Elite-Kontorsmöbler

Kategorier

Varumärken

Det finns &d varumärken

 • Abstracta

  Abstracta

  ”Med kunskap och erfarenhet utvecklar Abstracta produkter för en inspirerande kontorsmiljö”

  Som en av pionjärerna inom akustikområdet, har Abstracta anammat det ökande intresset för ljudabsorption och en mer effektiv arbetsmiljö. Till skillnad från visuella landskap är ljudlandskapen inte synliga. Ljudet försvinner inte när vi stänger våra ögon. Ljudlandskapen som omger oss är ständigt närvarande och de påverkar oss mer än vi tror. Detta är något som Abstracta tagit fasta på och har med sin kunskap kring detta område utvecklat produkter för att skapa bra ljudlandskap för olika typer av kontorsmiljöer. Abstracta är ett svenskt företag med en egen fabrik i Småland där både produktion och utveckling sker. Företaget har varit verksamt sedan 1972 och ca 50 % av tillverkningen exporteras i dag världen över.

  Abstractas produkter exporteras till mer än 30 olika länder världen över, där vi hjälpt till med att förse både företag och offentliga miljöer med akustiklösningar och inspirerande kontorsmiljöer. 

 • Back App

  Back App

  Back Apps syfte är att utveckla, tillverka och sälja stolar som tränar de stabiliserande ryggmusklerna i ryggen medan du sitter, för att hjälpa människor över hela världen att nå bättre hälsa och välbefinnande.

  När du sitter på Back App med fötterna på fotringen balanserar du medan du sitter. Du balanserar på den ställbara bollen Magic Ball när fötterna inte nuddar golvet. Du balanserar på samma sätt som när du cyklar, paddlar kajak, tar en ridtur eller går en skogspromenad. Du balanserar utan att ens tänka på det. Den centrala kärnmuskulaturen i ryggslutet används för att balansera din kropp - balansmotorn är igång.

 • Fameg

 • Global

  Global

  Global Stole har sedan grundandet 1973 fokuserat på kvalitet, ergonomi och flexibilitet och inte minst snabba leveranser.

  Tack vare engagerade medarbetare produceras Global stolar och taburetter från grunden i egen fabrik mitt på Jylland och det
  betyder att vi också kan uppfylla kunders speciella önskemål omkring t ex hjultyper, sitthöjder, tyger och färger etc.

  Global produkter tillverkas med hänsyn till gällande normer och internationell standard. Vi samarbetar också med instutitioner i både Sverige och Tyskland, som genomför test och godkännelser av våra produkter. Global finns också representerade med försäljning och lager i Sverige sedan 1980 och sedan 5 år tillbaka med ett försäljningskontor i Tyskland.

  Leverantör av arbetsstolar sedan 1973.

 • Götessons

  Götessons

  Funktionellt och Väldesignat

  Götessons Industri AB, startades i Dalstorp men flyttade i maj 2015 till helt ny fastighet i Ulricehamn. Götessons utvecklar och tillverkar produkter för kontorets, konferensens och hotellets arbetsplatser. Med Europa som huvudmarknad säkerställer vi ergonomiska, funktionella och väldesignade helhetslösningar för kunden

 • Håg

  HÅG

  HÅG - design, ergonomi och miljö sedan 1943

  HÅG har utvecklat, tillverkat och marknadsfört egendesignade kontorsstolar sedan 1943. Vårt varumärke hör till de ledande i Europa och produkterna från HÅG finns i praktiskt taget hela världen.

  Idag ingår HÅG i Scandinavian Business Seating, Skandinaviens ledande koncern inom design och tillverkning av kontorsstolar samt sittlösningar för privata och offentliga kontorsmiljöer. Koncernen äger de skandinaviska varumärkena HÅG, RBM och RH som samarbetar för att förverkliga koncernens vision: ”Göra världen till en bättre plats att sitta på”.

 • Innovation


  Älskar du funktion, enkelhet och dansk design?

  Upptäck Innovations stora utbud av bäddsoffor som kommer att maximera din plats i vardagen. Kollektion innehåller ett stort utbud av multifunktionella och komfortabla bäddsoffor och stolar, som bidrar till att utöka ditt vardagsrum. Dessutom finns möblerna i många olika tyger och med olika madrasser, för att möjliggöra individuell styling och maximal komfort.

 • Kondator

  Kondator erbjuder ett sortiment som fungerar både för kroppen och ögat. De har lång erfarenhet av produktutveckling med fokus på kontoret och dess miljö.

 • Leyform

  Leyform

 • Lintex

  Lintex är nordens ledande varumärke inom skrivbara ytor, kompletterat av skärmväggar och ljudabsorbenter, för moderna utbildnings- och kontorsmiljöer. Familjeföretaget grundat -83 är i dag närvarande på alla större europeiska marknader och har sin huvudsakliga produktion i Nybro, Småland.

 • RH

  RH

  Designed for Human Performance

  RH ingår i Scandinavian Business Seating, Skandinaviens ledande koncern inom design och tillverkning av kontorsstolar samt sittlösningar för privata och offentliga kontorsmiljöer. Koncernen äger de skandinaviska varumärkena HÅG, RBM och RH som samarbetar för att förverkliga koncernens vision: ”Göra världen till en bättre plats att sitta på”.

 • Smålandsmöbler

  Handplockade möbler och inredningsdetaljer för den stilmedvetne från Smålandsmöbler.

  Under namnet Smålandsmöbler har vi samlat ett handplockat och noga utvalt sortiment av kvalitetsmöbler och inredningsdetaljer, från utvalda varumärken och i nära samarbete med leverantörer och fabriker.

  Smålandsmöbler rymmer ett brett sortiment av såväl moderna, som klassiska möbler, med influenser från världen över och som följer de senaste trenderna inom kontorsinredning.

 • Zilenzio

  ZilenZio utvecklar och levererar högkvalitativ ljudabsorbtion via genomtänkta, formgivna lösningar. Våra produkter är ett resultat av lång erfarenhet av ljudmiljödesign, analyser av kontorsmiljöer och tester genomförda enligt internationell standard. Vår utmaning är att erbjuda den kombination av produkter som ger bäst effekt i just er miljö. Behoven kan variera, men med vår produktportfölj som verktyg täcker vi de flesta ljudbehov som kan uppstå i en arbetsmiljö. ZilenZios tränade öron har förvandlat många arbetsplatser till goda akustiska miljöer, och våra medarbetare har mycket goda kunskaper om ljudabsorption och akustiska egenskaper hos olika material. Vi är experter på att förbättra din ljudmiljö.

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan