Smart kontorsförvaring (2) - Elite-Kontorsmöbler

Förvaring 

Underkategorier

 • Tower förvaring
  Tower förvaring

  Tower-förvaring för ett funktionellt kontor!

  Ett rörigt skrivbord kan vara ett tecken på kreativitet, säger vissa forskare, men till och med den kreativa mår bra av lite ordning och reda ibland. Visst är det skönt när allt ligger där det ska? Det tycker vi också. Det enda som behövs för det är smart kontorsförvaring!

  Tower-kontorsskåp

  Tower är ett sidoskåp som smidigt lagrar dokument, mappar och värdepapper av olika slag. Dessutom går skåpet att låsa – du kan alltså vara säker på att dina papper är tryggt förvarade när du inte är på plats.

  Sidoskåp som rumsavdelare

  Tower fungerar fint även som rumsavdelare i kontor. Om du däremot har behov av en ljudabsorberande rumsavdelare hittar du sådana här!

  Välj en Tower som passar stilen på just ditt kontor– hos oss hittar du kontorsförvaring i diverse modeller, färger och storlekar. När du beställer förvaringsskåp från oss garanterar vi kvalitet och hållbarhet, vilket vi visar genom en två års garanti. Bekanta dig med vårt breda sortiment av högkvalitativ kontorsförvaring här!

 • Hurts
  Hurts

  Hurts i kontor = smart förvaring!

  Kontorsförvaring kan vara utmanande: lite rum och mycket papper skapar ofta kaos. När skrivbordet inte räcker till är hurts under skrivbord räddaren i nöden!

  Ett klassiskt förvaringsskåp

  Hurtsen är liten men gör stor skillnad – den kan stå diskret under skrivbordet eller som en extrayta vid sidan om bordet. Trots sin kompakta storlek rymmer den massa papper och småprylar som man gärna vill ha nära till hands, men helst inte på skrivbordet. En hurts är en klassiker inom förvaringsskåp - världen runt.

  Rörlig kontorsförvaring

  I och med att hurtsen står på hjul är den lätt att förflytta enligt humör och behov. Dessutom är den rustad med lås, vilket gör att du tryggt kan förvara privata dokument och andra papper i den och veta att bara du har tillgång till dem.  

   

  När du beställer förvaringsskåp från oss garanterar vi kvalitet och hållbarhet, vilket vi visar genom en två års garanti. Bekanta dig med vårt breda sortiment av högkvalitativ kontorsförvaring här!

 • Skjutdörrsförvaring
  Skjutdörrsförvaring

  Låt bra skjutdörrsförvaring rädda din arbetsdag!

  Ett städat arbetsrum är ett inspirerande arbetsrum. Ändå vet vi allt för väl hur det är att ha en rörig arbetsyta: papper, mappar och visitkort samlas och stökar till våra skrivbord och stolar. Ofta är problemet helt enkelt brist på kontorsskåp.  

   

  Skåp med skjutdörrar

  Välfungerande kontorsförvaring är nödvändigt för en smidig arbetsdag. Ett skjutdörrskåp sparar dina viktiga dokument och räddar ditt skrivbord från att drunkna i alla pappershögar som du en dag kanske kommer behöva. Våra förvaringsskåp hjälper dig organisera kontoret och låter dig fokusera på det du är bäst på - att göra ditt jobb.

   

  Förvaring med lås

  Behandlar du personuppgifter eller privata dokument? Våra skåp med skjutdörrar innebär alltid förvaring med lås. Du kan alltså vara säker på att dina papper förvaras tryggt och utom räckhåll för utomstående, även när du gått hem för dagen. Även våra hurtsar för mindre kontorsförvaring kommer med inbyggda lås!

   

  Våra skjutdörrsskåp kommer i flera färger, former och storlekar. Bekanta dig med vårt breda sortiment av högkvalitativ kontorsförvaring här!

 • Skåp med dörr
  Skåp med dörr

  Det är inte helt enkelt att veta vart man ska göra av alla saker på ett kontor. Pärmar, dokument och kontorsinredning behöver ha sin plats för att det ska vara ordning, reda och trivsamt på kontoret. Vi har ett stort sortiment för att du ska hitta en förvaring som passar just din arbetsplats. Välj mellan flera olika färger, utseenden, storlekar och utföranden som passar till din kontorsinredning. 

 • Skåp med jalusi
  Skåp med jalusi

  Behöver du möjlighet att låsa in känslig information eller andra saker är förvaringskombinationen med låsbar jalusi ett bra alternativ, oavsett om det är till kontoret eller arbetsrummet hemma. Jalusiskåpen är praktiska med mycket förvaringsutrymme och baksidan av skåpen är lika snygga som framsidan vilket gör att det går att använda skåpen som rumsavskiljare. Välj mellan ett flertal olika färger och storlekar som passar din arbetsplats.

 • Brandsäkra skåp
  Brandsäkra skåp
 • Laptop- & iPad-förvaring
  Laptop- & iPad-förvaring
 • Broschyrhylla
  Broschyrhylla

  Specialdesignad förvaring, praktiska hyllor och skåp med många olika användningsområden som bland annat förvaring för magasin och tidningar. Tycker du inte att Towerförvaring eller skjutdörrsförvaring passar för din arbetsplats finns broschyrställ som ytterligare alternativ. Ett broschyrställ är perfekt för väntrum, personalrum eller mässa där du vill visa upp produktkataloger eller andra tidningar. 

 • Öppna hyllor/skåp
  Öppna hyllor/skåp

  Välj bland alla våra hyllor och skåp, vi har ett brett utbud av öppna hyllor och skåp för ditt kontor eller arbetsplats. Öppna hyllor och skåp passar allra bäst för kontorsmaterial eller dokument som behövs användas speciellt ofta. Hyllorna finns i olika storlekar och färger för att passa in i alla miljöer. Letar du efter hyllor eller skåp med dörr eller skåp med jalusi har vi självklart det med. 

 • Postsortering
  Postsortering

  Postfack som maximerar er posthantering

  Över 50 000 nöjda kunder - Fri frakt - Snabba leveranser 

  Effektivisera företagets posthantering med rätt inredning. Här hittar ni allt från postfack, sorteringsskåp, sorteringshyllor och broschyrskåp för alla typer av kontor och arbetsplatser. 

  Få ordning på posthanteringen

  Med postfack på kontoret eller arbetsplatsen är det enkelt att skapa ordning och reda, samt hitta en bra struktur för företagets posthantering. Spana in vårt utbud av postfack och sorteringsskåp för att hitta en lösning till just er arbetsplats. Vi erbjuder smarta lösningar för en effektiv postsortering.

  Hittar ni inte vad ni söker? Tveka inte på att kontakta oss, vi hjälper er att hitta det ni behöver.

 • Tillbehör
  Tillbehör
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 248 kr 5 310 kr -20% 1198Leveranstid: 4-5 veckor
  Skåp 312 vit erbjuder tre lådor, två öppna hyllor samt en hylla med låsbar jalusi. Skåpet passar utmärkt på kontoret för att förvara diverse papper, pärmar etc.  Smålandsmöbler erbjuder smarta och fint designade förvaringsmöbler i massor av olika modeller. Med Smålandsmöblers förvaringsserie kan du enkelt inreda hela ditt kontor med en genomgående design.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 248 kr 5 310 kr -20% 1199Leveranstid: 4-5 veckor
  Skåp 312 björk erbjuder tre lådor, två öppna hyllor samt en hylla med låsbar jalusi. Skåpet passar utmärkt på kontoret för att förvara diverse papper, pärmar etc.  Smålandsmöbler erbjuder smarta och fint designade förvaringsmöbler i massor av olika modeller. Med Smålandsmöblers förvaringsserie kan du enkelt inreda hela ditt kontor med en genomgående design.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  3 592 kr 4 490 kr -20% 1193Leveranstid: 4-5 veckor
  Skåp 313 vit erbjuder tre lådor, två öppna hyllor samt en hylla med låsbar jalusi. Skåpet passar utmärkt på kontoret för att förvara diverse papper, pärmar etc.  Smålandsmöbler erbjuder smarta och fint designade förvaringsmöbler i massor av olika modeller. Med Smålandsmöblers förvaringsserie kan du enkelt inreda hela ditt kontor med en genomgående design.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  3 592 kr 4 490 kr -20% 1198Leveranstid: 4-5 veckor
  Skåp 313 vit erbjuder tre lådor, två öppna hyllor samt en hylla med låsbar jalusi. Skåpet passar utmärkt på kontoret för att förvara diverse papper, pärmar etc.  Smålandsmöbler erbjuder smarta och fint designade förvaringsmöbler i massor av olika modeller. Med Smålandsmöblers förvaringsserie kan du enkelt inreda hela ditt kontor med en genomgående design.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  3 592 kr 4 490 kr -20% 1197Leveranstid: 4-5 veckor
  Skåp 411 vit erbjuder tre öppna hyllor samt en hylla med låsbar jalusi. Skåpet passar utmärkt på kontoret för att förvara diverse papper, pärmar etc.  Smålandsmöbler erbjuder smarta och fint designade förvaringsmöbler i massor av olika modeller. Med Smålandsmöblers förvaringsserie kan du enkelt inreda hela ditt kontor med en genomgående design.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  3 592 kr 4 490 kr -20% 1199Leveranstid: 4-5 veckor
  Skåp 411 björk erbjuder tre öppna hyllor samt en hylla med låsbar jalusi. Skåpet passar utmärkt på kontoret för att förvara diverse papper, pärmar etc.  Smålandsmöbler erbjuder smarta och fint designade förvaringsmöbler i massor av olika modeller. Med Smålandsmöblers förvaringsserie kan du enkelt inreda hela ditt kontor med en genomgående design.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 952 kr 6 190 kr -20% 1195Leveranstid: 4-5 veckor
  Skåp 412 vit erbjuder tre lådor, tre öppna hyllor samt en hylla med låsbar jalusi. Skåpet passar utmärkt på kontoret för att förvara diverse papper, pärmar etc.  Smålandsmöbler erbjuder smarta och fint designade förvaringsmöbler i massor av olika modeller. Med Smålandsmöblers förvaringsserie kan du enkelt inreda hela ditt kontor med en genomgående design.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 952 kr 6 190 kr -20% 1198Leveranstid: 4-5 veckor
  Skåp 412 björk erbjuder tre lådor, tre öppna hyllor samt en hylla med låsbar jalusi. Skåpet passar utmärkt på kontoret för att förvara diverse papper, pärmar etc.  Smålandsmöbler erbjuder smarta och fint designade förvaringsmöbler i massor av olika modeller. Med Smålandsmöblers förvaringsserie kan du enkelt inreda hela ditt kontor med en genomgående design.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  2 992 kr 3 740 kr -20% 987Leveranstid: 3-5 dagar
  Tower förvaring 2 hyllor - vit är en smart förvaring som även kan användas som avskärmare mellan två skrivbord. Skåpen går att få med öppning på höger eller vänster sida och med låsbar dörr. Kombinera gärna din tower förvaring med de andra förvaringsmöblerna från Smålandsmöbler för att få ett fullt inrett kontor i stilren design.  Mått: 395x960x800...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  2 992 kr 3 740 kr -20% 1194Leveranstid: 3-4 veckor
  Tower förvaring 2 hyllor - björk är en smart förvaring som kan även användas som avskärmning mellan två skrivbord. Förvaringen går att få med öppning på höger eller vänster sida samt med låsbar dörr. Kombinera gärna din tower förvaring med de andra förvaringsmöblerna från Smålandsmöbler för att få ett fullt inrett kontor i stilren design. Mått:...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  3 488 kr 4 360 kr -20% 1197Leveranstid: 3-4 veckor
  Tower förvaring 2 hyllor - svart är en smart förvaring som även fungerar bra som avskärmning mellan två skrivbord. Förvaringen går att få med öppning på höger eller vänster sida och med låsbar dörr. Kombinera gärna din tower förvaring med de andra förvaringsmöblerna från Smålandsmöbler för ett komplett kontor i genomgående modern design. Mått: 395x960x800...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  3 488 kr 4 360 kr -20% 1193Leveranstid: 3-4 veckor
  Tower förvaring 2 hyllor - mörkgrå är en smart förvaring som även fungerar bra som avskärmning mellan två skrivbord. Förvaringen går att få med öppning på höger eller vänster sida och med låsbar dörr. Kombinera gärna din tower förvaring med de andra förvaringsmöblerna från Smålandsmöbler för ett komplett kontor i genomgående modern design.Mått:...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 592 kr 5 740 kr -20% 1000Leveranstid: 3-5 dagar
  Tower Förvaring är en smart förvaring med tre stycken hyllor anpassade för pärmar, förvaringen går även att använda som avskärmning mellan två skrivbord. Förvaringen erbjuder förvaring både på vänstra samt högra sidan vilket gör det möjligt för två kollegor att dela på samma förvaringsmöbel. Kombinera gärna din tower förvaring med de andra...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 792 kr 5 990 kr -20% 1198Leveranstid: 4-5 veckor
  Tower förvaring dubbelsidig 3 hyllor - björk är en smart förvaring som även kan användas som avskärmning mellan två skrivbord. Förvaringen erbjuder förvaring både på vänstra samt högra sidan vilket gör det möjligt för två kollegor att dela på samma förvaringsmöbel. Kombinera gärna din tower förvaring med de andra förvaringsmöblerna från Smålandsmöbler...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 792 kr 5 990 kr -20% 1193Leveranstid: 3-4 veckor
  Tower förvaring dubbelsidig 3 hyllor  - svart är en smart förvaring som även kan användas som avskärmare mellan två skrivbord. Förvaringen erbjuder förvaring både på vänstra samt högra sidan vilket gör det möjligt för två kollegor att dela på samma förvaringsmöbel. Kombinera gärna din tower förvaring med de andra förvaringsmöblerna från Smålandsmöbler för...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 792 kr 5 990 kr -20% 1197Leveranstid: 3-4 veckor
  Tower förvaring dubbelsidig 3 hyllor  - mörkgrå är en smart förvaring som även kan användas som avskärmare mellan två skrivbord. Förvaringen erbjuder förvaring både på vänstra samt högra sidan vilket gör det möjligt för två kollegor att dela på samma förvaringsmöbel. Kombinera gärna din tower förvaring med de andra förvaringsmöblerna från Smålandsmöbler...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  3 940 kr 5 290 kr Spara: 1 350 kr Leveranstid: 2-5 dagar
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Tower förvaring 3 hyllor - vit är en smart förvaring som även kan användas som avskärmare mellan två skrivbord. Skåpen går att få med öppning på höger eller vänster sida och med låsbar dörr. Kombinera gärna din tower förvaring med de andra förvaringsmöblerna från Smålandsmöbler för att få ett fullt inrett kontor i stilren design. Mått: 400x1230x800...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 392 kr 5 490 kr -20% 1000Leveranstid: 3-4 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Tower förvaring 3 hyllor - björk är en smart förvaring som även kan användas som avskärmning mellan skrivbord. Förvaringen går att få med öppning på höger eller vänster sida och med låsbar dörr. Kombinera gärna din tower förvaring med de andra förvaringsmöblerna från Smålandsmöbler för ett komplett kontor i genomgående modern design. Mått: 400x1230x800...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 392 kr 5 490 kr -20% 1000Leveranstid: 3-4 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Tower förvaring 3 hyllor - svart är en smart förvaring som kan användas som avskärmare mellan skrivbord. Skåpen går att få med öppning på höger eller vänster sida och med låsbar dörr. Kombinera gärna din tower förvaring med de andra förvaringsmöblerna från Smålandsmöbler för ett komplett kontor i genomgående modern design.Mått: 400x1230x800 (BxHxD)...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 392 kr 5 490 kr -20% 998Leveranstid: 3-4 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Tower förvaring 3 hyllor - mörkgrå är en smart förvaring som även kan användas som avskärmare mellan två skrivbord. Skåpen går att få med öppning på höger eller vänster sida samt med låsbar dörr. Kombinera gärna din tower förvaring med de andra förvaringsmöblerna från Smålandsmöbler för ett komplett kontor i genomgående modern design.Mått: 400x1230x800...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 990 kr 2 350 kr Spara: 360 kr 1087Leveranstid: 3-4 veckor
  Svart rullhurst med fyra lådor inklusive penninsats och centrallås. Hurtsen är tillverkad i laminat med bästa kvalitet som gör den perfekt för offentliga miljöer såsom kontor. Kombinera denna produkt med resterande produkter från Smålandsmöbler för att få ett komplett inrett kontor i fin design.  
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 990 kr 2 350 kr Spara: 360 kr 1084Leveranstid: 3-4 veckor
  Rullhurst med fyra lådor inklusive penninsats och centrallås. Hurtsen är tillverkad i mörkgrått laminat med bästa kvalité som gör den perfekt för offentliga miljöer såsom på kontoret. Kombinera denna produkt med resterande produkter från Smålandsmöbler för att få ett komplett inrett kontor i fin design.  
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 990 kr 2 350 kr Spara: 360 kr 1122Leveranstid: 3-4 veckor
  Ljusgrå rullhurst med fyra lådor inklusive penninsats och centrallås. Hurtsen är tillverkad i laminat med bästa kvalité som gör den perfekt för offentliga miljöer såsom kontor. Kombinera denna produkt med resterande produkter från Smålandsmöbler för att få ett komplett inrett kontor i fin design.  
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 990 kr 2 350 kr Spara: 360 kr 1106Leveranstid: 4-5 veckor
  Rullhurst med fyra lådor inklusive penninsats och centrallås. Hurtsen är tillverkad i eklaminat med bästa kvalitet som gör den perfekt för offentliga miljöer såsom kontor. Kombinera denna produkt med resterande produkter från Smålandsmöbler för att få ett komplett inrett kontor i fin design.  
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 448 kr 5 560 kr -20% 1197Leveranstid: 4-5 veckor
  Skåp 412 svart erbjuder tre lådor, tre öppna hyllor samt en hylla med låsbar jalusi. Skåpet passar utmärkt på kontoret för att förvara diverse papper, pärmar etc.  Smålandsmöbler erbjuder smarta och fint designade förvaringsmöbler i massor av olika modeller. Med Smålandsmöblers förvaringsserie kan du enkelt inreda hela ditt kontor med en genomgående design.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  8 344 kr 10 430 kr -20% 1000Leveranstid: 4-5 veckor
  Smålandsmöbler erbjuder smarta och fint designade förvaringsmöbler i massor av olika modeller. Med förvaringsmöbler håller du dina arbetsytor fria samtidigt som du får lättare att hålla ordning och reda på din arbetsplats.  Broschyrhylla - 420 ek erbjuder en smart förvaring för tidningar eller broschyrer och  passar utmärkt i tex väntrummet eller...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  7 952 kr 9 940 kr -20% 1000Leveranstid: 4-5 veckor
  Smålandsmöbler erbjuder smarta och fint designade förvaringsmöbler i massor av olika modeller. Med förvaringsmöbler håller du dina arbetsytor fria samtidigt som du får lättare att hålla ordning och reda på din arbetsplats.  Broschyrhylla - 420 vit erbjuder en smart förvaring för tidningar eller broschyrer och  passar utmärkt i tex väntrummet eller...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  7 952 kr 9 940 kr -20% 997Leveranstid: 4-5 veckor
  Smålandsmöbler erbjuder smarta och fint designade förvaringsmöbler i massor av olika modeller. Med förvaringsmöbler håller du dina arbetsytor fria samtidigt som du får lättare att hålla ordning och reda på din arbetsplats.  Broschyrhylla - 420 björk erbjuder en smart förvaring för tidningar eller broschyrer och  passar utmärkt i tex väntrummet eller...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  8 344 kr 10 430 kr -20% 999Leveranstid: 4-5 veckor
  Smålandsmöbler erbjuder smarta och fint designade förvaringsmöbler i massor av olika modeller. Med förvaringsmöbler håller du dina arbetsytor fria samtidigt som du får lättare att hålla ordning och reda på din arbetsplats.  Broschyrhylla - 420 svart erbjuder en smart förvaring för tidningar eller broschyrer och  passar utmärkt i tex väntrummet eller...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  8 344 kr 10 430 kr -20% 1000Leveranstid: 4-5 veckor
  Smålandsmöbler erbjuder smarta och fint designade förvaringsmöbler i massor av olika modeller. Med förvaringsmöbler håller du dina arbetsytor fria samtidigt som du får lättare att hålla ordning och reda på din arbetsplats.  Broschyrhylla - 420 mörkgrå erbjuder en smart förvaring för tidningar eller broschyrer och  passar utmärkt i tex väntrummet eller...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  8 344 kr 10 430 kr -20% 1000Leveranstid: 4-5 veckor
  Smålandsmöbler erbjuder smarta och fint designade förvaringsmöbler i massor av olika modeller. Med förvaringsmöbler håller du dina arbetsytor fria samtidigt som du får lättare att hålla ordning och reda på din arbetsplats.  Broschyrhylla - 420 ljusgrå erbjuder en smart förvaring för tidningar eller broschyrer och  passar utmärkt i tex väntrummet eller...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 488 kr 1 860 kr -20% 997Leveranstid: 4-5 veckor
  Smålandsmöbler erbjuder smarta och fint designade förvaringsmöbler i massor av olika modeller. Med förvaringsmöbler håller du dina arbetsytor fria samtidigt som du får lättare att hålla ordning och reda på din arbetsplats.  Lådinsats vit är en lådinsats för Smålandsmöblers förvaringsskåp som erbjuder mindre lådor om behovet finns.  Bredd: 35 cmHöjd: 37...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 488 kr 1 860 kr -20% 1000Leveranstid: 4-5 veckor
  Smålandsmöbler erbjuder smarta och fint designade förvaringsmöbler i massor av olika modeller. Med förvaringsmöbler håller du dina arbetsytor fria samtidigt som du får lättare att hålla ordning och reda på din arbetsplats.  Lådinsats björk är en lådinsats för Smålandsmöblers förvaringsskåp som erbjuder mindre lådor när behovet finns.  Bredd: 35 cmHöjd: 37...
 • 32 490 kr 10000Leverans 1-2 veckor
  Brandsäkert dokumentskåp med brandklass 60P och en kapacitet på 384 liter (24 st A4-pärmar), som uppfyller alla normala krav för kontors- och hemmaanvändning. Skåpet är testat och certifierat enligt NT Fire 017SP, med godkännande för 1 timmes brandtest. Test och certifiering har genomförts vid erkända Sveriges Tekniska Forskningsinstitut.Utrustat med...
 • 17 580 kr 10000Leverans 1-2 veckor
  Brandsäkert dokumentskåp med brandklass 120P och en kapacitet på 170 liter (16 st A4-pärmar), som uppfyller alla normala krav för kontors- och hemmaanvändning. Skåpet är testat och certifierat enligt NT Fire 017SP, med godkännande för 2 timmars brandtest. Test och certifiering har genomförts vid erkända Sveriges Tekniska Forskningsinstitut.Utrustat med...
 • 15 350 kr 10000Leverans 1-2 veckor
  Brandsäkert dokumentskåp med brandklass 120P och en kapacitet på 121 liter (10 st A4-pärmar), som uppfyller alla normala krav för kontors- och hemmaanvändning. Skåpet är testat och certifierat enligt NT Fire 017SP, med godkännande för 2 timmars brandtest. Test och certifiering har genomförts vid erkända Sveriges Tekniska Forskningsinstitut.Utrustat med...
 • 4 650 kr 9999Leverans 1-2 veckor
  Brandsäkert dokumentskåp med brandklass 60P och en kapacitet på 22 liter, som uppfyller alla normala krav för kontors- och hemmaanvändning. Skåpet är testat och certifierat enligt NT Fire 017SP, med godkännande för 1 timmes brandtest. Test och certifiering har genomförts vid erkända Sveriges Tekniska Forskningsinstitut.Utrustat med elektroniskt kodlås.
 • 3 390 kr 10000Leverans 1-2 veckor
  Brandsäkert dokumentskåp med brandklass 60P och en kapacitet på 17 liter, som uppfyller alla normala krav för kontors- och hemmaanvändning. Skåpet är testat och certifierat enligt NT Fire 017SP, med godkännande för 1 timmes brandtest. Test och certifiering har genomförts vid erkända Sveriges Tekniska Forskningsinstitut.Utrustat med elektroniskt kodlås.
 • 6 430 kr 10000Leverans 4-5 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Förvaringsskåp som är extra förstärkta för skolmiljö, med 7 st fack för iPads och surfplattor. Inbyggda strömuttag gör det möjligt att ladda surfplattorna när de är inlåsta.Välj mellan cylinderlås, eller hasp för hänglås.
 • 12 670 kr 10000Leverans 4-5 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Förvaringsskåp som är extra förstärkta för skolmiljö, med 15 st fack för iPads och surfplattor. Inbyggda strömuttag gör det möjligt att ladda surfplattorna när de är inlåsta.Välj mellan cylinderlås, eller hasp för hänglås.
 • 20 570 kr 10000Leverans 4-5 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  Mobilt förvaringsskåp på hjul, som är extra förstärkt för skolmiljö. Med 21 st fack för iPads och surfplattor. Inbyggda strömuttag gör det möjligt att ladda surfplattorna när de är inlåsta.Välj mellan cylinderlås, eller hasp för hänglås.
 • 11 390 kr 10000Leverans 4-5 veckor
  Mobilt förvaringsskåp på hjul, med 10 st fack för laptops. Varje hylla har en lättillgänglig stickkontakt på sidan för anslutning av laddare. Laptop-skåpet har en kraftig dörr som låses med ett 2-punktslås. Vagnen är utrustad med rejäla handtag på båda kortsidor och med stora låsbara länkhjul på sockeln, som gör vagnen lätt att flytta runt.
 • 18 790 kr 10001Leverans 4-5 veckor
  Mobilt förvaringsskåp på hjul, med 16 st fack för laptops. Varje hylla har en lättillgänglig stickkontakt på sidan för anslutning av laddare. Laptop-skåpet har två kraftiga dörrar som låses med ett 2-punktslås. Vagnen är utrustad med rejäla handtag på båda kortsidor och med stora låsbara länkhjul på sockeln, som gör vagnen lätt att flytta runt.
 • 20 190 kr 10000Leverans 4-5 veckor
  Mobilt förvaringsskåp på hjul, med 20 st fack för laptops. Varje hylla har en lättillgänglig stickkontakt på sidan för anslutning av laddare. Laptop-skåpet har två kraftiga dörrar som låses med ett 2-punktslås. Vagnen är utrustad med rejäla handtag på båda kortsidor och med stora låsbara länkhjul på sockeln, som gör vagnen lätt att flytta runt.
 • 22 490 kr 10000Leverans 4-5 veckor
  Mobilt förvaringsskåp på hjul, med 26 st fack för laptops. Varje hylla har en lättillgänglig stickkontakt på sidan för anslutning av laddare. Laptop-skåpet har två kraftiga dörrar som låses med ett 2-punktslås. Vagnen är utrustad med rejäla handtag på båda kortsidor och med stora låsbara länkhjul på sockeln, som gör vagnen lätt att flytta runt.
 • 26 190 kr 10000Leverans 4-5 veckor
  Mobilt förvaringsskåp på hjul, med 30 st fack för laptops. Varje hylla har en lättillgänglig stickkontakt på sidan för anslutning av laddare. Laptop-skåpet har två kraftiga dörrar som låses med ett 2-punktslås. Vagnen är utrustad med rejäla handtag på båda kortsidor och med stora låsbara länkhjul på sockeln, som gör vagnen lätt att flytta runt.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 488 kr 5 610 kr -20% Leveranstid: 4 veckor
  Postfack med skåp - vit har en modern design som passar bra in på tex kontoret för att enkelt sortera posten till personalen. Postförvaringen har fack där breven enkelt läggs in till rätt person. Under postfacken finns det en skiva som är utdragbar för att kunna förvara posten, papper etc på medan du sorterar upp till rätt person. Postförvaringen har även...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 192 kr 5 240 kr -20% Leveranstid: 4 veckor
  Postfack Hel Vit har en modern design som passar bra in på kontoret för att du enkelt ska kunna sortera posten till personalen. Postförvaringen har fack där breven enkelt läggs in till rätt person. Med postförvaringens 45 fack kan du enkelt skapa en organiserad miljö på ditt kontor. Serien ifrån Smålandsmöblers går att få i flera olika färgalternativ för...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 288 kr 5 360 kr -20% Leveranstid: 4 veckor
  Postfack - björk har en modern design som passar bra in på tex kontoret för att enkelt sortera posten till personalen. Postförvaringen har fack där breven enkelt läggs in till rätt person. Med postförvaringens 45 fack kan du enkelt skapa en organiserad miljö på ditt kontor.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 488 kr 5 610 kr -20% Leveranstid: 4 veckor
  Postfack - svart har en modern design som passar bra in på tex kontoret för att enkelt sortera posten till personalen. Postförvaringen har fack där breven enkelt läggs in till rätt person. Med postförvaringens 45 fack kan du enkelt skapa en organiserad miljö på ditt kontor.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 488 kr 5 610 kr -20% Leveranstid: 4 veckor
  Postfack - mörkgrå har en modern design som passar bra in på tex kontoret för att enkelt sortera posten till personalen. Postförvaringen har fack där breven enkelt läggs in till rätt person. Med postförvaringens 45 fack kan du enkelt skapa en organiserad miljö på ditt kontor.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 488 kr 5 610 kr -20% Leveranstid: 4 veckor
  Postfack - ljusgrå har en modern design som passar bra in på tex kontoret för att enkelt sortera posten till personalen. Postförvaringen har fack där breven enkelt läggs in till rätt person. Med postförvaringens 45 fack kan du enkelt skapa en organiserad miljö på ditt kontor.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 488 kr 5 610 kr -20% Leveranstid: 4 veckor
  Postfack - ek har en modern design som passar bra in på tex kontoret för att enkelt sortera posten till personalen. Postförvaringen har fack där breven enkelt läggs in till rätt person. Med postförvaringens 45 fack kan du enkelt skapa en organiserad miljö på ditt kontor.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 888 kr 6 110 kr -20% Leveranstid: 4 veckor
  Postfack med skåp - ek har en modern design som passar bra in på tex kontoret för att enkelt sortera posten till personalen. Postförvaringen har fack där breven enkelt läggs in till rätt person. Under postfacken finns det en skiva som är utdragbar för att kunna förvara posten, papper etc på medan du sorterar upp till rätt person. Postförvaringen har även...
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  4 888 kr 6 110 kr -20% Leveranstid: 4 veckor
  Postfack med skåp - mörkgrå har en modern design som passar bra in på tex kontoret för att enkelt sortera posten till personalen. Postförvaringen har fack där breven enkelt läggs in till rätt person. Under postfacken finns det en skiva som är utdragbar för att kunna förvara posten, papper etc på medan du sorterar upp till rätt person. Postförvaringen har...

Oavsett vilken typ av kontorsförvaring du skulle behöva till kontoret så hittar du den hos Elite. Vi erbjuder ett 40-tal olika förvaringsmöbler i 5 olika färger och träslag och vi kan nog påstå att vi har Sveriges bredaste sortiment av kontorsförvaring. Använd gärna filterfunktionen ovan för att hitta rätt bland all förvaring.

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan