Skrivbordslampa | Elite - Elite-Kontorsmöbler

Skrivbordslampa 

 • 1 495 kr 99997Leverans 2-5 dagar
  En trendig, silverfärgad skrivbordslampa, med snyggt lamphuvud med yttre transparent skärm över silverfärgad kåpa. Armar och bordsfot med dekorativa räfflade detaljer. Mycket stor räckvidd och bra vinklingsmöjligheter. Vilket gör att den passar bra på ett större skrivbord.
 • 1 595 kr 99991Leverans 2-5 dagar
  Valencia LED skrivbordslampa har en stilren och modern design som går att få i svart, silver eller vit med kromade detaljer. Skrivbordslampan har en 3-ledad arm, ställbart lamphuvud, 3-stegs dimmer och timer som går att ställa in med automatisk avstängning, vilket i sin tur även sparar energi. Timern går att ställa in på 2, 4 eller 9 timmar och alla...
 • 1 595 kr 99993Leverans 2-5 dagar
  Asymmetrisk skrivbordslampa för kontor med höga krav på funktion och design. Svart, vit eller silver med kromade detaljer. 3-ledad arm, ställbart lamphuvud, 3-stegsdimmer och timer gör den till en mycket flexibel lampa. Möjlighet att välja automatisk avstängning med timer, vilket sparar energi. Timern kan ställas in på 2, 4 eller 8 timmar. Knapparna är...
 • 1 495 kr 99967Leverans 2-5 dagar
  En trendig skrivbordslampa i svart med guldfärgad reflektor på insidan av skärmen, som ger ett varmt och behagligt arbetsljus. Fin design med snygga svarta råa detaljer. 3-ledad arm, ställbart lamphuvud i 360°, 3-stegs touchdimmer placerad på lamphuvudets ovansida. En lampa som passar såväl på kontor som hotell och i liknande miljöer.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  887 kr 985 kr -10% 99976Leverans 2-5 dagar
  Funktionell, praktisk och snygg skrivbordslampa med steglös touchdimmer. Du slår av/på och reglerar dimmern med en knapp på ovansidan av lamphuvudet. Lampan är mycket flexibel och kan vridas i alla ledder. Den har en tunn och smäcker bordsfot.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  887 kr 985 kr -10% 99975Leverans 2-5 dagar
  Funktionell, praktisk och snygg skrivbordslampa med steglös touchdimmer. Du slår av/på och reglerar dimmern med en knapp på ovansidan av lamphuvudet. Lampan är mycket flexibel och kan vridas i alla ledder. Den har en tunn och smäcker bordsfot.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 346 kr 1 495 kr -10% 99982Leverans 2-5 dagar
  Elegant designad skrivbordslampa med stor räckvidd. Lamphuvud och bordsfot i stilrent, kvadratiskt formspråk. En lampa som passar den designmedvetne. Smart 4-stegs touchdimmer gör att du kan reglera ljusstyrkan efter behov med hjälp av knappen som sitter på ovansidan av lamphuvudet.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 346 kr 1 495 kr -10% 99992Leverans 2-5 dagar
  Elegant designad skrivbordslampa med stor räckvidd. Lamphuvud och bordsfot i stilrent, kvadratiskt formspråk. En lampa som passar den designmedvetne. Smart 4-stegs touchdimmer gör att du kan reglera ljusstyrkan efter behov med hjälp av knappen som sitter på ovansidan av lamphuvudet. Beställ online idag.
 • 890 kr 99663-5 arbetsdagar
  Ihopfällbar bordslampa med LED belysning. Touchknappar för dimmer och justering av färgtemperatur. 0,7 A USB-port för laddning av mobiltelefon mm. Bordslampan passar bra som skrivbordslampa till din arbetsplats på kontoret för att skapa en bättre arbetsmiljö.

Skrivbordslampa för kontor

Bra skrivbordslampor på kontoret bidrar till bättre arbetsmiljö. I vårt sortiment av skrivbordsbelysning hittar du enkelt en snygg skrivbordslampa som kombinerar funktion och design. Hos oss hittar du både moderna och mer traditionella arbetslampor som passar in på alla typer av kontor och arbetsplatser.

Handla skrivbordslampor för alla stilar och behov

Retro, klassisk, modern eller lekfull – oavsett inredningsstil har vi en lampa som passar din budget. Här hittar du allt från design lampor att fästa i bordsskivan till klassiska skrivbordslampor som står stadigt på arbetsytan.

Dagsljuslampa för arbetsplatsen

En skrivbordslampa som imiterar dagsljus är snäll mot ögonen, håller energin på topp och kan hjälpa till att förebygga huvudvärk. Med golvlampa Radial Floor – Twin simulerar du naturligt dagsljus genom att ställa in en ljuskurva som justerar ljusstyrka och färgtemperatur under dagen.

Bordslampor med justerbara armar

Skrivbordslampor med justerbara stativ passar utmärkt på kontoret. Då kan du rikta lampans ljus efter behov. Vi rekommenderar exempelvis bordslampa Type 75 från Anglepoise med stabil bordsfot, klämfäste eller fastmonterad bas och tre ställbara leder.

Skrivbordslampa led – spara pengar och ström

Slipp ansträngda ögon och arbeta mer effektivt, samtidigt som du sparar både pengar och ström. Köp en LED-lampa med lång livstid och behagligt ljus. Med skrivbordslampa Niila med automatisk avstängning värnar du om både plånbok och natur tack vare energisparande led lampa och Eco-timer som stänger av lampan efter fyra timmar.

Belysning med inbyggd mobilladdare

Med en lampa med inbyggd laddare i basen kan du ladda mobilen medan du arbetar, utan att behöva hålla reda på massa sladdar. Kolla till exempel in skrivbordslampa Singapore från Matting eller QLITE™ med QI-laddare, båda med laddare i basen som låter dig ladda din mobil trådlöst genom att lägga den på lampfoten.

Vill du vara säker på att du lyckas hitta rätt lampa till ditt skrivbord, kan du läsa vår artikel Skrivbordsbelysning – så här lyckas du för fler tips och råd. Söker du en taklampa för kontor, eller belysning till mötesrummet? I vårt breda utbud av kontorsbelysning hittar du allt från taklampor och bordslampor, till konferensbelysning och spotlights.

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan