Malmstolen 6000, Kontorsstol - Elite-Kontorsmöbler

Malmstolen 6000, Kontorsstol

Malmstolen 6000 är en ergonomisk kontorsstol som passar utmärkt för den som är noggrann och vill ha total kontroll över rörligheten i stolen. 

Kontorsstolen är en manuell arbetsstol utan gungfunktion. Justera stolen som du själv vill och lås sedan i önskat läge. Stolen är en funktionell kontorsstol som passar bäst för dig som inte arbetar i sittande ställning hela dagen.

Välj utförande nedan.

Mer detaljer

Ny produkt

7 340 krexkl. moms

- +

 
Mer info

Malmstolen 6000 är en kontorsstol där du får full kontroll över stolens alla rörelser då den inte inte har någon gungfunktion. Kontorsstolen passar bäst för dig som behöver sitta stadigt men inte arbetar i sittande ställning hela dagen. 

Stolens lutning kan steglöst justeras framåt samt bakåt för att sedan låsas. Ryggstödet samt stolens sitthöjd går även att steglöst höja och sänka. Kontorsstolen erbjuder även ett ryggstöd där det går att justera lutningen på samt ett justerbart sittdjup.  

Armstöden är ett bra tillbehör för den som vill kunna variera sin arbetsställning, armstöden är justerbara för att enkelt ställa in efter behov.

Under fliken "video" kan du se hur du enkelt ställer in kontorsstolens alla funktioner. 

 
Specifikationer
Sitthöjd45-56 cm
Sittdjup46 cm
Sittbredd47 cm
Ryggstödsbredd42 cm
Ryggstödshöjd61 cm
NackstödJa
 
Video


30 andra produkter i samma kategori:

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan