Sarpsborg Kontorsstol AS6000 - Tyg

AS6000 Kontorsstol i Tyg - Bästsäljare

Kontorsstol AS6000 är en av våra bästsäljare bland ergonomiska kontorsstolar. Den ergonomiska kontorsstolen har en hög komfort med sina flera funktioner och erbjuder en bra sittställning genom hela arbetsdagen. AS6000 har även en väldigt fin design i svart textil som ger ett elegant intryck. 

Kontorsstolen har en högrygg med justerbart nackstöd vilket ger en bra avlastning för nacken samt skuldrorna. Stolen har en låsbar synkron gunga, justerbart sätesdjup samt justerbara armstöd. 

Kontakta oss gärna vid frågor så hjälper vi dig. 

Mer detaljer

K104083
Ny produkt

3 990 krexkl. moms

Leveranstid: 1-5 arbetsdagar

- +

 
Mer info

Kontorsstol AS6000 är en modern kontorsstol som har en stilren design med svart textil och ett underrede i kromat stål. Kontorsstolen har en hög rygg med justerbart nackstöd som erbjuder god avlastning för skuldror samt nacke. Den ergonomiska kontorsstolen har även en låsbar synkron gunga, funktionen erbjuder en bra sittställning även när du lutar dig framåt eller bakåt. Stolen har även ett justerbart sittdjup samt höj- och sänkbara armstöd. Självklart är även sitthöjden justerbar. 

När du ställt in stolen utifrån användaren kan kontorsstolen vara med och förhindra vanliga skador på rygg, nacke och axklar. Dessa skador kan lätta uppstå när du sitter i fel ställning under arbetsdagarna. Med kontorsstol AS6000 kan du enkelt justera alla inställningar utifrån din kropp för att uppnå högsta komfort. 

AS6000.JPG

 
Specifikationer
Sitthöjd485 - 565
Sittdjup550
Sittbredd500
ArmstödJa
NackstödJa
FärgSvart
Garanti2 år

Tillbehör

30 andra produkter i samma kategori:

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan