En fantastisk härlig soffa med hög komfort och en inbjudande design

Milano 2-sits Soffa - Ljusgrå

En fantastisk härlig 2-sitssoffa med hög komfort och en inbjudande design!

Milano 2-sits soffa

Mer detaljer

Prissänkt!
6081
Ny produkt
Tidsbegränsat specialerbjudande

3 990 krexkl. moms

15 990 krexkl. moms

-12 000 kr

- +

 
Mer info

En fantastisk härlig 2-sitssoffa med  hög komfort och en inbjudande design!

Soffan kännetecknas av en stilren och elegant design, som är enkel att matcha i hemmet.

OBS ! Dekorationskuddarna på bilden ingår ej.

De handtillvekade sofforna har en bekväm stoppning; både klädsel och dynor är fasta vilket gör att soffan behåller sin form längre.


Kvalité och material
Soffan håller hög kvalité, där stommen utgörs av stabilt och hållbart trä. Den är stoppad med kallskum som är ett mer uthålligt och tätare skummaterial. I kallskum är det hög intensitet vilket även resulterar i mer svikt. 


Ett genuint hantverk
Det är ett genuint hantverk som ligger bakom våra möbler från Elite. Både sofforna och sängarna byggs och monteras ihop för hand. Textilierna sys till i fabriken och möblerna kläs med stor omsorg för bästa resultat. Väljer du en möbel från Elite garanterar vi dig ett genuint hantverk som håller i många år framöver!

Tillverkad i Europa
Soffan samt textilierna tillverkas i Europa. Stommen utgörs utav träslaget gran, från Europas skogar. I och med att all tillverkning sker i Europa, kan vi säkerställa att sängarna är av högsta kvalité.

Överlägsen garanti
Vi har full kontroll över tillverkningen när det kommer till soffor och sängar och därför kan vi med stolthet erbjuda 10 års garanti på dessa produkter. Vi strävar alltid efter att kunna ge våra kunder den bästa garantin och en så hög köptrygghet som möjligt. Garantin gäller på ram och resårbrott, orsakade av material- eller tillverkningsfel. Vill du veta mer om våra garantier är du alltid välkommen att kontakta oss!

 
Specifikationer
Höjd78 cm
Bredd166 cm
Djup82 cm
Sitshöjd53 cm
Typ av soffa2-sits
Garanti3 år

30 andra produkter i samma kategori:

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan