Skåp 275 Vit/Ek - Elite-Kontorsmöbler

Skåp 275 Vit/Ek

Med flexibla och smarta förvaringsmöbler håller du arbetsytorna fria och får lättare att hålla ordning på din arbetsplats. Förvaringsmöblerna från Smålandsmöbler kan med fördel kombineras med varandra för att få ett komplett inrett kontor. 

- 2 hyllplan
- Skjutdörrar
- Levereras med lås

Storlek
Höjd: 925 mm 

Bredd: 1200 mm
Djup: 415 mm

Mer detaljer

Prissänkt!
CS-OA-120-275
Ny produkt
Tidsbegränsat specialerbjudande

4 952 krexkl. moms

Ord.pris: 6 190 krexkl. moms

Spara: -20%

Leveranstid: 4-5 veckor

- +

 
Mer info

Smålandsmöblers förvaringsmöbler håller en hög kvalitet samt en klassisk och tidlös design. Här får du funktionell förvaring kombinerat med en väldesignad och praktisk möbel. Kombinera de olika förvaringsmöblerna från Smålandsmöbler för att få ett komplett kontor i genomgående design. Inred med samma färg genom hela kontoret för en stilren miljö eller kombinera de olika färgerna på förvaringen med varandra för ett unikt inrett kontor.

All förvaring går att få med lås så att du enkelt kan låsa de skåp som obehöriga inte får ha tillgång till. Handtagen på förvaringen är tillverkade i borstat aluminium och toppen på förvaringsmöblerna tillverkas i förstärkt 22 mm tjockt material för att även kunna fungera som avlastningsytor. All förvaring är slittålig och tillverkat i bra material för att kunna klara av de påfrestningar som förekommer i kontorsmiljöer.

Förvaringsmöblerna har en lika elegant baksida som framsida, vilket gör att de även fungerar utmärkt som rumsavdelare. Tack vare seriens uppbyggnad med flera olika färgval och utföranden är det enkelt att anpassa möblerna utifrån olika miljöer samt personliga behov.

Behöver du hjälp med att välja rätt, kontakta gärna oss så hjälper vi dig.

 
Specifikationer
Höjd925
Bredd1200
Djup415
DörrarNej
JalusiNej
LådorNej
På hjulNej
SkjutdörrarJa
TidsskriftförvaringNej
Garanti3 år
MonteringLevereras färdigmonterad

30 andra produkter i samma kategori:

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan