Malmstolen R7, Kontorsstol - Elite-Kontorsmöbler

Malmstolen R7, Kontorsstol

Malmstolen R7 en ergonomisk kontorsstol som passar utmärkt för kontoret där du delar på kontorsstolarna med dina kollegor. Den ergonomiska kontorsstolen erbjuder bra komfort och du kan enkelt anpassa inställningarna utifrån det personliga behovet. 

Malmstolen R7 går att få med eller utan armstöd samt i tre olika färger. 

Välj utförande nedan.

Mer detaljer

Ny produkt

8 230 krexkl. moms

- +

 
Mer info

Malmstolen R7 är en mycket ergonomisk kontorsstol som enkelt går att anpassa utifrån användaren, kontorsstolen passar utmärkt för dig som delar på kontorsstolen med dina kollegor. 

Kontorsstolen erbjuder god komfort med ett självformande RelActive-ryggstöd med ZenXit inbyggt i skummet som ger extra bra stöd och avlastning. Den ergonomiska kontorsstolen har även en sits med en mjuk rundad vattenfallsfront som minskar risken för tryck mot nerver och blodkärl i knävecken.  

När kontorsstolen är inställd rätt utifrån användaren har gungan en mycket god balansering som gör kontorsstolen väldigt följsam. Gungans hårdhet justeras enkelt utifrån användarens längd samt vikt. Ryggstödet går att höja samt sänka steglöst och har även steglös lutning. Den ergonomiska kontorsstolen erbjuder även steglös höj- och sänkbar sitthöjd, justerbart sittdjup samt justerbara armstöd. Under fliken "video" kan du se hur du enkelt använder stolens alla inställningar. 

Armstöden är ett bra tillbehör för den som vill kunna variera sin arbetsställning, armstöden är justerbara för att enkelt ställa in efter behov.

Viknackstödet som kontorsstolen erbjuder är ett utmärkt tillbehör som avlastar hals- och nackmuskler. Nackstödet erbjuder bra suport när du använder dig av gungfunktionen på stolen och arbetar i en bakåtlutad ställning då och då.

Malmstolen R7 hjälper till att förhindra vanliga skador som kan uppstå vid fel sittställning under en längre tid. Kontorsstolen med sina många inställningsmöjligheter hjälper till att förhindra axel-, nack- och ryggskador. Den ergonomiska kontorsstolen är även godkänd för 24 timmars användning. 

 
Specifikationer
Sitthöjd45-54 cm
Sittdjup46 cm
Sittbredd47 cm
Ryggstödsbredd42 cm
Ryggstödshöjd61 cm
NackstödJa
 
Video

30 andra produkter i samma kategori:

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan