Vitt höj- och sänkbart skrivbord 2 990:- | Elite-Kontorsmöbler

Höj- & sänkbart skrivbord vitt (Snö), Vitt stativ & vit skiva

Det höj- och sänkbara skrivbordet är ett stabilt skrivbord av hög kvalitet och med en modern och smakfull design. Skrivbordet har ett vitt motordrivet stativ samt en vit kraftig skiva med en yta av laminat som tål alla de påfrestningar som kan tänkas uppstå på ett kontor. 

Det höj- och sänkbara skrivbordet passar ypperligt för dig som enkelt vill kunna variera din arbetsställning under dagen. 

Välj storlek på bordsskiva nedan.

Mer detaljer

Prissänkt!
Ny produkt
Tidsbegränsat specialerbjudande

2 990 krexkl. moms

Ord.pris: 4 990 krexkl. moms

Spara: 2 000 kr

Leveranstid: 3-5 dagar

- +

 
Mer info

Över 100 olika färg- och storlekskombinationer - ett skrivbord för alla kontor

Skrivbordet har en fin och modern design med vit bordsskiva och vitt stativ. Det höj- och sänkbara skrivbordet går att få i många olika storlekar för att enkelt kunna anpassas utifrån olika miljöer samt behov. Skrivbordet går även att få i andra färger på både skivan samt stativet. 

Det T-formade vitlackerade stativet är väldigt stabilt och erbjuder maximalt med benutrymme under skrivbordet. Stativet har även en väldigt flexibel konstruktion och kan enkelt justeras i bredd för att passa olika stora bordsskivor, detta gör det enkelt för dig som i framtiden vill uppdatera din storlek på skrivbordet med att bara köpa en ny skiva. 

Det höj- och sänkbara skrivbordet har en 22 mm tjock bordsskiva som består utav en spånskiva med hög densitet med en yta av vit laminat. Detta gör att borde klarar av det höga slitage som kan uppstå i moderna kontorsmiljöer.

Bordet väger mellan 30–38 kg beroende på storleken på bordsskivan.

Bordsskivan kommer inte med förborrade hål. Skivan skruvas enkelt fast i stativet underifrån.

För att enkelt hålla ordning och reda på din arbetsplats rekommenderar vi att du väljer till ett kabeldike till ditt skrivbord för dina kablar samt våra tillbehörsset så du på ett snyggt och ordnat sätt kan förvara dina papper, pennor etc på skrivbordet. Glöm inte att en arbetsplatsmatta kan vara nödvändig ifall du planerar att stå upp och jobba vid ditt skrivbord då mattan erbjuder en mjuk dämpning. 

Kontakta gärna oss så hjälper vi dig att välja rätt storlek på ditt skrivbord samt välja ut en bra ergonomisk kontorsstol som uppfyller dina krav om behovet finns. 

Öka din förbränning genom att jobba ståendes

Om du står upp och jobbar förbränner du cirka 45 kalorier mer i timmen – 1800 kcal mer på en arbetsvecka – 80 000 kcal mer på ett år – jämfört med att sitta ner. I kalorier motsvarar det ungefär att springa 10 maratonlopp per år!

Detta beror förstås på att kroppens muskler aktiveras och används till en högre grad än när du sitter ner och jobbar.

Håll dig frisk - stå mer

Många stillasittande timmar i vardagen ökar risken för vanliga folksjukdomar som övervikt, diabetes, högt blodtryck, samt hjärt- och kärlsjukdomar.

I upprättstående läge minskar mängden skadliga blodfetter och blodsockernivån sjunker. Det skapar bättre förutsättningar för friska kärl och ett friskt hjärta.

Smärtfri vardag - ställ dig upp

Långa stunder av stillasittande ger ofta värk i rygg, nacke och skuldror. Vilket är starka signaler på att vi sitter ner för mycket.
Belastningen på ryggens diskar ökar när du sitter ner och ju mer framåtlutad ställning du har på stolen, desto högre belastning läggs på ryggen, som svarar med smärta.

Höj upp bordet, ställ dig upp och aktivera kroppens muskler istället.

3ar.pngMiljö

Alla komponenter är tillverkade med så liten miljöpåverkan som möjligt. Tillverkningen av stativet följer ISO9001 samt ISO14001. Alla material håller EU miljöstandard.

3ar.png3 års garanti

Vi erbjuder hela 3 års garanti på bordsstativet.

comb10_002.jpg

 
Specifikationer
Färg stativVitt
Färg bordsskivaVit
Antal motorer1
Lyftkraft100 kg
Drifthastighet25 mm/sek
Typ av justeringElektrisk
Slaglängd500 mm
Höjdjustering (inkl. bordsskiva)695 - 1160 mm
Bredd stativ900 - 1600 mm
Djup stativ600 mm
Fotdjup600 mm
Garanti3 år

Tillbehör

30 andra produkter i samma kategori:

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan