Hurts med lådor– Dölj materialet på kontoret - Elite-Kontorsmöbler

Hurts 

 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  2 480 kr 2 980 kr Spara: 500 kr 939Åter i lager 20 juli
  Rullhurst med fyra lådor inklusive penninsats och centrallås. Hurtsen är tillverkad i björklaminat med bästa kvalité som gör den perfekt för offentliga miljöer såsom kontor. Kombinera denna produkt med resterande produkter från Smålandsmöbler för att få ett komplett inrett kontor i fin design.  
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  2 480 kr 2 980 kr Spara: 500 kr 8953-4 veckor
  Rullhurts med fyra lådor inklusive penninsats och centrallås. Hurtsen är tillverkad i vitt laminat med bästa kvalité som gör den perfekt för offentliga miljöer såsom kontor.  Kombinera denna produkt med resterande produkter från Smålandsmöbler för att få ett komplett inrett kontor i fin design.  
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  2 480 kr 2 980 kr Spara: 500 kr 1076Leveranstid: 4-5 veckor
  Rullhurst med fyra lådor inklusive penninsats och centrallås. Hurtsen är tillverkad i eklaminat med bästa kvalitet som gör den perfekt för offentliga miljöer såsom kontor. Kombinera denna produkt med resterande produkter från Smålandsmöbler för att få ett komplett inrett kontor i fin design.  
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  2 480 kr 2 980 kr Spara: 500 kr 1064Leveranstid: 3-4 veckor
  Svart rullhurst med fyra lådor inklusive penninsats och centrallås. Hurtsen är tillverkad i laminat med bästa kvalitet som gör den perfekt för offentliga miljöer såsom kontor. Kombinera denna produkt med resterande produkter från Smålandsmöbler för att få ett komplett inrett kontor i fin design.  
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  2 480 kr 2 980 kr Spara: 500 kr 1048Leveranstid: 3-4 veckor
  Rullhurst med fyra lådor inklusive penninsats och centrallås. Hurtsen är tillverkad i mörkgrått laminat med bästa kvalité som gör den perfekt för offentliga miljöer såsom på kontoret. Kombinera denna produkt med resterande produkter från Smålandsmöbler för att få ett komplett inrett kontor i fin design.  
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  2 480 kr 2 980 kr Spara: 500 kr 1116Leveranstid: 3-4 veckor
  Ljusgrå rullhurst med fyra lådor inklusive penninsats och centrallås. Hurtsen är tillverkad i laminat med bästa kvalité som gör den perfekt för offentliga miljöer såsom kontor. Kombinera denna produkt med resterande produkter från Smålandsmöbler för att få ett komplett inrett kontor i fin design.  

Hurts i kontor = smart förvaring!

Kontorsförvaring kan vara utmanande: lite rum och mycket papper skapar ofta kaos. När skrivbordet inte räcker till är hurts under skrivbord räddaren i nöden!

Ett klassiskt förvaringsskåp

Hurtsen är liten men gör stor skillnad – den kan stå diskret under skrivbordet eller som en extrayta vid sidan om bordet. Trots sin kompakta storlek rymmer den massa papper och småprylar som man gärna vill ha nära till hands, men helst inte på skrivbordet. En hurts är en klassiker inom förvaringsskåp - världen runt.

Rörlig kontorsförvaring

I och med att hurtsen står på hjul är den lätt att förflytta enligt humör och behov. Dessutom är den rustad med lås, vilket gör att du tryggt kan förvara privata dokument och andra papper i den och veta att bara du har tillgång till dem.  

 

När du beställer förvaringsskåp från oss garanterar vi kvalitet och hållbarhet, vilket vi visar genom en två års garanti. Bekanta dig med vårt breda sortiment av högkvalitativ kontorsförvaring här!

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan