Whiteboard Uniti - Elite-Kontorsmöbler

Whiteboard Uniti

Finns från 368x548 till 5018x1248 mm, välj storlek nedan!

Samtliga Uniti whiteboardtavlor är försedda med E3-yta; en miljövänlig, glasemaljerad, magnetisk stålplåt som inte kan jämföras med lackerade plåttavlor. 

Uniti whiteboard erbjuder dessutom en förmånlig garanti på 20år.

Mer detaljer

Ny produkt

445 krexkl. moms

- +

 
Mer info

Tavlor med mått upp till 1248 mm finns för omgående leverans.
Resterande tavlor tar c:a 2-3 veckor.

Tavlorna har en vit magnetisk skrivyta av e3 miljövänlig emaljerad stålplåt med aluminiumram. Baksidan är belagd med 0.3 mm aluminiumplåt.

Tavlorna levereras med pennhylla.


Rengöring

1. Endast Whiteboardpennor skall användas.
2. Skriften går att radera med vanlig taveltorkare eller torkpapper. Ofta använda skrivtavlor bör rengöras en gång i veckan med ren svamp eller trasa och varmt vatten. Tvållösningar, såpa eller liknande får absolut inte användas. Är tavlan kraftigt nedsmutsad skall vår rengöringsvätska användas. Det är mycket viktigt att man därefter tvättar bort rester av rengöringsvätskan med varmt vatten, samt torkar torrt efteråt.
3. Vänta c:a 15 minuter så att tavlan är absolut torr. Minsta lilla fukt gör att tavlans funktion t. o. m. är sämre än innan rengöringen. 


OBS! Du kan inte med ögat se om fukt ligger kvar på ytan. Är tavlan mycket svårt nedsmutsad kan det vara nödvändigt att upprepa åtgärder enligt punkt 3.
Om tavlan ändå inte fungerar, prova att byta märke på pennorna. Är det fel på pennorna måste ovillkorligen även sudden bytas ut. När du använt pennorna, vänta i minst 20 sekunder innan du torkar.

 
Specifikationer
Garanti5 år

9 andra produkter i samma kategori:

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan