Zilenzio - Elite-Kontorsmöbler

Kategorier

Lista över produkter från tillverkare Zilenzio

ZilenZio utvecklar och levererar högkvalitativ ljudabsorbtion via genomtänkta, formgivna lösningar. Våra produkter är ett resultat av lång erfarenhet av ljudmiljödesign, analyser av kontorsmiljöer och tester genomförda enligt internationell standard. Vår utmaning är att erbjuda den kombination av produkter som ger bäst effekt i just er miljö. Behoven kan variera, men med vår produktportfölj som verktyg täcker vi de flesta ljudbehov som kan uppstå i en arbetsmiljö. ZilenZios tränade öron har förvandlat många arbetsplatser till goda akustiska miljöer, och våra medarbetare har mycket goda kunskaper om ljudabsorption och akustiska egenskaper hos olika material. Vi är experter på att förbättra din ljudmiljö.

 • 6 990 kr 100Leveranstid: 3-4 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  En ny ljudabsorberande skärm för ett tystare och mer harmoniskt arbetsklimat med absorptionsklass A. Detta är en golvskärm framtagen för att dämpa ljudnivån i allmänna miljöer. Genom att placera skärmen i utrymmen där många människor befinner sig samtidigt, uppnår ni en mer balanserad ljudnivå. Golvskärmen går att få i många olika färger, se nedan. 
 • 1 880 kr 100Leveranstid: 3-4 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Bordsskärmen Dezibel är utvecklad med fokus på bästa möjliga produktuppbyggnad och har optimala mått för ljuddämpning mellan arbetsplatser. Dezibel-skärmen är utformad för att reducera ljudnivån i offentliga miljöer. Skärmen består av en perforerad MDF-skiva, fylld med mineralull och klädd med tyg. Bordsfästen köpes separat.
 • 1 680 kr Leveranstid: 3-4 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Dezibel Flex är utvecklad med fokus på flexibilitet och skapa fler användningsområden för stora bord. Dezibel Flex-skärmen är utformad för att reducera ljudnivån i offentliga miljöer. Skärmen består av en stomme i spånskiva, fylld med mineralull och klädd med tyg, dold söm på kantens insida. Monteras med 1-2 fötter. Skärmfötter ingår.
 • 840 kr 100Leveranstid: 3-4 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Fazett Väggabsorbent består av flera moduler som du enkelt bygger ihop till en större väggabsorbent. Modulerna går att få i flera olika färger, vilket gör det möjligt att skapa unika mönster på din vägg samtidigt som modulerna är effektiva ljudabsorbenter.  Fazett Väggabsrobent passar utmärkt i miljöer där målet är att dämpa ljudnivån och skapa en lugn...
 • 2 280 kr Leveranstid: 3-4 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Bordsskärmen är framtagen för en kreativ arbetsmiljö med fokus på flexibilitet, där du kan forma bordsskärmen efter dina önskemål. Skärmen kan smidigt vikas ihop efter användning och förvaras nära till arbetsplatsen, perfekt för de nya aktivitets baserade kontoret.
 • 7 700 kr 100Leveranstid: 3-4 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Focus golvskärm är en ljudabsorberande avskärmning i textil. Den fjäderlätta konstruktionen gör det enkelt att flytta runt Focus golvskärm när du behöver skapa nya rumslösningar i det flexibla kontoret. Välj den storlek och form som passar ditt kontor bäst.
 • 2 100 kr 100Leveranstid: 3-4 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Bordsskärm Mezzo är en frontmonterad absorbent. Framtagen för bästa ljuddämpning med fokus på design. Mezzo skärmar är utformad för att reducera ljudnivån i offentliga miljöer. Skärmen består av en perforerad MDF skiva, fylld med mineralull och klädd med tyg. Bordsfästen köpes separat. 
 • 200 kr 9998Leveranstid: 3-5 dagar
  Passar till Zilenzio bordsskärmar. Dezibel bordsskärmar med bredd upp till 1600 mm behöver 2st bordsfästen medans skärmarna som är 1800 och större behöver 3st. Vinkelbeslag som skruvades upp i bordsskivan
 • 200 kr 9965Leveranstid: 3-5 dagar
  Passar till Zilenzio bordsskärmar.Dezibel bordsskärmar med bredd upp till 1600 mm behöver 2st bordsfästen medans skärmarna som är 1800 och större behöver 3st.
 • 200 kr 10000Leveranstid: 3-5 dagar
  Passar till Zilenzio bordsskärmar. Ska det monteras sidoskärm ihop med frontskärmen så använder man ett beslag 817 i hörnet där skärmarna möts och ett 809 i andra änden. Dessa beslag skruvas under bordet

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan