Classic Hög Kassastol med Fotring - Elite-Kontorsmöbler

Classic Hög Kassastol med Fotring

Hög kassastol med god sittkomfort, är praktisk och robust också i tuffare miljöer. Polyuretan utmärker sig likaså med att klara många olika typer av vätskor och kemikalier och är dessutom rengöringsvänligt.

Mer detaljer

1101/R
Ny produkt

2 520 krexkl. moms

Leveranstid: 1-3 dagar

- +

Tillbehör

 
Mer info
  • Praktisk och behaglig kvalitetsstol med sits och rygg i formstöpt PU-skum.
  • Praktiskt handtag i ryggstödet när man behöver flytta på stolen.
  • Sits och rygg ställer man enkelt in med "euromatic-mekaniken"
  • Ryggstödet 16° framåt och 6° bakåt, sitsen 12° framåt och 5° bakåt.

Polyuretan-skum ger en god sittkomfort, är praktisk och robust också i tuffare miljöer. Polyuretan utmärker sig likaså med att klara många olika typer av vätskor och kemikalier och är dessutom rengöringsvänligt.

  • Denna Kassastol är med stålkryss Ø56 cm, glidfötter och fotring.
  • Sitsens Mått: 39 x 39 cm
  • Ryggstödets Mått: 37 x 26 cm
  • Sitthöjd: 63 - 89 cm

Classic Kassastol är framtagna av material av högsta kvalitet och ger därmed en lång hållbarhet – också där arbetsmiljön är krävande, och genomtänkt design så att stolarna har en solid och driftsäker konstruktion.

Det viktigaste när man väljer stol är att stolen är behaglig att sitta på och att den ska vara enkel att ställa in. Vi har utvecklat den speciella EUROMATIC mekaniken som vi monterar på alla våra universalstolar.

EUROMATIC ger en enkel och steglös inställning av sits och rygg. Med hjälp av två små gaspatroner där handtagen är placerade på var sida under sitsen, vänstra handtaget kan man med sin kroppsvikt steglöst justera sitsvinkeln 11° framåt och 3° bakåt. Så snart man släpper handtaget så är inställningen låst. Detsamma gäller för ryggstödet, med det högra handtaget justerar man ryggstödet 16° framåt och 6° bakåt.

19 andra produkter i samma kategori:

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan