Skrivbordslampa till kontoret från 875 kr - Elite-Kontorsmöbler

Skrivbordslampa 

 • 1 495 kr 99997Leverans 2-5 dagar
  En trendig, silverfärgad skrivbordslampa, med snyggt lamphuvud med yttre transparent skärm över silverfärgad kåpa. Armar och bordsfot med dekorativa räfflade detaljer. Mycket stor räckvidd och bra vinklingsmöjligheter. Vilket gör att den passar bra på ett större skrivbord.
 • 1 595 kr 99991Leverans 2-5 dagar
  Valencia LED skrivbordslampa har en stilren och modern design som går att få i svart, silver eller vit med kromade detaljer. Skrivbordslampan har en 3-ledad arm, ställbart lamphuvud, 3-stegs dimmer och timer som går att ställa in med automatisk avstängning, vilket i sin tur även sparar energi. Timern går att ställa in på 2, 4 eller 9 timmar och alla...
 • 1 595 kr 99993Leverans 2-5 dagar
  Asymmetrisk skrivbordslampa för kontor med höga krav på funktion och design. Svart, vit eller silver med kromade detaljer. 3-ledad arm, ställbart lamphuvud, 3-stegsdimmer och timer gör den till en mycket flexibel lampa. Möjlighet att välja automatisk avstängning med timer, vilket sparar energi. Timern kan ställas in på 2, 4 eller 8 timmar. Knapparna är...
 • 1 495 kr 99967Leverans 2-5 dagar
  En trendig skrivbordslampa i svart med guldfärgad reflektor på insidan av skärmen, som ger ett varmt och behagligt arbetsljus. Fin design med snygga svarta råa detaljer. 3-ledad arm, ställbart lamphuvud i 360°, 3-stegs touchdimmer placerad på lamphuvudets ovansida. En lampa som passar såväl på kontor som hotell och i liknande miljöer.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  887 kr 985 kr -10% 99976Leverans 2-5 dagar
  Funktionell, praktisk och snygg skrivbordslampa med steglös touchdimmer. Du slår av/på och reglerar dimmern med en knapp på ovansidan av lamphuvudet. Lampan är mycket flexibel och kan vridas i alla ledder. Den har en tunn och smäcker bordsfot.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  887 kr 985 kr -10% 99975Leverans 2-5 dagar
  Funktionell, praktisk och snygg skrivbordslampa med steglös touchdimmer. Du slår av/på och reglerar dimmern med en knapp på ovansidan av lamphuvudet. Lampan är mycket flexibel och kan vridas i alla ledder. Den har en tunn och smäcker bordsfot.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 346 kr 1 495 kr -10% 99982Leverans 2-5 dagar
  Elegant designad skrivbordslampa med stor räckvidd. Lamphuvud och bordsfot i stilrent, kvadratiskt formspråk. En lampa som passar den designmedvetne. Smart 4-stegs touchdimmer gör att du kan reglera ljusstyrkan efter behov med hjälp av knappen som sitter på ovansidan av lamphuvudet.
 • Tidsbegränsat specialerbjudande
  1 346 kr 1 495 kr -10% 99992Leverans 2-5 dagar
  Elegant designad skrivbordslampa med stor räckvidd. Lamphuvud och bordsfot i stilrent, kvadratiskt formspråk. En lampa som passar den designmedvetne. Smart 4-stegs touchdimmer gör att du kan reglera ljusstyrkan efter behov med hjälp av knappen som sitter på ovansidan av lamphuvudet. Beställ online idag.
 • 890 kr 99663-5 arbetsdagar
  Ihopfällbar bordslampa med LED belysning. Touchknappar för dimmer och justering av färgtemperatur. 0,7 A USB-port för laddning av mobiltelefon mm. Bordslampan passar bra som skrivbordslampa till din arbetsplats på kontoret för att skapa en bättre arbetsmiljö.

Kvalitetslampor till kontoret

Över 50 000 nöjda kunder - Prisgaranti - Snabba leveranser - Fri frakt

Att ha en ordentlig skrivbordslampa som ger bra belysning på kontoret är viktigt, så viktigt att det finns rekommendationer på hur ljust det ska vara på en arbetsyta. En snygg skrivbordslampa hjälper också till att skapa din egen stil på kontoret. Vi har en uppsjö av skrivbordslampor som passar till både ett manuellt skrivbord eller ett skrivbord som är höj och sänkbart.

Skrivbordslampor i flera varianter

Spana in vårt sortiment nedan och se vilka lampor som passar till just din arbetsplats. Välj mellan moderna kontorslampor med lite mer kantiga och fyrkantiga linjer eller klassiker med lite rundare och generösare former. Kika även in övrig belysning, såsom lampor till taket och golvet för att få kontoret fulländat.

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan