Hur ska ljuset vara på en arbetsplats? - Artiklar
Hur ska ljuset vara på en arbetsplats?

Hur ska ljuset vara på en arbetsplats?

När du säger ergonomi tänker de flesta på bra kontorsstolar eller justerbara skrivbord – men man glömmer ofta kontorsbelysningen, som också är en viktig del av arbetsmiljön.

Dålig belysning på kontoret leder till huvudvärk, koncentrationssvårigheter, kliande ögon och sömnproblem, men med rätt kontorsbelysning från Elite-kontorsmöbler får ni bukt på problemen. Vi arbetar enbart med material av hög kvalité, som ger er hållbara lösningar.

HUR SKA EN BRA BELYSNING VARA?

En tumregel är att belysningen på kontoret ska vara ergonomisk, men också effektiv och trivsam. Medarbetarna ska även kunna anpassa belysningen efter önskemål, t.ex. genom att ha en skrivbordslampa med böjbar arm på skrivbordet.

För att uppnå detta behöver ni använda olika typer av belysning. Vi har ett brett sortiment och kan erbjuda alla typer av belysning:

  •        Allmänbelysning t.ex. våra taklampor som tänder upp kontoret och ger jämn belysning i hela rummet.
  •        Punktbelysning - t.ex. våra skrivbordslampor eller annan belysning som tänder upp vissa delar av rummet.
  •        Bakgrundsbelysning - t.ex. våra vägglampor som ger en behaglig stämning i rummet och mattar ner känslan av starka strålkastare med hårt ljus.

Med kontorsbelysning från Elite-kontorsmöbler får ni hållbara lösningar och trivsamma kontor med pigga och glada medarbetare, som slipper besväras av huvudvärk och kliande ögon. 

Publicerad 2018-06-12 Artiklar 363

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan