Höj- och sänkbart hörnskrivbord 3- ben, silverstativ och vit skiva - Elite-Kontorsmöbler

Höj- och sänkbart hörnskrivbord 3- ben, silverstativ och vit skiva

Höj- och sänkbart hörnskrivbord 3- ben, silver/grått stativ och vit skiva har en fin design med en sväng bordsskiva som erbjuder en stor yta till dina saker. Skrivbordets höjd justeras enkelt med en knapp som sitter på bordsskivans kant, med knappen kan du enkelt höja samt sänka skrivbordet och anpassa det utifrån ditt behov under hela arbetsdagen. 

Den svängda bordsskivan är laminerad på båda sidorna, vilket innebär att du kan välja att montera bordet med svängen på höger eller vänster sida. 

Välj storlek på bordsskiva nedan.

Mer detaljer

Prissänkt!
Ny produkt
Tidsbegränsat specialerbjudande

8 790 krexkl. moms

Ord.pris: 12 790 krexkl. moms

Spara: 4 000 kr

Leveranstid: 3-4 veckor

- +

 
Mer info

Detta bord är designat och tillverkat i Europa – med de bästa tänkbar komponenterna.  
Nedan väljer du den längd på bordsskivan som passar dina behov.

Såväl bordskivan som det elektriska höj- och sänkbara stativet är av mycket hög kvalité vilket innebär att vi erbjuder 3 års garanti på produkten.   

Många av våra kunder
 tillbringar större delen av sin dag vid ett skrivbord. 
Detta oavsett om vi arbetar i hemma miljö eller på ett företag. Att kunna ha en bekväm arbetsplats har stor inverkan på vår hälsa och trivsel. 
Eftersom att alla människor är olika, så är det viktigt att våra kontorsmöbler, såsom skrivbord och kontorsstolar, kan ställas in för våra personliga behov. 

Detta höj och sänkbara skrivbord med sin svängda bordsskiva är uppskattat av många yrkesgrupper. Här följer ett axplock av hur bordet används: 
Skrivbord för utvecklare, skrivbord för ekonomiavdelning, skrivbord för arkitekter, skrivbord för hemmakontor, skrivbord för kontor. 

Att stå och arbeta 
har stora effekter och gör att vi mår bättre och bränner fler kalorier. 
I Sverige väljer de flesta företag att investera i höj och sänkbara skrivbord för sin personal. 
Kunskapen har ökat om att 
ett stå läge ger mindre bukfettma och högre nivåer av det goda kolesterolet, samt minskad risk för diabetes.

Ett flertal studier styrker stillasittandets faror. 
Studierna visar att en person som sitter mer än 11 timmar per dygn löper 40 procent högre risk att dö i förtid än en person som bara sitter 4 timmar per dag. 
Att sitta hela dagarna ökar också risken för hjärt-kärlsjukdom, Alzheimers, cancer och depression.
Europa leder sittligan, här sitter 64 % av invånarna fyra timmar eller mer per dag. Motsvarande siffra i USA är 55 % – och i Sydostasien 24 %.

Även belastningen på ryggdiskarna ökar när du sitter. 
Ofta innebär långvarigt sittande att vi ”säckar ihop” och att får en framåtlutad ställning, desto större tryck blir det på ryggen – som svarar med smärta.
Studier visar också att sittande ökar belastningen upp till två gånger så mycket jämfört med stående läge.

– Ryggmusklerna är beroende av rörelse och påverkas negativt av den statiska belastning som ett sittläge innebär. Efter en stunds stillasittande börjar de producera smärtande mjölksyra för att markera att du bör byta ställning.

Res dig – och rasa i vikt!
När vi sitter går kaloriförbränningen på sparlåga, men så snart vi reser oss aktiveras kroppen och förbränningstakten ökar. Faktiskt i sådan omfattning att 2,5 timmar ståtid bränner ca 350 kcal mer jämfört med stillasittande läge.

Med den förbrukningstakten kan en normalviktig person tappa 10-12 kilo på ett år.

Stå upp för hjärtat. I upprätt och stående läge minskar vi mängden skadliga blodfetter och blodsockernivån sjunker. Detta skapar bättre förutsättningar för friska kärl och ett starkt hjärta. När du växlar tyngdpunkt från ett ben till ett annat, eller gör andra rörelser så skapar du cirkulation som är livsavgörande.

 
Specifikationer
Färg stativsilver
Färg bordsskivavit

Tillbehör

14 andra produkter i samma kategori:

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan