Kontorsinredning 2019 - 3 trendiga måsten på kontoret - Artiklar
Kontorsinredning 2019 - 3 trender du inte vill missa

Kontorsinredning 2019 - 3 trender du inte vill missa

2019 är här! Men vad innebär det för kontorsinredningen egentligen? Här delar vi med oss av de 3 största trenderna när det kommer till att inreda kontor 2019.

1. Fortsatt fokus på hälsan

Arbetet för en hälsosammare arbetsplats är här för att stanna. Visste du exempelvis att de allra flesta valt att inreda sina kontor med ergonomiska kontorsmöbler? Vi vet att detta kommer fortsätta vara en viktig kontaktpunkt under 2019.

Så, hur inreder man kontoret för hälsan?

2. Bås eller ljuddämpande möbler

I öppna planlösningar kan det vara svårt att ha ett stillsamt telefonmöte eller att koncentrera sig ordentligt på en särskild uppgift. Bås eller ljuddämpande möbler är en populär trend på kontor 2019: de anställda får ett utmärkt privat utrymme där man kan jobba ostört även i ett öppet kontorslandskap.


3. Färg, färg och åter färg

Vi ser en tydlig trend av att färgglada kontorsmöbler får allt större utrymme på våra arbetsplatser – en trend som bidrar till att skapa en positiv och livlig atmosfär för de anställda.

  • Färg ger större arbetsglädje

    Dagarna i de mörka och stränga kontoren har gått vidare till ett nytt koncept med större arbetsglädje – som hjälper individer att vara mer kreativa och produktiva.
  • Ska man satsa på diskret eller mer djärv färgsättning? 

    Du väljer själv. Färg kan användas djärvt på väggar eller mattor eller på ett mer diskret sätt genom användning av möbler och väggrafik i färgglada toner.

Läs gärna den här artikeln om hur färger kan påverka oss och hur du ska tänka när du ska välja färg till kontoret.

Publicerad 2019-01-08 Artiklar 6821

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan