Broschyrhylla - 420 Ek - Elite-Kontorsmöbler
Broschyrhylla - 420 Ek Kampanj

Broschyrhylla - 420 Ek

Smålandsmöbler erbjuder smarta och fint designade förvaringsmöbler i massor av olika modeller. Med förvaringsmöbler håller du dina arbetsytor fria samtidigt som du får lättare att hålla ordning och reda på din arbetsplats. 

Broschyrhylla - 420 ek erbjuder en smart förvaring för tidningar eller broschyrer och  passar utmärkt i tex väntrummet eller receptionen. 

Mer detaljer

Prissänkt!
CS-OA-80-420
Ny produkt
Tidsbegränsat specialerbjudande

8 344 krexkl. moms

Ord.pris: 10 430 krexkl. moms

Spara: -20%

Leveranstid: 4-5 veckor

- +

 
Mer info

Smålandsmöblers förvaringsmöbler håller en hög kvalitet samt en klassisk och tidlös design. Här får du funktionell förvaring kombinerat med en väldesignad och praktisk möbel. Kombinera de olika förvaringsmöblerna från Smålandsmöbler för att få ett komplett kontor i genomgående design. Inred med samma färg genom hela kontoret för en stilren miljö eller kombinera de olika färgerna på förvaringen med varandra för ett unikt inrett kontor.

All förvaring går att få med lås så att du enkelt kan låsa de skåp som obehöriga inte får ha tillgång till. Handtagen på förvaringen är tillverkade i borstat aluminium och toppen på förvaringsmöblerna tillverkas i förstärkt 22 mm tjockt material för att även kunna fungera som avlastningsytor. All förvaring är slittålig och tillverkat i bra material för att kunna klara av de påfrestningar som förekommer i kontorsmiljöer.

Förvaringsmöblerna har en lika elegant baksida som framsida, vilket gör att de även fungerar utmärkt som rumsavdelare. Tack vare seriens uppbyggnad med flera olika färgval och utföranden är det enkelt att anpassa möblerna utifrån olika miljöer samt personliga behov.

Behöver du hjälp med att välja rätt, kontakta gärna oss så hjälper vi dig.

 

 
Specifikationer
Höjd1725
Bredd800
Djup415
DörrarNej
JalusiNej
LådorNej
På hjulNej
SkjutdörrarNej
TidsskriftförvaringJa
Garanti3 år
MonteringLevereras färdigmonterad

5 andra produkter i samma kategori:

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan