Golvskärm Softline 30 mm (Komplett) - Elite-Kontorsmöbler

Golvskärm Softline 30 mm (Komplett)

Softline är en ljudabsorberande golvskärm som lever upp till den moderna arbetsplatsens krav på funktionalitet. Dessa skärmar får ett nytt djup; 30mm, vilket resulterar i en nättare, ljudabsorberande skärm.

Skärmen passar bra i tex. stora kontorslandskap för att på ett enkelt och snyggt sätt dämpa ljudnivån och skapa en bättre arbetsro.

I detta paket ingår svarta ben.

Välj utförande nedan. Måtten är angivna Bredd X Höjd.

Mer detaljer

Prissänkt!
Ny produkt

1 584 krexkl. moms

Ord.pris: 1 760 krexkl. moms

Spara: -10%

- +

 
Mer info

Den tidlösa klassikern Softline finns nu i en lite tunnare variant; Softline 30. Den tunnare karaktären ger ett nättare intryck utan att förlora den avskärmande effekten. Trots att den är tunnare, klarar skärmen av att absorbera ljud för att skapa ett bra ljudlandskap. Spännande eller diskreta skärmkombinationer skapas genom valet av färg och textil. Två nya, prisvärda standardtyger presenteras: Dox och Salsa.

Softline 30 är ett optimerat urval av de tre mest populära golvskärmarna. I detta kompletta paket, ingår svarta ben för fristående alternativt påbyggnadsskärm. Dessa skärmar får ett nytt djup; 30mm, vilket resulterar i en nättare, ljudabsorberande skärm. Standardtyger är Dox (A) och Salsa (B). Benen ökar skärmhöjden med 50 mm. Höjdmåttet avser skärm utan ben.
 

Standardfärger 

Untitled-1.jpg

 
Specifikationer
Garanti5 år

6 andra produkter i samma kategori:

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan