort och är den perfekta stolen för att arbeta bekvämt.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 990 kr 2 650 kr 1000Leverans 4-5 veckor
  Sprint är en stol som är uppskattad för sin enkla användning. Denna kontorsstol är konstruerad för att passa många olika användare och deras olika behov. 
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  2 100 kr 2 790 kr 1000Leverans 4-5 veckor
  Sprint X en professionell stol som har en skön sits och ett större ryggstöd för att säkerställa en korrekt hållning under arbetsdagen. 
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  2 690 kr 3 590 kr 1000Leverans 4-5 veckor
  Sprint RE är en kontorsstol som tack vare sin form passar kroppen och ger ökad stabilitet och komfort. 
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  2 295 kr 3 050 kr 1000Leverans 4-5 veckor
  En robust och modern stol som kombinerar sin fina design med flera användbara funktioner för att enkelt anpassas utifrån behov. 
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  2 790 kr 3 690 kr 998Leverans 4-5 veckor
  Gummy RE är en elegant stol som skapats för att möta användarens behov. Det ergonomiska ryggstödet gör att stolen passar perfekt som kontorsstol. 
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 890 kr 6 490 kr Leverans 4-5 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  DD Dinamica är en dynamisk kontorsstol med högt ryggstöd och nackstöd. Tack vare en kombination av komfort och ergonomiska egenskaper passar alla olika livsstilar. 
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  3 690 kr 4 890 kr 1000Leverans 4-5 veckor
  DD-2 kombinerar minimalistisk design och hög kvalitet. Stolen är konstruerad för att passa många olika användare. 
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  2 690 kr 3 590 kr 1000Leverans 4-5 veckor
  DD-4 kombinerar minimalistisk design med hög kvalitet. Stolen är konstruerad för att passa många olika användare.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  2 490 kr 3 290 kr 1000Leverans 4-5 veckor
  Synchron Jolly är en kontorsstol som är inspirerad av 70 & 80-talsdesign med med dagens nya funktioner.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 850 kr 2 490 kr 996Leverans 4-5 veckor
  Comfort Jolly är en stol som med minimalistisk design och funktionalitet är utformad för dig som vill ha en stol med komfort och hög kvalitet. Denna stol passar perfekt till tex lärare eller i datorsalen. 
 • 5 490 kr 993Leverans 4-5 veckor
  Wave är en exklusiv kontorsstol av hög kvalitet. Kontorsstolen har flera funktioner för att enkelt kunna anpassas till olika användare. 
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 990 kr 6 590 kr 999Leverans 4-5 veckor
  Wave är en kontorsstol som har en exklusiv tidlös design och tack vare sina tekniska egenskaper passar den många olika användare. 
 • 5 990 kr Leverans 4-5 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Supremo är en ergonomisk direktörsstol i elegant och tidlös design, med hög standard på såväl material och komponenter, som bekvämlighet och ergonomi. Modellen passar både klassiska och moderna kontorsmiljöer och tillför både elegans och funktionalitet på arbetsplatsen. Stolen har en stor och bekväm sits, samt hög rygg med nackstöd.Finns i 100% italienskt...
 • 4 990 kr 1000Leverans 4-5 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Origami CU är en kontorsstol som kombinerar modern och exklusiv design med funktionalitet och ergonomi. Designen är genomtänkt och noggrann in i minsta detalj. Den generöst tilltagna sitsen, tillsammans med det höga, sköna ryggstödet, erbjuder användaren hög komfort.Origami CU finns i 100% italienskt läder, samt i konstläder och har kromade armstöd med...
 • 4 590 kr 1000Leverans 4-5 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Origami CU är en kontorsstol som kombinerar modern och exklusiv design med funktionalitet och ergonomi. Designen är genomtänkt och noggrann in i minsta detalj. Den generöst tilltagna sitsen, tillsammans med det sköna ryggstödet, erbjuder användaren hög komfort.Origami CU finns i 100% italienskt läder, samt i konstläder och har kromade armstöd med stoppad...
 • 4 790 kr 1000Leverans 4-5 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Origami CU är en karmstol i exklusiv design som passar utmärkt som konferens- och besöksstol. Designen är genomtänkt och noggrann in i minsta detalj. Den generöst tilltagna sitsen, tillsammans med det sköna ryggstödet, erbjuder användaren hög komfort.Origami CU finns i 100% italienskt läder, samt i konstläder och har kromade armstöd med stoppad ovansida i...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 990 kr 6 636 kr 100Leverans 4-5 veckor
  Prissänkt!
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Det här är en tidlös och stilren kontorsstol som kombinerar funktion och styrka.
 • 4 190 kr Leverans 4-5 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Origami IN är en klassisk, modern och ergonomisk besöks- och konferensstol.Denna stol går att få i flera olika färger för att enkelt kunna anpassas utifrån din miljö. Med sin stilrena design sätter stolen en exklusiv prägel på vilket rum som helst. 
 • 3 890 kr Leverans 4-5 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Origami IN är en klassisk, modern och ergonomisk besöks- och konferensstol.Med sin klassiska design ger den rummet ett mer exklusivt utseende. Stolen går även att få i ett flertal färger för att enkelt kunna passa in i många olika miljöer. 


Hos Elite hittar du snygga och bekväma loungemöbler. Det viktigaste med en loungemöbel är att den är iögonfallande och lever upp till förväntningarna på komfort och kvalitet. De passar utmärkt in på hotell, barer, kontor, konferensanläggningar så väl som i hemmet. Eftersom vi vet hur viktigt det är med utseendet på loungemöbler har vi ett stort sortiment som passar alla smaker.  

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan