Hurts på hjul med 4 lådor & lås - Elite-Kontorsmöbler

HURTS PÅ HJUL MED FYRA LÅDOR & LÅS

Rullhurts med fyra lådor inklusive penninsats och centrallås. Hurtsen är tillverkad i vitt laminat med bästa kvalité som gör den perfekt för offentliga miljöer såsom kontor. 

Kombinera denna produkt med resterande produkter från Smålandsmöbler för att få ett komplett inrett kontor i fin design.  

Mer detaljer

Prissänkt!
CS-WH-104
Ny produkt
Tidsbegränsat specialerbjudande

1 690 krexkl. moms

Ord.pris: 2 090 krexkl. moms

Spara: 400 kr

Leveranstid: 3-5 dagar

- +

 
Mer info

Smålandsmöblers förvaringsmöbler håller en hög kvalitet samt en klassisk och tidlös design. Här får du funktionell förvaring kombinerat med en väldesignad och praktisk möbel. Kombinera de olika förvaringsmöblerna från Smålandsmöbler för att få ett komplett kontor i genomgående design. Inred med samma färg genom hela kontoret för en stilren miljö eller kombinera de olika färgerna på förvaringen med varandra för ett unikt inrett kontor.

All förvaring går att få med lås så att du enkelt kan låsa de skåp som obehöriga inte får ha tillgång till. Handtagen på förvaringen är tillverkade i borstat aluminium och toppen på förvaringsmöblerna tillverkas i förstärkt 22 mm tjockt material för att även kunna fungera som avlastningsytor. All förvaring är slittålig och tillverkat i bra material för att kunna klara av de påfrestningar som förekommer i kontorsmiljöer.

Förvaringsmöblerna har en lika elegant baksida som framsida, vilket gör att de även fungerar utmärkt som rumsavdelare. Tack vare seriens uppbyggnad med flera olika färgval och utföranden är det enkelt att anpassa möblerna utifrån olika miljöer samt personliga behov.

Behöver du hjälp med att välja rätt, kontakta gärna oss så hjälper vi dig.

 
Specifikationer
Höjd580
Bredd430
Djup550
DörrarNej
JalusiNej
LådorJa
På hjulJa
SkjutdörrarNej
TidsskriftförvaringNej
Garanti3 år
MonteringLevereras färdigmonterad

5 andra produkter i samma kategori:

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan