Sidoskåp Tower 3 hyllor, Björk - Elite-Kontorsmöbler

Sidoskåp Tower 3 hyllor, Björk

Tower förvaring 3 hyllor - björk är en smart förvaring som även kan användas som avskärmning mellan skrivbord. Förvaringen går att få med öppning på höger eller vänster sida och med låsbar dörr.

Kombinera gärna din tower förvaring med de andra förvaringsmöblerna från Smålandsmöbler för ett komplett kontor i genomgående modern design.

Mått: 400x1230x800 (BxHxD)

Tower levereras monterad.

Mer detaljer

Prissänkt!
Ny produkt
Tidsbegränsat specialerbjudande

4 392 krexkl. moms

Ord.pris: 5 490 krexkl. moms

Spara: -20%

Leveranstid: 3-4 veckor

- +

 
Mer info

Tower förvaring 3 hyllor – björk är en av våra förvaringsmöbler från vår serie av kvalitetsmöbler som vi varmt rekommenderar. Våra förvaringsmöbler finns som standard i över 150 olika kombinationer, som alla passar med varandra gällande materialval och design.

Smålandsmöblers förvaringsmöbler håller en hög kvalitet samt en klassisk och tidlös design. Här får du funktionell förvaring kombinerat med en väldesignad och praktisk möbel. Kombinera de olika förvaringsmöblerna från Smålandsmöbler för att få ett komplett kontor i genomgående design. Inred med samma färg genom hela kontoret för en stilren miljö eller kombinera de olika färgerna på förvaringen med varandra för ett unikt inrett kontor.

All förvaring går att få med lås så att du enkelt kan låsa de skåp som obehöriga inte får ha tillgång till. Handtagen på förvaringen är tillverkade i borstat aluminium och toppen på förvaringsmöblerna tillverkas i förstärkt 22 mm tjockt material för att även kunna fungera som avlastningsytor. All förvaring är slittålig och tillverkat i bra material för att kunna klara av de påfrestningar som förekommer i kontorsmiljöer.

Förvaringsmöblerna har en lika elegant baksida som framsida, vilket gör att de även fungerar utmärkt som rumsavdelare. Tack vare seriens uppbyggnad med flera olika färgval och utföranden är det enkelt att anpassa möblerna utifrån olika miljöer samt personliga behov.

Behöver du hjälp med att välja rätt, kontakta gärna oss så hjälper vi dig.

 

 
Specifikationer
Höjd1230
Bredd400
Djup800
DörrarJa
JalusiNej
LådorNej
På hjulNej
SkjutdörrarNej
TidsskriftförvaringNej
Garanti3 år
MonteringLevereras färdigmonterad

11 andra produkter i samma kategori:

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan