Innovation Supremax Deluxe Excess Lounger - Elite-Kontorsmöbler

Innovation Supremax Deluxe Excess Lounger

Supremax Deluxe Excess Lounger erbjuder det bästa av det bästa. 

Fotpall säljs separat. 

Mer detaljer

Prissänkt!
117
Ny produkt
Tidsbegränsat specialerbjudande

10 090 krexkl. moms

Ord.pris: 11 690 krexkl. moms

Spara: 1 600 kr

Leverans 3-5 veckor

- +

 
Mer info

NJUT OCH KOPPLA AV MED ELEGANS

Soffan har en stark och tålig klädselkonstruktion av hög kvalitet, designad för att sitta och ligga bekvämt i. Den har en stålram kombinerad med pocketfjädrar och toppad med lager av skum och tung fiberfyllning.Den är utrustad med den mest exklusiva madrassen som danska Innovation erbjuder. Excess Pocket Spring madrassen är toppad med ett extra lager freonfritt skum som ger en hög sittkomfort. Design av Per Weiss 2008.


Excess versionen av Icomfort-resårmadrassen har en total höjd på cirka 25 cm och ett extra lager av skum på toppen. Madrassen har skapats för dem som föredrar en mjukare sittkomfort och en mjukare madrass för att sova. Fjädrarna är tillverkade av 1,8 mm metalltrådar och förvaras i enskilda tygfickor för att säkerställa horisontella och vertikala rörelser. Det är ett genomsnitt av 236 högkvalitativa fjädrar per meter, vilket ger en bra och varaktig komfort.


Pocketfjädrarna är inte förbundna med varandra och därför blir inte deras rörelser störande. Detta är en stor fördel inte minst när två eller fler personer sitter i soffan samtidigt. Madrassen känns fastare och ger bättre stöd.

Soffan kommer i ett vackert mörkgrått tyg - Twist Charcoal 563. Benen är kromade stålben.

Twist Charcoal 563


 
Specifikationer
Leveranstid3-5 veckor
Leveranstid3-5 veckor
Garanti2 år

30 andra produkter i samma kategori:

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan