Hurts Björk - Elite-Kontorsmöbler

Hurts Björk

Rullhurst med fyra lådor inklusive penninsats och centrallås. Hurtsen är tillverkad i björklaminat med bästa kvalité som gör den perfekt för offentliga miljöer såsom kontor.

Kombinera denna produkt med resterande produkter från Smålandsmöbler för att få ett komplett inrett kontor i fin design.  

Mer detaljer

Prissänkt!
CS-BC-104
Ny produkt
Tidsbegränsat specialerbjudande

1 690 krexkl. moms

Ord.pris: 2 090 krexkl. moms

Spara: 400 kr

Leveranstid: 3-5 dagar

- +

 
Mer info

Smålandsmöblers kontorsförvaring är en serie som vi varmt rekommenderar. Serien är tillverkad i bästa kvalitet för att klara av alla påfrestningar som kan uppstå i offentliga miljöer såsom på ett kontor. Samtidigt som den ska erbjuda bästa möjliga förvaring.

Hurtsen är tillverkad i björklaminat och har en förstärkt ovansida som är 22 mm tjock för att även kunna fungera som avlastningsyta. Handtagen är tillverkade i borstat aluminium.

Våra förvaringsmöbler har en klassisk och tidlös design i hög kvalitet som erbjuder funktionell förvaring samtidigt som förvaringen är väldesignad. Alla våra förvaringsmöbler finns även som standard i över 150 olika kombinationer som alla går att kombinera fint med varandra. Detta gör det även möjligt att anpassa förvaringen utifrån alla olika miljöer, då det finns en uppsjö med färgkombinationer.

 

 
Specifikationer
Höjd580
Bredd430
Djup550
MaterialNej
DörrarNej
JalusiNej
LådorJa
SkjutdörrarNej
TidsskriftförvaringNej
MaterialNej
Garanti3 år

30 andra produkter i samma kategori:

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan