Ljudabsorberande möbler för kontor | Elite - Elite-Kontorsmöbler

Ljudabsorberande möbler 

  • 6 480 kr I lager
    Tillgänglig i flera utföranden.
    Plant Divider är en textilklädd rumsavdelare som kombineras med växter och är en personlig och flexibel inredningsdetalj. För att bidra till en bättre ljudmiljö är den uppbyggd av 30 mm ljudabsorbenter och monteras dessutom på låsbara hjul för enkel ommöblering. 

Ljudabsorberande möbler

Över 50 000 nöjda kunder - Prisgaranti - Snabba leveranser

Hos Elite hittar du ljudabsorberande möbler för alla kontor. Vi har smarta lösningar för att dämpa ljudnivåerna med möbler som smälter in i inredningen. Här hittar du allt från ljuddämpande fåtöljer och soffor till diskreta och mångsidiga pelare och ljudabsorberande bord som fyller flera funktioner.

Ljudabsorberande soffa till kontoret

Ljudabsorberande soffor och fåtöljer är perfekta att använda i lite större lokaler där du behöver kunna sitta lite ifred utan att störa eller bli störd av andra. En ljudabsorberande fåtölj eller soffa är oftast tillverkad med hög rygg och höga kanter för att absorbera så mycket ljud som möjligt, och för att samtidigt fungera som rumsavdelare. En ljudabsorberande soffa eller fåtölj är perfekt för att snabbt komma lite avsides för att ta samtal eller få lite tyst.

Ljudabsorbenter för hela kontoret hos Elite

För en bra arbetsmiljö är ljudnivåer en otroligt viktig aspekt. Hos oss hittar du mängder av olika ljudabsorbenter för kontoret. En ljudabsorberande skärmvägg som delar av kontoret eller heltäckande takabsorbenter – du hittar alla ljudisolerande lösningar hos oss. Tveka inte att kontakta oss för mer information och skräddarsydda lösningar.

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan