Håg - Elite-Kontorsmöbler

Kategorier

Lista över produkter från tillverkare Håg

HÅG

HÅG - design, ergonomi och miljö sedan 1943

HÅG har utvecklat, tillverkat och marknadsfört egendesignade kontorsstolar sedan 1943. Vårt varumärke hör till de ledande i Europa och produkterna från HÅG finns i praktiskt taget hela världen.

Idag ingår HÅG i Scandinavian Business Seating, Skandinaviens ledande koncern inom design och tillverkning av kontorsstolar samt sittlösningar för privata och offentliga kontorsmiljöer. Koncernen äger de skandinaviska varumärkena HÅG, RBM och RH som samarbetar för att förverkliga koncernens vision: ”Göra världen till en bättre plats att sitta på”.

 • 3 288 kr 1000Leveranstid: 3 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  HÅG Capisco 8010 är en plaststol som levereras med sits och ryggstöd. Sitsen har en integrerad kudde för bättre komfort. Den sadelformade sitsen kan ställas in från låg sittställning hela vägen upp till stående arbetsställning. Du kan arbeta rörligt och dynamiskt, men ändå i full balans.
 • 6 590 kr 88Leveranstid: 4-7 dagar
  Tillgänglig i flera utföranden.
  HÅG Capisco 8106 levereras med sits och ryggstöd. Den sadelformade sitsen kan ställas in från låg sittställning upp till stående ställning. Du kan arbeta rörligt och dynamiskt, men ändå i full balans. Sitshöjd och djup samt ryggstödshöjd kan justeras på HÅG Capisco 8106. Gungmotståndet är justerbart och låsbart.  Välj själv sitthöjd, fotkryss-färg och...
 • 9 550 kr Leveranstid: 2-3 veckor
  Tillgänglig i flera utföranden.
  HÅG Capisco 8107 levereras med sits, ryggstöd och nackstöd. Den sadelformade sitsen kan ställas in från låg sittställning hela vägen upp till stående arbetsställning. Du kan arbeta rörligt och dynamiskt, men ändå i full balans. Sitshöjd, sitsdjup och ryggstödshöjd kan justeras. Gungmotståndet är justerbart och låsbart. Välj önskad sitthöjd, färg på...

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan