HÅG Capisco 8106 | 7 390kr - Elite-Kontorsmöbler

HÅG Capisco 8106, kontorsstol för aktivt sittande

HÅG Capisco 8106 är en ergonomisk kontorsstol som har en modern och stilren design. Den sadelformade sitsen erbjuder bra komfort och hög ergonomi, stolen kan enkelt justeras från låg sittställning upp till stående ställning. 

HÅG Capisco 8106 erbjuder användaren att arbeta rörligt och dynamiskt men ändå i full balans. Stolen har justerbar sitthöjd, justerbart ryggstödshöjd samt justerbart och låsbart gungmotstånd. HÅG Capisco 8106 passar utmärkt för den som vill ha ett aktivt sittande, kunna justera sittställning samt motverka negativa effekter på kroppen.

Välj utförande nedan. 

Mer detaljer

Prissänkt!
Ny produkt
Tidsbegränsat specialerbjudande

9 461 krexkl. moms

Ord.pris: 13 712 krexkl. moms

Spara: -31%

Leveranstid: 2-3 veckor

- +

 
Mer info

Vilken storlek behöver du?

150 mm (sitthöjd 410-550 mm): Rekommenderas för dig som är under 165cm lång och enbart vill kunna använda stolen i sittläge. Alltså ej sitt/stå.

200 mm (sitthöjd 485-660 mm): Rekommenderas för dig som är över 165cm lång och enbart vill kunna använda stolen i sittläge. Alltså ej sitt/stå.

265 mm (sitthöjd 570-810 mm): Rekommenderas för dig som vill kunna variera mellan sittande samt sitt/stående ställning. Är du lite kortare rekommenderar vi att du väljer till en fotring för att uppnå bästa sittställning. 

HÅG Capisco-stolen, 8106, är inspirerad av ryttarens sadel och sittställning. Ingen annan sitter så aktivt som en ryttare på sin häst. Kontorsstol inspirerar till rörelse, variation och nya, naturliga sittställningar.

På en HÅG Capisco 8106 kan du sitta så högt eller så lågt du vill. Sätt dig ner och justera stolen från normal höjd till halvstående ställning. Ingen annan arbetsstol är så väl anpassad för arbetsytor med varierande höjd och passar så bra för höj- och sänkbara skrivbord. 

Med en HÅG Capisco 8106 kan du variera din sittställning och sitta både i "normal" framåt ställning, sitta bakåtvänt och använda ryggstödet som ett stöd för magen samt sitta snett. Allt för att få en sån stor variation som möjligt under arbetsdagen för att undvika skador på kroppen. 

Den prisvinnande designen smälter även in i kreativa mötesrum och på alla andra platser där du vill arbeta och röra dig på ett annorlunda sätt. Upptäck de stora fördelarna med denna unika sittlösning.

29024_fit_800.jpg• BalancedMovementMechanism™ (balanserad följsam gungfunktion bakåt och framåt)
• Underrede i svart- eller silverlack.Vänligen specificera färg vid beställning.
• Låsbar sits 
• Anpassad till standard och mellanhöga arbetsplatser (bordshöjd från 72 cm)
• Sitthöjdsreglering
• Sittdjupsreglering 
• Rygghöjdsreglering 
• Fotkryss i silver med integrerade fotstödsplattor (svart finns som tillval utan kostnad, vänligen specificera vid order)
• Individuell reglering av gungmotståndet bakåt 
• Sitthöjder: Liftomat 150 mm =  410-550, Liftomat 200 mm =  485-660, Liftomat 265 mm =  570-810Önskas annat tyg eller färg, kontakta oss för offert.

 
Specifikationer
ArmstödJa
NackstödNej
FärgSvart
Garanti10 år

Tillbehör

30 andra produkter i samma kategori:

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan