Väggabsorbenter från 830:- I lager nu! - Elite-Kontorsmöbler

Väggabsorbenter 

 • 1 164 kr 100Leveranstid: 2-3 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Stilren väggabsorbent med 50 mm återvunnen polyester för största möjliga ljuddämpning.
 • 840 kr 100Leveranstid: 3-4 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Väggsystemet Fazett består egentligen av en enda byggsten, en romb som kan kombineras på många sätt. Genom att klä dem i tyg med olika färg kan man skapa mönster som kan täcka både små och stora ytor. De skapar ett dekorativt mönster och är effektivt ljudabsorberande på samma gång.
 • 1 995 kr 500Leveranstid: 2-3 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Triline Wall är en ljudabsorberande väggabsorbent som kan monteras på flera olika sätt, horisontellt samt vertikalt. De monteras enkelt upp med dolda upphängningsskenor. Storleken per modul är 800 x 400 mm.
 • 2 060 kr 100Leveranstid: 2-3 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Domo Wall är en väggabsorbent som går att få i rektangulär och kvadratisk modell. Modulerna går att montera horisontellt eller vertikalt, vilket ger en stor valfrihet att skapa egna mönsterformationer.
 • 2 710 kr 100Leveranstid: 2-3 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Soneo Wall är en väggabsorbent som med sin släta form täcka en större väggyta och på så vis smälta in i miljön. Soneo Wall är extra djup för en förbättrad ljuddiffusion.  Finns i flera färger samt storlekar för att möta ditt behov.

Letar du efter väggabsorbenter som dämpar ljudnivån?

Vi har ett brett utbud av väggabsorbenter, alltid till låga priser och med prisgaranti!

En väggabsorbent eller flera kan göra stor skillnad på en arbetsplats med mycket öppna ytor. Ljud är inte bara skadligt för din hälsa, det är också distraherande och tröttande.

Ditt och dina anställdas arbetstempo kan påverkas mycket positivt om du har en eller flera ljudisolerande väggabsorbenter på kontoret.

För alla lokaler

En väggabsorbent absorberar ljud och ekon väldigt effektivt i hem och på arbetsplatser. I många äldre hus fattas ljudisolering, vilket gör att samtalsröster, radio och tv-apparater m.m. hörs tydligt i närliggande rum, något som kan vara mycket frustrerande.

Vi har en enkel lösning på dessa problem: Våra ljudabsorbenter som skapar lugn och ro i lokaler där det tenderar att vara lyhört eller höga ljudvolymer.

Alltid till bra priser

Med våra väggabsorbenter är det både enkelt och billigt att skapa en tystare omgivning. Vi vet hur skönt och behövligt det är med tystnad och erbjuder alltid högkvalitativa lösningar med väggabsorbenter till bästa pris.

Oavsett om du är en privatperson eller företagschef har vi ljudabsorbenter som verkligen kommer att göra skillnad.

Var inte orolig för det estetiska, det går att få det riktigt snyggt och funktionellt även med våra absorbenter på väggarna. Inget utesluter det andra när det gäller våra produkter.

Vi har även ljudabsorberande takmotivbordsskärmar & golvskärmar om du vill kika på fler alternativ för att få en behaglig ljudnivå i hemmet eller på arbetsplatsen.

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan