Väggabsorbenter från 830:- I lager nu! - Elite-Kontorsmöbler

Väggabsorbenter 

 • 1 164 kr 100Leveranstid: 2-3 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Stilren väggabsorbent med 50 mm återvunnen polyester för största möjliga ljuddämpning. Lintex Edge väggabsrobent passar utmärkt i offentliga miljöer där ljudnivån lätt blir hög, väggabsorbenten dämpar ljudnivån och skapar en mer stillsam atmosfär.  Väggabsorbenten passar utmärkt på tex kontoret, restaurangen, skolan eller cafét. Lintex Edge går att få i...
 • 840 kr 100Leveranstid: 3-4 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Fazett Väggabsorbent består utav flera stycken moduler som du enkelt bygger ihop till en större väggabsorbent. Modulerna går att få i flera olika färger vilket gör det möjligt att skapa unika mönster på din vägg samtidigt som modulerna är effektiva ljudabsrobenter.  Fazett Väggabsrobent passar utmärkt i miljöer där målet är att dämpa ljudnivån och skapa...
 • 1 995 kr 500Leveranstid: 2-3 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Triline Wall är en ljudabsorberande väggabsorbent som kan monteras på flera olika sätt, horisontellt samt vertikalt. Väggabsorbenten går att få i olika färger vilket för det möjligt att skapa unika mönster på din vägg.  Triline Wall passar utmärkt i miljöer där målet är att dämpa ljudnivån samt skapa en skönare atmosfär, tex på kontoret, restaurangen,...
 • 2 060 kr 100Leveranstid: 2-3 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Domo Wall är en väggabsorbent som går att få i rektangulär och kvadratisk modell. Modulerna går att montera horisontellt eller vertikalt, vilket ger en stor valfrihet att skapa egna mönsterformationer. Domo Wall finns i flera olika storlekar samt färger.  Välj utförande nedan.
 • 2 710 kr 100Leveranstid: 2-3 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Soneo Wall är en väggabsorbent som med sin släta form kan täcka en större väggyta och samtidigt smälta in i miljön. Väggabsorbenten är extra djup för att erbjuda ett förbättrat ljudupptag. Finns i flera färger samt storlekar för att möta ditt behov. Välj utförande nedan.

Letar du efter väggabsorbenter som dämpar ljudnivån?

Vi har ett brett utbud av väggabsorbenter, alltid till låga priser och med prisgaranti!

En väggabsorbent eller flera kan göra stor skillnad på en arbetsplats med mycket öppna ytor. Ljud är inte bara skadligt för din hälsa, det är också distraherande och tröttande.

Ditt och dina anställdas arbetstempo kan påverkas mycket positivt om du har en eller flera ljudisolerande väggabsorbenter på kontoret.

För alla lokaler

En väggabsorbent absorberar ljud och ekon väldigt effektivt i hem och på arbetsplatser. I många äldre hus fattas ljudisolering, vilket gör att samtalsröster, radio och tv-apparater m.m. hörs tydligt i närliggande rum, något som kan vara mycket frustrerande.

Vi har en enkel lösning på dessa problem: Våra ljudabsorbenter som skapar lugn och ro i lokaler där det tenderar att vara lyhört eller höga ljudvolymer.

Alltid till bra priser

Med våra väggabsorbenter är det både enkelt och billigt att skapa en tystare omgivning. Vi vet hur skönt och behövligt det är med tystnad och erbjuder alltid högkvalitativa lösningar med väggabsorbenter till bästa pris.

Oavsett om du är en privatperson eller företagschef har vi ljudabsorbenter som verkligen kommer att göra skillnad.

Var inte orolig för det estetiska, det går att få det riktigt snyggt och funktionellt även med våra absorbenter på väggarna. Inget utesluter det andra när det gäller våra produkter.

Vi har även ljudabsorberande takmotivbordsskärmar & golvskärmar om du vill kika på fler alternativ för att få en behaglig ljudnivå i hemmet eller på arbetsplatsen.

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan