Belysning - Elite-Kontorsmöbler

Belysning 

Underkategorier

 • Skrivbordslampa
  Skrivbordslampa

  Att ha bra belysning på sin arbetsyta är viktigt, så viktigt att det finns rekommendationer på hur ljust det ska vara på en arbetsyta. En snygg skrivbordslampa hjälper också till att skapa din egna stil på kontoret. Vi har en uppsjö olika modeller som passar till manuellt skrivbord eller skrivbord som är höj och sänkbart där du kan se vilka som passar till just din arbetsplats. Välj mellan moderna kontorslampor med lite mer kantiga och fyrkantiga linjer eller klassiker med lite rundare och generösa former. Kika även in våra taklampor, bordslampor och golvlampor för att få kontoret fulländat.

 • Golvlampa
  Golvlampa

  I ett komplett rum behövs punktbelysning, det vill säga mindre spridda ljuskällor i rummet. Hos oss hittar du alla möjliga sorters golvlampor med olika designer som kompletterar och förhöjer intrycket av kontoret. Vilken golvlampa faller dig i smaken?

 • Vägglampa
  Vägglampa

  Vägglampan är praktiskt eftersom den inte tar upp någon golvyta men ändå ger den belysning du är ute efter, det är exempelvis en perfekt lösning om man vill belysa en tavla eller någon annan prydnad.  Vi har lösningen för ditt kontor, kika i vårt breda sortiment. Vi har garanterat något som passar. 

 • Glödlampa
  Glödlampa

  En snygg belysning lyfter ett helt kontor. Den klassiska glödlampan har delvis blivit utkonkurrerad av LED och halogen. Vi har ett brett utbud av glödlampor som passar till våra taklampor, golvlampor och vägglampor. 

 • Bordslampa
  Bordslampa

  Till skillnad från en skrivbordslampa så har bordslampan en mer estetisk funktion. En snygg bordslampa i receptionen eller entrén till företaget ger ett bra första intryck. Just nu är mässingslampor och nakna glödlampor hetaste modet. Vi har garanterat en bordslampa som passar för ditt kontor eller arbetsplats!

 • Taklampa
  Taklampa

  Hos oss hittar du ett stort sortiment av taklampor för de allra flesta rum. Här finner du en uppsjö av olika modeller och designer för ditt hem eller kontor. Välj den taklampa som passar allra bäst ihop med din övriga inredning, hos oss hittar du definitivt något som passar för just dig.  

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan