Så väljer du kontorsmöbler för framgång och hälsa - Artiklar
Så väljer du kontorsmöbler för framgång och hälsa

Så väljer du kontorsmöbler för framgång och hälsa

VI LISTAR KOMFORT, FUNKTION OCH FORM

När du ska köpa kontorsmöbler och inreda kontorslandskap finns det egentligen bara två ledord: hälsa och ergonomi. Du bör alltid välja komfort och funktion före form, men gärna alla tre, om det går. Hos oss behöver du inte välja, på Elite erbjuder vi alla tre.

1. KONTORSMÖBLERNAS KOMFORT

En heltidsanställd tillbringar mer tid på jobbet än hemma, därför är det viktigt för oss att erbjuda bekväma kontorsmöbler, som ger kroppen det stöd den behöver.

Bäst komfort uppnås med ergonomiska kontorsmöbler, som t.ex. att medarbetarna har höj- och sänkbara skrivbord och ergonomiska kontorsstolarvid sina kontorsplatser.

Se hela utbudet av våra justerbara skrivbord och kontorsstolar!

2. KONTORSMÖBLERNAS FUNKTION

Dagens moderna kontor innebär ofta att möten och konferenser sker sida vid sida med telefonsamtal och enskilt arbete – Se till att det finns möjlighet för allt, genom att inreda kontorslandskap med olika slags kontorsmöbler och arbetsstationer.  

      • Skapa lugnare arbetsytor för enskilt arbete med ordentliga kontorsstolar och skrivbord. Skärma av med olika typer av ljudabsorbenter. Komplettera gärna med växter som ger en känsla av lugn och ro.

För bästa ljudabsorption rekommenderar vi att kombinera olika typer av ljudabsorbenter. Du kan t.ex. kombinera våra bordsskärmar och takabsorbenter.

Se hela vårt utbud av ljudabsorbenter här!

Erbjud flexibla och dynamiska arbetsytor där medarbetarna kan anpassa sig till vart eller hur de vill arbeta.Inred med mer ”moderna kontorsmöbler”, som t.ex. soffor eller sittpuffar. 

3. KONTORSMÖBLERNAS FORM

Som tur är har dagens ergonomiska kontorsmöbler mer än bara funktion och komfort – de har även snygg design.

Därför behöver du inte välja när du handlar från oss på Elite. Vi erbjuder våra kunder att skapa en röd tråd genom hela kontorets design vad gäller färg, form och material.

Med tanke på att vi spenderar mer tid på kontoret än hemma, så är det viktigt att ha en trivsam miljö som inspirerar kollegorna – för då kommer de även att göra ett bättre jobb.

Publicerad 2018-06-12 Artiklar 2569

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan