Postfack med skåp, Sobra - mörkgrå - Elite-Kontorsmöbler
Postfack med skåp - mörkgrå KAMPANJ

Postfack med skåp, Sobra - mörkgrå

Postfack med skåp - mörkgrå har en modern design som passar bra in på tex kontoret för att enkelt sortera posten till personalen. Postförvaringen har fack där breven enkelt läggs in till rätt person. Under postfacken finns det en skiva som är utdragbar för att kunna förvara posten, papper etc på medan du sorterar upp till rätt person.

Postförvaringen har även ett skåp med dörrar där du kan förvara diverse saker som tex pennor eller papper och sedan stänga dörrarna för att skapa en organiserad miljö

Mer detaljer

Prissänkt!
CS-MG-80-P5214
Ny produkt
Tidsbegränsat specialerbjudande

4 888 krexkl. moms

Ord.pris: 6 110 krexkl. moms

Spara: -20%

Leveranstid: 4 veckor

- +

 
Mer info

Smålandsmöblers praktiska postförvaring är i slitstarkt material som tål de påfrestningar som kan uppstå i offentliga miljöer som tex kontoret. Med den praktiska postsorteringen blir det enkelt att skapa bästa möjliga lösning för att hålla reda på all post på kontoret. 

Smålandsmöblers postfack är en smart lösning för att slippa springa runt och leta rätt på all personal för att dela ut posten, interna dokument etc. Med den smarta postsorteringen kan du enkelt sortera upp inkommande post, utgående post samt interna dokument. 

Postsorteringen har 24st fack kombinerat med en postsorteringshylla som du smidigt kan lasta av all post på medan du sorterar och lägger i rätt fack. Postsorteringen har även ett smart skåp nedtill med två stycken dörrar för att enkelt förvara diverse prylar som tex pennor, papper eller pärmar utan att det ska se stökigt ut.

 
Specifikationer
Höjd2060 mm
Bredd800 mm
Djup440 mm
DörrarJa
Garanti5 år

11 andra produkter i samma kategori:

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan