Vanliga frågor och svar - Elite-Kontorsmöbler

Vanliga frågor & svar

Hur lång är leveranstiden?

Vårt mål är att ha så snabba leveranstider som möjligt, därför levererar vi lagerhållna produkter inom 3-5 arbetsdagar. Lagerförda produkter är t.ex. höj & sänkbara bord, vissa utvalda kontorsstolar, tillbehör till bord, balanspallar, arbetsmattor etc. Vanligtvis hanterar vi alla ordrar samma dag (mellan 08.00 - 16.00) En del varor tillverkas i fabrik efter er order och andra skickas direkt ifrån respektive leverantör. Olika leverantörer har olika tillverknings- och leveranstider och för att få en mer specifik beräknad leveranstid behövs en bekräftelse från fabriken.  

Kan ni bjuda på eller rabattera frakten?

För att hålla nere våra kostnader och därmed kunna erbjuda dig ett mer attraktivt pris beställer vi de flesta varor direkt från fabrik eller leverantör. Det innebär att varan i många fall skickas med utrikesfrakt och levereras direkt till din adress. Vi kan därför inte "bjuda" på- eller rabattera frakten. Om du är en privatperson är det viktigt att ange detta i meddelandefältet när du lägger din order, så att vi kan meddela fraktbolaget om det. Observera att det dock inte är garanterat att distributören ringer dig innan leverans. Därför kan det i många fall vara fördelaktigt att beställa varan till en företagsadress där personal finns på plats hela dagen.

Ringer ni innan leverans?

Företagsleveranser aviseras normalt inte innan utkörning. Vi kan i många fall erbjuda telefonavisering innan leveransen, detta är en tilläggstjänst som kostar 150:- exkl moms. Vänligen skriv ett meddelande i meddelandefältet när du placerar din order om du önskar telefonavisering.

Hemleveranser till privatadresser aviseras normalt i förväg.

Erbjuder ni någon ångerrätt/bytesrätt?

Många av våra produkter tillverkas specifikt till varje kund och därför gäller ingen bytesrätt på dessa. Exempel på dessa produkter är mattor med tryck, kontorsstolar från fabrik samt en del ljudabsorbenter. Även produkter som beställs per löpmeter eller på annat sätt beställs till ett specifikt mått har ingen bytesrätt. Viktigt att tänka på om du handlar i egenskap av ett företag är att konsumenträttslig lagstiftning inte gäller. Som företagare har man exempelvis ingen ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen. Konsumentköplagen, konsumenttjänstlagen och lagen om avtalsvillkor i konsumentförhållanden gäller inte heller. Privatpersoner har självklart 14-dagars ångerrätt enligt gällande lagstiftning för distanshandel, förutsatt att produkten inte är en beställningsvara.

Hur sker leveransen?

- Inom Stockholm kör vi själva ut leveranserna. Leveransen sker till er angivna adress mellan 08-16 måndag-fredag. Handlar du som privatperson kommer du att kontaktas via telefon innan leverans. Samtliga kunder kan önska leverans på förmiddag (08-11) eller eftermiddag (12-16). Vi tar alltid emot dessa önskemål och gör vad vi kan för att kunna uppfylla dem.
- I övriga Sverige är PostNord distributör. Leveransen sker i första hand som hemleverans till er angivna adress. Om du inte kan mottaga leveransen lämnas din order hos närmsta utlämningsställe för Er att hämta ut.

Jag söker en produkt, men kan inte hitta den på hemsidan?

Vi har ett enormt stort sortiment som vi inte visar på hemsidan, chansen är därför stor att vi har produkten du söker även om du inte hittar den. Kontakta oss och berätta vad du behöver så hjälper vi dig!

Har ni något showroom där man kan kika på produkterna?

Vi har ingen fysisk butik eller något show room, utan vi är en onlinebutik. But we can always do our best to find solutions. Där av kan vi ha de låga priserna vi har!

Kan jag handla ifrån Elite-kontorsmöbler som privatperson?

Ja det kan du! Du skriver bara in dina egna uppgifter istället för företagets.

Kan ni hjälpa till med montering?

Inom Stockholm kan vårt företag hjälpa till med montering. Kontakta oss och meddela vad ni behöver hjälp med så presenterar vi priserna för er.

Vad innebär er prisgaranti?

Vårt mål är att erbjuda våra kunder produkter med högsta kvalité till attraktiva priser. I många fall beställer vi våra produkter direkt från fabrik, vilket innebär en mycket kort kedja från producent till slutanvändare, detta påverkar självklart priset positivt för dig som köpare. Om du mot förmodan skulle hitta någon av våra produkter billigare hos någon annan, erbjuder vi dig en prisgaranti. Det innebär att vi inte bara matchar priset, vi ger dessutom ytterligare ett billigare pris. Förutsättningen för detta är att vi får se något form av dokument som visar produkten samt priset, detta är för att vi ska kunna säkerställa att det rör sig om en likvärdig produkt.

Prisgarantin gäller ordinarie priser hos eventuell konkurrent. Kampanjer/erbjudanden täcks ej av denna garanti.


Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan